2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
قربون شما 😉😂عضلانی رو تابحال امتحان نکرده بودم خودم میدادم همسرم میزد ولی کاری نداشت .من سالها پیش ...

سلامم مامان خاااااااانم ديرو همش بفكر شما و امروز به فكر مارشمالو بودم ان شالله جفتتون خوش خبرررررريد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان.امیدوارم مامانای باردار به سلامتی و خوشی بعد از ۹ ماه بارشون رو زمین بزارن و دوستانی که در حال اقدام هستن باردار بشن .

من این ماه رفتم سونو برای انتقال،ولی بهم گفتن رحم آماده نیست و برای ۲۸ ام که میشه ۲۲ پری ،آمپول واریوپپتیل و از فرداش دوفاستون تا ۵ روز دادن. به شما هم این داروها رو دادن.چند روز بعد از مصرفشون باید پریود بشم.

آره ۴ ماه و ۲۰ روزشه یک ماهه اینجوری شده خیلی سخته مثلا گشنشه گریه میکنه شیر نمی خوره باید حتما بخوا ...

عاره بخاطر سنشون و رفلاكسشونه فقط بايد تحمل كرد خوب ميشن بعد شير دهي حتما بيست دقيقه ايستاده نگهش دار شير تو معده  هضم بشه و رفلاكس اذيتش نكنه 

حجم شيري كه ميخوره كم بااااشه ولي تعددش بالا باشه و تليم كوتاهتر بخوره

همسر ها ک‌ماشاالله کوه انرژی مثبتن 😅بخوای ب حرفشون گوش بدی کلا از زندگی ناامید میشی  من انقدر ...

عاااااره خيلي جدي نميگيرم ولي خوب هورمانو داغونه گاهي با كوچكترين حرفم بشدت بهم ميريزتم

بعد زايمان بدتر ميشي😂

خوووووبين همگي؟؟

سحر بانو

نسرين

فريناز

هانيل

اكرم

ماهك

الا

راديس

مارشمالو

پشمالو

مهرواره

گندمي

مامان سوفي شروينو

دلم ٠٠٠تنگ همتونه

ان شالله هرروز بتونم بيااااام 

منم رفتم زكو سه شنبه گفت اكوژن داره همون اهكه كه معمولا بعد زايمان خوب ميشه

ولي نگرانم تونتم يچيزايي خوندم

ولي دخترايي كه تهراننن برن همون مركز طبي دكتر خوبي بود 

خوووووبين همگي؟؟ سحر بانو نسرين فريناز هانيل اكرم ماهك الا راديس مارشمالو پشمالو مهرواره ...

سلام عزیزم خوبی نی نی خوبه   

منم خوبم شکر خدا رفتم امروز انتقال دادم ان شاالله مثبت بشم ایندفعه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
خوووووبين همگي؟؟ سحر بانو نسرين فريناز هانيل اكرم ماهك الا راديس مارشمالو پشمالو مهرواره ...

سلام معجزه جان فدای تو ما هم خوبیم منم 18 هفته باید برم اکو قلب و سونو دو بعدی برای بررسی ناهنجاری  توکل به خدا، خدا وشکر که خوب بوده نگران نباش عزیزم

به خداوندی خدا به بزرگیش به فاطمه زهرا قسمش میدم واسم معجزه کنه مگه نه اینکه خدای معجزه هاست😭ریه ها ...

عزیزم حال نی نی چطوره؟؟؟

از وقتی متوجه شدم واقعا نگرانتم دعا گوت هستم...ام یجیب برای قشنگت میفرستم صدتا 🥺💔

لطفاً از خودت خبر بده

سلامم مامان خاااااااانم ديرو همش بفكر شما و امروز به فكر مارشمالو بودم ان شالله جفتتون خوش خبرررررري ...

سلام عزیزم .مرسی که به یادمون بودی توی اینهمه مشغله که داری .ان شاالله با دعای خیر شما 😍🤲🌷❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...