2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
خواهش میکنم شایگان فر آره خوب و آروم بود ولی اجازه ی فیلم و همراه نمیده اومدم فیلم بگیرم گفت نگیر ...

عه چه حیف نمیشه فیلم گرفت بازم خوبه سی دی میدن اره زنگ زدم منشیش ک انگار عجله داشت سوال میپرسیدم زود میخواست قطع کنه باز سونوش دقیق باشه خوبه من تو نت خیلی تعریف روشن و خوندم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فك كنم اكرم جون همسرش پيش ايشون ميرفت @mirrag بلد نيستم تگ كنم😶

ماشاالله حافظه  بزنم ب تخته 😅منکه حافظه ام قد ماهی شده  دکتر خوبیه شوهرمو عمل کرد بعدش هم مکمل داده بود وضعش بهتر بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

غذا خوردنش ک فک کنم بخاطر بد غذایی خودتون هم باشه از اونور سختگیری های خودت بیشتر بوده ب خاطره کرونا ...

عاررره يدليل نيست قطعااااا همش كنارهمه

عاره من اميد دارررررم كه اقدام كردم اگه انرژي مثبت همسرم بذاره😅

اومدم اكووووو دكتر هنو نيومده🙁

حافظم تحليل رفته اينم قبل پسرم خيلي عالي بودم😅

فداي محبتت بشم عزيزم فريناز ميگم شما اصالتا كرد هستين؟؟ مدل حرف زدنت همش منو ياد يكي از دوستام ميند ...

نه عزیزم من شیرازی ام

کدوم حرفام ب نظرت کردی اومد😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

البته منم بعضیاتون اینجا وقتی پیام میدین وجه تشابهی با هرکدوم از دوستام دارین

نسرین وسحر و شما و زینب و ی چندتای دیگه قشنگ منو یاد دوستام میندازین

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ماشاالله حافظه  بزنم ب تخته 😅منکه حافظه ام قد ماهی شده  دکتر خوبیه شوهرمو عمل کرد بعدش هم ...

آره ماشاالله منم تا این پیامشو خوندم باخودم همینو گفتم

با اینکه زیادم تاپیک نمیاد خیلی حواسش جمع هس😇🧿

عاررره يدليل نيست قطعااااا همش كنارهمه عاره من اميد دارررررم كه اقدام كردم اگه انرژي مثبت همسرم بذا ...

همسر ها ک‌ماشاالله کوه انرژی مثبتن 😅بخوای ب حرفشون گوش بدی کلا از زندگی ناامید میشی  من انقدر حافظم مخصوصا بلند مدت قوی بود الان یادم نمیاد صبونه چی خوردم 🤣🤣

آره ماشاالله منم تا این پیامشو خوندم باخودم همینو گفتم با اینکه زیادم تاپیک نمیاد خیلی حواسش جمع هس ...

منکه زدم ب تخته چشمش نزنم 😅 میدونی از ماهک چنبار پرسیدم جنسیت بچه هات. رو چی گفتن الانم درست یادم نمیاد فک کنم یه دختر یه پسر 🤣

زینب جان میشه سوال بالاییمو جواب ،رویان ازمایش یا دارو رو ناقص مینوشتن چیکار میکردین ؟ دوباره مرکز م ...

سلام واس من ازمایش ژنتیک اصلا ننوشتن ینی نمیدونم چطپریه و اینکه برام پیش نیومده اگه اشتباه بشه چی میشه 

اما میتونی تماس بگیری بگی وصل کنن کارشناس دکترت بهش بگی مشکلت رو

من جنین شناسی رویان رو پیشنهاد میدم واقعا کارشون عالیه همسر منم همه ی فاکتورای اسپرمش ضعیف بود اون ...

خیلی خیلی ضعیفه. پس شما رویان و پیشنها د میدید. منظورت از رژیم چیه تغذیه یا دارویی؟ چیا بدم بخوره 

خدایا میشه یکبار دیگه معجزه تو نشونم بدی . 
منکه زدم ب تخته چشمش نزنم 😅 میدونی از ماهک چنبار پرسیدم جنسیت بچه هات. رو چی گفتن الانم درست یادم ن ...

منم حافظه م زبان زد بود و تا جزئی ترین مسائل هرچیزی یادم بود ک بعضیا بهم میگفتن چ خوب همه چیزو یادته

اما الان افتضاااح شدم

ماهک اره گفتن احتمالا دختروپسره

منم حافظه م زبان زد بود و تا جزئی ترین مسائل هرچیزی یادم بود ک بعضیا بهم میگفتن چ خوب همه چیزو ...

دیگه بارداری و هزار درد مختلف 🤣🤣اشکال نداره تا باشه از اینا 

عزمزمه اگه واقعا از من نظر میخوای من خودم ابن سینا رفتم البته اینم بگم خییییلیا اونجا نتیجه گرفتن خد ...

سه بار انجام دادین همه رو همون جا؟ خودتون مشکل دارید ؟ انشالله خدا کمکت کنه 

سلام  اینکه چند تا امپول به شما بدن و روند درمانتون چه جوری باشه بستگی به شرایط هر فرد ممکنه ف ...

ممنون گلم  نه تا آزمایش همسر دید دکتر طرازی فقط نامه میکرو بهم داد فقط اول باید تقویت شه بعدش برم تو سیکل به امید خدا 

خیلی خیلی ضعیفه. پس شما رویان و پیشنها د میدید. منظورت از رژیم چیه تغذیه یا دارویی؟ چیا بدم بخوره&nb ...

همسر منم خیلی خیلی ضعیف هست بهش میگن الیگواسپرمی حاد.

اگه بتونی پیج اینستای دکتر پیمان صالحی (ارولوژ اصفهان) بری یه لایوی توی پستاش سیو کرده با همین عنوان که با یه دکتر تغذیه صحبت میکنه. همه ی موارد رو با جزئیات توضیح داده. داروهم بهتره مصرف کنه ولی منظورم رژیم غذایی بود.

این پست میشه

و همسرت روزانه دو قاشق معجون (عسل طبیعی+ ژل رویال +پودر گل + پودر جنسینگ) بخوره. خیلی روی فاکتورای اسپرم موثره.. من همسرم حدود ۶تا ٨ماه قبل از پانکچر استفاده کرد اگه حداقل دو سه ماه مصرف کنید عالی میشه. روی بعضیا تاثیر خیلی زیادی داره اون خانومی ک ب من معرفی کرد تعداد اسپرم همسرش حدود ۲۰۰هزارتا بود به ده میلیون رسید. ولی برا همسر من به یک میلیون رسید. فکر میکنم بهبودش به علت ضعیف بودن اسپرم هم برمیگرده ممکنه مشکل همسر من ریشه ای باشه ولی برای اون خانوم ژنتیکی نبوده و یه دوره وضعیت اسپرم همسرش ضعیف شده.

ما اون موقع هر شیشه یک کیلویی معجون رو پونصد میخریدیم. و هر شیشه تقریبا بین ۲۰روز تا یک ماه استفاده میشه فکر کنم الان قیمتش حدود یک میلیون شده.

ارولوژ رویان دکتر سجادی دکتر خوبیه و همه ی اقدامات رو قبل از پانکچر انجام میده ولی اصلا دارو نمیده.. اما همسرم طبق دستور یه ارولوژ دیگه دارو مصرف میکرد بنظرم شما هم مکمل های تقویت اسپرم رو بخورید حتی اگر ارولوژ بهتون نداد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻