2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
رادیس جون  انتقال نی نی ها مبارکت باشه ان شاء الله همین  دو تا چشم و چراغ خونه ت میشن

مرسی مهتاب جان .😍❤ ان شاالله با دعاهای شما دوستان عزیزم 🤲❤😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
من یه آمپول داشتم که همون هشت هفته قطع کردم و جاش ی شیاف گذاشتم الان روزی ۲ تا شیاف دارم هنوز نرفتم ...

چرا یه شیافت شد دو تا؟

قیمت شیاف بدون نسخه میدونی چقدر میشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رویان اصولا قطع نمیکنه عزيزم تا هفته 36 میگه ادامه بده  دکتر مصطفایی و مشایخ

منم دکترم مشایخی بود

و فقط به دستور رویان اطمینان دارم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزيزم شیاف هیچ ضرری نداره گلم به نظر من حتنا یه دونه رو بزار تا هفته 36  من همچنان دو تا ...

سلام گلم

موافقم

منم میخام ادامه بدم 

پس بنظرت دوتا نزارم. یکی بزارم؟ قیمت شیاف بدون نسخه رو میدونی؟

😍😍 مرسى عزيزم قطع ك نكن در كل فكر كنم بچه ها ميگفتن تا پايان باردارى مصرف ى شياف ضرر نداشته باش ...

منم همینکارو میکنم. میبینم ک اکثرن یه شیاف رو تا آخرا دارن

سلام رادیس جون خوبی عزیزم به سلامتی ان شاءالله.  خدا برات حفظشون کنه. منم فرداصبح انتقال دارم ...

سلام عزیزم ممنونم 😍🌷 .به سلامتی، ان شاالله دیگه حتما مامان میشین 🤲بهم امپول رو داده ولی روز سوم باید تزریق کنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم. من هفته هشتم دوتا امپولم رو کرد دوتا شیاف دیگه تا ان تی ( هفته دوازدهم). حالا که سیزدهم ...

سلام عزیزم

کدوم شهری؟ دکترت کیه؟

نظرش مشابه دکتر منه

ولی بنظرم قطع نکنیم حداقل یکی اونم شبا بزاریم

منم جرات قطع ندارم و از بچه ها پرسیدم میگن رویان تا هفته ۳۶ شیاف رو ادامه میده

😂😂😂 چ رك شدن دكترا😬 خب راست گفته اينم سوال بود پرسيدى؟ بتات چند بود اولين ازمايش؟

فریناز منم جز کسایی بودم ک هم بتام بالا بود هم بی بی چکم فورا پررنگ شد. بازم رفتم سونو. دکتر گفت صددرصد پسره و توی برگه سونو ثبت کرد

قطعا عزیزم 😘😘من که خودم حس میکردم دختره برا همین تیکرمم صورتی گذاشتم بعد اونجا رفتم گفت احتمالا پس ...

پسره مادر😍 مبارکت باشه مال منم موقع ان تی گفتن پسره هفته پونزده هم بهم گفت صددرصد پسره

گفتم از روی جمجمه یا آلت تناسلی میگید؟ گفت نه دیگه آلتش کامل مشخصه 

ولی دیدم اندازه دور جمجمه و طول استخوان ران و .... هم میگیره

دخترا مامانم زنگ زده میگه بیا اینجا پیشم بمون همه کاراتو خودم انجام میدم.بنده خدا خودش با اون سن وزاننوهاش میخواد به من برسه  

خدا منوشرمنده نکنه ودل وجود همه رو ایندفعه خوشحال کنم به حق ۳ساله امام حسین.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
بچه ها من ۵تا استرادیول میخورم.میخوام استرا تموم شد ایرانی بخورم دیگه .نظرتون چیه؟ بقیه داروهام مثل ...

انشالله که این دفعه نتیجه میگیری زینب جان

ای وی ای جی زدی؟ امپول hcg بعد انتقال جنین بزن

سلام گلم موافقم منم میخام ادامه بدم  پس بنظرت دوتا نزارم. یکی بزارم؟ قیمت شیاف بدون نسخه رو ...

لااقل یکی رو ادامه بده چون دکتر من می‌گفت هیچ ضرری نداره و از سقط و انقباض جلوگیری میکنه 

81000 تومن 

سلام گلم موافقم منم میخام ادامه بدم  پس بنظرت دوتا نزارم. یکی بزارم؟ قیمت شیاف بدون نسخه رو ...

فرزی جان الان دکتر من چون میدونه ای وی اف کردم گفت دو تا شیاف رو بزار آمپول پرولوتون هم هفته ای یکی بزن 

چون مصطفایی منو کلا ارجاع داد پیش این دکتر اینم خیلی رعایت میکنه 

و گفت چون دوقلویی هستی روزی یه دونه آنوکسا 400 بزن 

آسپرین هم بخور 

گفت چون عملا نمیتونی مثل مادرای باردار عادی فعالیت داشته باشه 

بهتره بیشتر استراحت کنی نشسته دست و گردنت رو ورزش بده روزی هم نهایت نیم ساعت راه برو ولی تقسیم کن تو ساعات 

اینارو گفتم بگم که دکتر باید رعایت حال مریض رو بکنه 

من دکترم میگه فقط میخوام که به سلامتی زایمان کنی و اتفاقی برات نیوفته 

تا 18 هفته هم هر دو هفته طول سرویکس اندازه میگیره