2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045860 بازدید | 684486 پست
عزيزم همین کافیه مگر مشکلی باشه  لطفا به دکترت اعتماد کن آنقدر مضطرب نباش  کم نبودن دوست ...

نه اخه مثه اينكه گفتن برو مشاور غدد

منم ميگم مشاورغدد با همون دكتر غدد يكيه و لازم بدونه ازمايش تكميلى مينويسه

البته اول بايد ازمايش تيروييد داده باشه ك پركارى يا كم كارى رو نشون بده خداى نكرده ك بفرستن مشاور يا دكتر غدد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بله رفت عزيزم  آزمایش های آنزیم کبدی هم سالم بود همگی  مشخص نشد بخاطر چیه  آزمایش ...

خب خداروشكر عزيزم

ديگه چيا ك نميبينيم تو باردارى😄

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان . ساروگیتم امروز نوبت سونو داشت. دکتر سونو کرد خدارو شکر گفت دوقلوه. خودمم باهاش رفته بو ...

اااای جااانم. هزاراااان بار شکر😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی بغل شون کنی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فریناز جان اینا لازم نیست عزيزم منم تیروئید دارم دکترم متخصص ولی همون آزمایش هرماه میدم  گفت ت ...

والا نميدونم منم قبل باردارى نرمال بود تيروييدم تو باردارى پركارشد دكترغدد هم دارو الكى نداد اول ازمايش تكميلى نوشت ك مطمئن بشه و بعد اگر لازم باشه دارو بده ك گفت نيازنيست

به خدا اشک تو چشام جمع شد عزیزم خدا رو هزاران مرتبه شکر  چشمت روشن      

دقیقا منم از خوشحالی همینجور اشکام داره نیریزه. ان شاالله خبر خوش همه بچه ها😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دقیقا منم از خوشحالی همینجور اشکام داره نیریزه. ان شاالله خبر خوش همه بچه ها😍

من امروز ى كليپ زايمان طبيعى ديدم فقط هق هق گريه ميكردم باهاش و انگار همه بچه هاى اينجا اومدن جلو چشمم و ازخدا خواستم همه شون اين روز رو تجربه كنن ان شاالله ب زودى

اااای جااانم. هزاراااان بار شکر😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی بغل شون کنی

ممنون عزیز دلم. ان شاء الله قسمت همه منتظرا 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
من امروز ى كليپ زايمان طبيعى ديدم فقط هق هق گريه ميكردم باهاش و انگار همه بچه هاى اينجا اومدن جلو چش ...

ان شاالله😍❤️

وای خواهر منم انگشتای دست و پا دخترشو میشمرد به مامانمم میگفت مامان بشمار ببین ده تاس😂آخی عزیزم😍😍

واای 😂بخدا اسم شمارش انگشتو نیاورم که استرس این یکی ب جونتون نیفته ولی اولین کاری که کردم همین بود 😂

انشالله به سلامتی مثبت میشی عزیزم چرا به همه گفتی؟ استرس میدی به خودت اینجوری من باشم تا ...

چون شاغلم متوجه سرکار نرفتم میشن.محل کارم متوجه میشه ایندفعه عالم وآدم میدونن.خیرباشه برام ان شاءالله.   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزيزم همین کافیه مگر مشکلی باشه  لطفا به دکترت اعتماد کن آنقدر مضطرب نباش  کم نبودن دوست ...

آخه دکتر گفت برو‌ پیش مشاوره غدد که توی مرکز بود من‌نتونستم برم چون‌ وقت ندادن الان نمیدونم توی شهرستان هم‌کجا برم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم خوبی  چند وقت نبودی  انتقال دادی ؟مثبت شدی؟

مرسی عزیزم توخوبی؟

انتقالم منفی شد

الان برای بار دوم میخوام برم 

میخوام ازمایش ایمنی و انعقادی برم.

توچیکار کردی ؟ضخامتت رفت بالا؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
اکرم جان و نسرین جانم بیایید بگید دکترتون راجب سرکلاژ چه نظری داد؟

سلام عزیزم گفت نیاز نیس حالا نمیدونم واقعا چی میشه گفت انومالی هم برو اونموقع ببینیم  اندازش چجوریه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️