2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لااقل یکی رو ادامه بده چون دکتر من می‌گفت هیچ ضرری نداره و از سقط و انقباض جلوگیری میکنه  8100 ...

دکتر گفت وقتی شیاف رو یکی کردی حتما شبا بزن

بنظرت منظورش این بوده شب بزارم و صبح خودمو بشورم یا مثه همیشه بعد از یک ساعت؟ 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
طبیعیه من با هر کسی صحبت میکنم چه بارداری آی وی اف چه طبیعی استرس رو داشتن و شنیدن اینجور چیزا هم ...

آره دقیقا 

گفتم شاید فقط من اینجورم وسواس گرفتم 

امروز یکی از دوستام کیسه آبش نشتی داشت هفته ۳۲ ه اینقد استرس گرفتم عصری میخواستم بخوابم اصلا نمیتونستم از فکر و خیال هی دسمال برمیداشتم میدیم ترشحات دارم میگفتم نکنه همینه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
چقدر خوبه که دکترت اینقدر دقیق هست و اینارو بهت میگه. کمتر دکتری دیدم اینجوری باشه معمولا سرشون شلوغ ...

برای زایمان میرم پیش دختر عموم 😍😍😍

همون رشت 

دکتر خودمم بخاطر دوقلویی از الان نامه بستری بهم داده و نامه سونو اورژانسی داده 

عزیزم‌😍😍😍 به من نگفت اصلا اگه میدونستم میگفتم بهش … فرزی جان من جدیدا هرکس تو بارداری مشکل براش پ ...

منم دقیقا همین جورم. اگه کسی خبر خوبی آورد. امیدوار میشم ولی همین که یکی خدای نکرده مشکلی براش پیش میاد منم نگران میشم و همزاد پنداری می کنم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
دکتر گفت وقتی شیاف رو یکی کردی حتما شبا بزن بنظرت منظورش این بوده شب بزارم و صبح خودمو بشورم یا مثه ...

من الان رکتال میزارم نه خارج میشه نه نیاز به شستن داره 

واژینال حتما بعد یک ساعت بشور خوددتو

واژینال میزارم خارش میگیرم دکتر گفت رکتال بزار. 

عزیزم‌😍😍😍 به من نگفت اصلا اگه میدونستم میگفتم بهش … فرزی جان من جدیدا هرکس تو بارداری مشکل براش پ ...

عزیزم کاملا طبیعیه سعی کن از اینجور خبر ها و اتفاقاتی که برای دیگران میفته دور باشی من سر دخترم وسواس شدید داشتم هر ماه سونو میرفتم کلی استرس و دلشوره میکشیدم گاهی مثل دیوونه ها گریه میکردم واسه اتفاقایی که نیفتاده حتی روز که دنیا اومد گذاشتنش بغلم اولین کاری که کردم قبل از اینکه لذت ببرم از وجودش و بغلش کنم مثل دیوونه ها اندامشو چک کردم که ایرادی نداشته باشه😅

فریناز منم جز کسایی بودم ک هم بتام بالا بود هم بی بی چکم فورا پررنگ شد. بازم رفتم سونو. دکتر گفت صدد ...

خب قضيه بتا و بيبى چك اثبات شده نيست اما من خيلى  ديدم بتاى بالا و بيبى پررنگ دختردار بودن

ان شاالله همه شون سلامت باشن دختر و پسر نداره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنون از توضیحاتت عزیزم  لکه بینی قطع شده از ابتدا هم کم بود ولی هماتوم سایزش بیشتر شده البته ...

قطعا ك جاى نگرانى نيست و ان شاالله اينسرى دفع با جذب شده ديگه راااحتى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺🎺 بچه هااااا باز من اومدم با یه دعای دیگه 🤭😁 یه توسل هست که این شک ...

دوستان گلم 🌹

فردا بین نماز ظهر و عصر اسامی رو از روی لایک پستی که ریپلای کردم می‌نویسم ، اگر تمایل دارید حتما اون پست رو لایک کنید و اگر هم تمایل ندارید و اشتباها لایک کردید لایکتون رو بردارید که یه وقت خدای نکرده دین گردنتون نمونه.

یه توضیح مختصر بدم دوباره:

من یه لیست از اعضایی که تمایل دارند درست میکنم یه لیست هم از ۱۴ معصوم و اهل بیت خاصشون توی برگه های جدا می‌نویسم . بعد بصورت رندوم به نیت اعضا یه برگه برمیدارم و اون شخص متوسل میشه به اون بزرگواری که اسمشون توی برگه هست، یک دور صلوات هدیه به ایشون می‌فرسته و یه نذر برای برآورده شدن حاجتش می‌کنه به نیت اون بزرگوار، حالا هر چیزی که دوست دارید چه مادی چه معنوی.

مثلا به نیت خودم (هانیل) یه برگه در میارم مثلا توش اسم حضرت سجاد نوشته. برای برآورده شدن حاجتم متوسل میشم به ایشون، ۱۰۰ صلوات می‌فرستم هدیه به ایشون و نذر میکنم مثلا بعد از برآورده شدن حاجتم فلان کارو انجام بدم ان شاالله 🤲

الهی که همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم کاملا طبیعیه سعی کن از اینجور خبر ها و اتفاقاتی که برای دیگران میفته دور باشی من سر دخترم وسوا ...

وای خواهر منم انگشتای دست و پا دخترشو میشمرد به مامانمم میگفت مامان بشمار ببین ده تاس😂آخی عزیزم😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان . ساروگیتم امروز نوبت سونو داشت. دکتر سونو کرد خدارو شکر گفت دوقلوه. خودمم باهاش رفته بو ...

اى جاااانمممم

ان شاالله هردوشون سالم و سلامت ميان بغلت و جبران همه سختى هاتون ميشه❤️❤️❤️