2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046071 بازدید | 684498 پست
برای زایمان میرم پیش دختر عموم 😍😍😍 همون رشت  دکتر خودمم بخاطر دوقلویی از الان نامه بستری ب ...

ای جانم

بسلامتی عزیزم. آشنا خیلی خوبه تمام و کمال حواسش بهت هست😍🥰

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آره عزیزم تروئید هست که هورمونهارو کنترل میکنه حتما تاثیر داره  فکر کنم مشاوره کردن با رفتن به ...

نه فرق نداره

بايد برى پيش متخصص غدد برات ازمايش هاى تكميلى مينويسه و احتمالا سونوى تيروييد ميكنه بعد تصميم ميگيره

براى منم م پركار شد دكتر گفت برو مشاوره دكتر غدد و روندش همين بود و در اخر گفت همه چيزت نرماله فقط پركاريتم بخاطر بارداريه تا ى ماه قرص نميدم بهت با ازمايش بده بيا ببينم چ تغييرى داشته بعد تصميم بگيرم

اخر شهريور باز بايد ازمايش تيروييد بدم ببرم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قضيه بتا و بيبى چك اثبات شده نيست اما من خيلى  ديدم بتاى بالا و بيبى پررنگ دختردار بودن ان ...

قبول دارم آره بیشتر مواقع اینطوریه

الهی آمین عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم‌😍😍😍 به من نگفت اصلا اگه میدونستم میگفتم بهش … فرزی جان من جدیدا هرکس تو بارداری مشکل براش پ ...

منم اينجورى ام😫😫

كافيه براى يكى ى اتفاقى بيفته همش فكر ميكنم نكنه منم آره

بعد خودمو سريع جمع ميكنم ولى هركار ميكنم افكارمنفى نياد سراغم نميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
نه فرق نداره بايد برى پيش متخصص غدد برات ازمايش هاى تكميلى مينويسه و احتمالا سونوى تيروييد ميكنه بع ...

عزیزم آزمایش غدد که متخصص مینویسه فاکتوراش زیاده ؟ دکتر زنان بین آزمایشهام فقط TSH رو نوشته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان من کلسیم و ویتامین اینارو میخورم و اهن هم همونی که سوفی جون گفتن برانسون گرفتم 

نسرين جون لك هاى روى با سنت رفت؟دكتر نگفت از چى بود؟

عزیزم آزمایش غدد که متخصص مینویسه فاکتوراش زیاده ؟ دکتر زنان بین آزمایشهام فقط TSH رو نوشته 

اره الان برات ميفرستم

هزينه شم بالاست😂😂

عزيزم همین کافیه مگر مشکلی باشه 

لطفا به دکترت اعتماد کن آنقدر مضطرب نباش 

کم نبودن دوستانی که اینجا رویان مثبت شدن 

کم کاری نمیکنن استرس نداشته باش 

خودت هم حواست باشه خوب گوش کن بعد اگر سوالی بود از ماما بپرس 

کامل راهنماییت میکنن عزيزم 

نسرين جون لك هاى روى با سنت رفت؟دكتر نگفت از چى بود؟

بله رفت عزيزم 

آزمایش های آنزیم کبدی هم سالم بود همگی 

مشخص نشد بخاطر چیه 

آزمایش خونم سالم بود 

احتمالا دکتر گفت بخاطر آسپرین 

چون برای امینو قطع کردم رفت الان شروع کردم ببینم چی میشه 

اينه عزيزم با بيمه ٨٢٥شد

ازادش ٩٠٠ حدودا

اره الان برات ميفرستم هزينه شم بالاست😂😂

فریناز جان اینا لازم نیست عزيزم منم تیروئید دارم دکترم متخصص ولی همون آزمایش هرماه میدم 

گفت تو بارداری تا پنج جای نگرانی نداره البته قبل انتقال تا دو نهایت دو نیم باشه