2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ای جانمممم عزیزممم، به سلامتی و مبارکی باشه ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

ممنون هانیل جان ایشالا دردونت صحیح و سالم بیاد بغلت 

همینطور همه مامانای چشم انتظار 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جاااان مبارکت باشه الهی که به سلامت بقیه این دوران رو بگذرونی وروجک شرطی شده    

اره شیطون 😅😅😅 فدات بشم عزیزم ایشالا بارداری راحتی داسته باشی جوجه هاتو بغل بگیری به امید خدا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ممنونم عزیزم  هم اسپرین هم انوکسا چون مشکل انعقادی دارم و تا آخر هم باید بزنم  از روز او ...

مرسی عزیزم . ممنونم‌ . قبل انتقال مکمل چیا خوردی ؟ من ویتامین d3, c ,e  و امگا و پرگمام . 

خدای من خدای معجزه هاست . 
ممنونم عزیزم همینطور برا شما و نی نی نازت 😘  من مام بود انتقالم ولی اهوازم دیگه برا بارداری ه ...

شما مثبت که شد آزمایشت دیگه مام‌ نرفتی ؟ آخه منم مسیرم دوره . دکتر میگه مثبت شدی تا سه ماهگی بیا ولی واقعا سخته . 

راحت برات آنوکسارو نوشت دکتر شهرتون ؟

مرسی عزیزم .ان شاالله .سه تا جنین سه روزه که یکیشون گفت خیلی ضعیف بود ولی انتقالش دادن همونجوری 😊🙂

ای جان . انشالله چشم و چراغ خونتون بشن . چه حس خوبیه . مبارکت باشه 

سلام عزیزم مرسی خوبم شکر .به سلامتی ان شاالله این بار نتیجه خیلی خوبی بگیری و با اولین انتقال مامان ...

آره عزیزم تروئید هست که هورمونهارو کنترل میکنه حتما تاثیر داره 

فکر کنم مشاوره کردن با رفتن به متخصص فرق داره ولی همون بهتر که برای تیروئید هم آزمایشهای کامل رو بدم خیالم راحت بشه وگرنه همین دکتر زنان توی آزمایشها tshرو نوشته که همون تیروئید هست 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام به همه دوستان عزیزم .من انتقال جنینم انجام شد و برگشتم خونه ❤😊😊 ممنونم از همه دوستانم بابت دع ...

رادیس‌جون ایشالا که انتقالت مثبت میشه و خدا یه دوقلوی ناز و‌ گوگولی میزاره تو دامنت😍 

سلام رادیس جون خوبی عزیزم به سلامتی ان شاءالله. 

خدا برات حفظشون کنه.

منم فرداصبح انتقال دارم.

شما امروز انتقال دادی؟

آمپول هاچ سی جی زدین؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
مرسی عزیزم .ان شاالله .سه تا جنین سه روزه که یکیشون گفت خیلی ضعیف بود ولی انتقالش دادن همونجوری 😊🙂

رادیس جان انتقال دادی به سلامتی 

انشالله مثبت میشی عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام رادیس جانم 

مبارک مامان خانم 

انشالله که 9 ماه دیگه دو تا نی نی رو بغل میکنی 

امیدوارم دو هفته دیگه با یه بتاي خوب و بالا خوشحالمون کنی عزيزم