2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
سلام زینب جان انتقال دادی؟؟؟؟؟

سلام لیلا جونم حالت چطوره.بله قشنگم دیروز انتقال دادم.

امروز طرماخوردم مامانم مبگه سعی کن سرفه نکنی.مرتب آب جوش میخورم.گلوم دردمیکنه  

پسرم وروجک اصلا نمیزاره یه جا استراحت کنم مامانم الان بردش پارک تامن یکم استراحت کنم

لیلا خییییییییلی دعامدکن ایندفعه آخرین بار باشه ومثبت بشم  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اره سه ماه و نیم شروع کردم ان شاالله خوب شن دخترامون هر چه زودتر😊

ایشالله عزیزم ایشالله.

راستی چرا انقد زود شروع کردی؟

من قطع کردم غذای کمکیشو فعلا به دستور دکتر آلرژی 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها      

میخواستم بزارم آخرین لحظه بهتون بگم

همه کارامو انجام داده‌بود بریم کربلا    اربعین    

پاسپورتم رسید

انتقالم افتادقبل سفر  

نمیدونید چندسال منتظر بودم

الانم که انتقال دادم سپردم به خودش 

خیلی دعام کنید سفر کنسل سد   

این روزها حالم خیلی  

خدا خودش دلمو آروم کنه

سلام بچه حالتون خوبه وای که با چه زحمتی دوباره اومدم سایت دوهفته نبودم بخاطر روحیه ام بعدش خواستم بیام سیمکارتمو گم کرده بودم مجبور شدم دوباره  ثبت نام کنم 

هانیل جوون نسرین جوون فرینازجون پشمالو و بقیه بچه ها حالتون خوبه 

راستی کیا مثبت شدن بشلامتی 

بچه ها هیوا 7276الان شده فقط 72😁دلم براتون تنگ بود 

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
بچه ها         میخواستم بزارم آخرین لحظه بهتون بگم همه کارامو انجام داده‌ب ...

دقیقا مام اینجوری شدیم زینب جون. هر سال میگفتم همسرم میگف مرخصی نمیدن. امسال رئیس شون خیلی یهویی گف میخوای ده روز مرخصی بدم بری پیاده روی اربعین؟ وااای ینی رو ابرا بودما😭😭😭 ان شاالله سال بعد با بچه ها بریم😭😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دقیقا مام اینجوری شدیم زینب جون. هر سال میگفتم همسرم میگف مرخصی نمیدن. امسال رئیس شون خیلی یهویی گف ...

وای نمیدونی چه حالی هستم انگار دلم آتیش گرفته ازهمه زودتر پاسپورتم اومد حالا همه دارن میرن و بهم خبر میدن رسیدن مرز ونجف و...  یعنی سوووووختم  

فقط میگم خدایا به دل سوختمون نگاه کن  

تا ده روز دیگه سوختیم تا جواب بگیریم وشب اربعین هست  امان از این دل  این چندسال سوخت امسالم روش  

دقیقا مام اینجوری شدیم زینب جون. هر سال میگفتم همسرم میگف مرخصی نمیدن. امسال رئیس شون خیلی یهویی گف ...

سلام عزیزم خوبی شما انتقال نداده بودی؟؟؟؟

جز تو ای اول و آخر چه بخواهم که تویی صاحب دلها
سوفی جان میشه منو راهنمایی کنی لطفا  من ازمایش ادرار دادم و کشت ادرار که منفی بود  ولی ا ...

سلام عزیزم

کرم واژینال رو‌باید چند روز استفاده کنی تا بهتر شی، با یک روز اثر نداره

ولی حتما با دکترت مشورت کن شاید داروی بهتری در نظر داشته باشه

مثلا به بعضیها قرص واژینال پروبیوتیک میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام اکرم جون من روز دوم اصلا حال ندارم.سرما خوردم پسرم مریض بود کنارم می‌خوابه الان منم گلو درد وس ...

نگران نباش چیزی نمیشه فقط استراحت کن چیزای گرم و مایعات بخور زود خوب میشی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نه كلاااا مدل صحبتتون منو ياد اون دوستم ميندازه😍😍😍

سلام معجزه جان شما بودی قندت بالا بود رژیم دیابتی گرفتی؟ اخه منم قندم بالاس دکتر گفته ده روز رژیم بگیرم بعد مجدد آزمایش بدم.

سلام لیلا جونم حالت چطوره.بله قشنگم دیروز انتقال دادم. امروز طرماخوردم مامانم مبگه سعی کن سرفه نکنی ...

سلام عزیزم منم سرماخوردم حالم خیلی بده انقد سرفه هام بده تمام زیر دلم درد میکنه ،عزیزم انشاالله به حق این روزا تا دوهفته دیگه مامان شدی و خوش خبر میایی عزیزم مواظب خودت باش عزیزم 

عزیزان به نظرتون‌من قبل از پانکچر فقط کوال فول با اوابوست بخورم کافیه یا ویتامینای دیگه رو‌ هم بخورم ؟ 

دکتر اینا رو‌نوشته فقط ولی من تخمکهام پوچ‌میشن چیکار کنم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبی شما انتقال نداده بودی؟؟؟؟

سلام عزیزم. چرا انتقال دادم. محتاج دعاتونم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها خییییلی عذر میخوام. من خواب بودم و تو خواب داشتم ارگاسم میشدم ک از شدت درد ، قبلش از خواب بیدار شدم زیر دلم خیلی درد می کرد الان چند ساعت گذشته ولی هنوز زیر دلم و پهلوهام درد میگیره به صورت خفیف. تا حالا اینجوری نشده بودم خیلی ترسیدم😭 این نشونه بدیه؟ تو نت خوندم مانع لانه گزینی میشه😭

خوووووبين همگي؟؟ سحر بانو نسرين فريناز هانيل اكرم ماهك الا راديس مارشمالو پشمالو مهرواره ...

فدات 

منم روزای آخر

دل تو دلم نیس

گاهی میگم دلم برای شکمم تنگ میشه

گاهی میگم راحت میشم

خیلی سنگین شدم

دلم میخاد برم خرید.مثلا لبنیات بخرم.شوهرم نیست.کاری داره رفته ماموریت.

ولی فعلا دوس ندارم زیاد توی این حالت منو ببینند

😉