2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
دورت بگردم انشاالله مشکل شما هم حل بشه و همه چی وفق مراد باشه  بادیگارد میگیدا من خندم میگیره& ...

مرسی عزیزم ان شاالله چیکار کنیم فریناز انداخت دهنمون 😅😅من تازه تصورت میکنم  با دوتا بادیگارد کله چروک کت و شلوار مشکی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا برات حفظش کنه سالم بیاد بغلت.خودتم سلامت باشی. آه واقعا کشش رو منم ندارم. نمیدونم بارداری سخت ...

قربونت عزيزم

ان شاالله خدا گل پسرشماهم سلامت بذاره بغلت ديگه چند روز بيشتر نمونده خداروشكر

باردارى هامون چون ب سختى شكل گرفت طبيعتا دقت در حفظش هم برامون بيشتر شد بخاطر همين سخت شد برامون

وگرنه اگر مثه عالم و ادم راحت باردار ميشديم اينقد براى نگه داشتنش فشار رومون نبود

خدا ان شاالله همه خانم هاى باردار و تودلى هاشونو در پناه خودش محافظت كنه و هركس چشم انتظاره رو هم بهش ببخشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فک نکنم ربطی به کلسترول داشته باشه چون منم دارم ولی پادرد نمیگیرم احتمالا پیاده روی میری از اونه ببی ...

سلام گلم خوبی آره کفشم مناسب نیست 

الان هم اومده بودم خرید تیکه تیکه نشستم و خرید کردم چون کمرم درد می‌کنه دوساعت طول کشید😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
از favail چخبر

جانم عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ان شاالله خوب شه زودتر خدا از دهنت بشنوه خدا کنه خوب شه بخدا بعضی وقتا شیر نمیخوره میشینم گریه میکن ...

اا چه زود شروع کردی یعنی از سه ماهو نیمگی شروع کردی؟

والا من اطلاعات چندانی ندارم من تازه چند روزه فرنی میدم و قراره هفته دیگه حریره به عنوان صبحانه بدم و بعد یک هفته سوپ اینا امتحان کنم .

خوب میشه ایشالله دوره ایه نگران نباش

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام دوستان تو رو خدا سوالمو جواب بدید. شما قرص استرادیول و هپارین یا انوکسا رو هفته چند قطع کردید؟م ...

سلام دوست عزيز

والا من زياد در اينباره اطلاعى ندارم دوستان ديگه بيان ببينن پيامتونو راهنمايى ميكنن

فقط ب نظرم با مركز صحبت كن و رو لكه بينيت تاكيد كن اگر بازم حرفشون ادامه بود بهشون اعتماد كن ان شاالله ك تو دليتو سلامت بغل ميگيرى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@kosaar77    

سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم دوران بارداری رو به خوبی سپری کنی و فرزند نازنینت رو در صحت و سلامت بغل بگیری .🤲🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام و ظهر همه دوستای عزیز بخیر یک دنیا ممنونم از اینکه من رو مورد توجه و لطفتون قرار میدین و تو دعاهاتون به یادم هستین .😍😍 من اگه خدا بخواد فردا میرم برای انتقال جنینهام 😍😍 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
رادیس جون سلام . خوبی ؟ بسلامتی کی انتقالته ؟ داروهارو شروع کردی ؟

سلام عزیزم .شما خوبین؟منم خوبم شکر خدا .بله 😊😊فردا اگه خدا بخواد میرم برای انتقال 😊😊

سلام و ظهر همه دوستای عزیز بخیر یک دنیا ممنونم از اینکه من رو مورد توجه و لطفتون قرار میدین و تو دعا ...

ان شالله ميرى و با دوتا تو دلى جيگر مياى

دست راست ماهك و نسرين و اكرم و سنگ صبور رو سرت😍😍🤲🏻🤲🏻