2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046019 بازدید | 684497 پست
خدا رو شکر که نتیجه گرفتین. صفر نیست . 16 میلیونه ولی تحرک آ و مورفولوژی صفره طبق ابن سینا  . ج ...

عزیزم تو آی وی اف کلا از اسپرم تحرک صفر هم جنین تشکیل میشه جنین شناس مهمه وصد البته خواست خدا انشاالله از صمیم قلبم می‌خوام نتیجه خوبی بگیرین 🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

واییی خدا امروز دلم هززززار تکه شد رفتم دیدن یکی که بچه دار شد بچشون بغل گرفتم واییی خدا اگه پسر منم بود الان سه ماه بود خدایا منم دلم میخواد دخترم میگه مامان نینی بیار خودم برات بزرگش میکنم خدایا چرا اخه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭لااقل به دل بچم نگاه کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام واس من ازمایش ژنتیک اصلا ننوشتن ینی نمیدونم چطپریه و اینکه برام پیش نیومده اگه اشتباه بشه چی می ...

عزیزم تو بیمه ات چی بود ؟آمپولاتو با بیمه میگرفتی ؟ آمپولارو‌که مینویسن برای همه رو وارد سیستم میکنن یا نسخه میدن بریم بگیریم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
زینب جان میشه سوال بالاییمو جواب ،رویان ازمایش یا دارو رو ناقص مینوشتن چیکار میکردین ؟ دوباره مرکز م ...

کارت راه افتاد؟

خودت خواسی ازمایش ژنتیک بنویسن؟

تو که چند بار انتقالم داشتی ایمنی انعقادی ام میگفتی بنویسه

عزیزم تو بیمه ات چی بود ؟آمپولاتو با بیمه میگرفتی ؟ آمپولارو‌که مینویسن برای همه رو وارد سیستم میکنن ...

من بیمه ندارم اما کسایی بیمه داشتن تو سیستم میزدن میرفتی داروخانه میگرفتی 

دکتر ب همسرت چی گفت؟پیش کی رفت همسرت؟

بله رویان بود برا من پیش نیومده اصلا هیچوقت خطا نداشتن. بنظرم تماس بگیر و بگو میخام با کارشناس دکت ...

آره برای منو اتفاقا دکتر اشتباه کرده چون گفت ولی ننوشت ،گفتم اون خانمی که داروهامو‌نوشته بود یه آزمایش ژنتیک با درخواست خودم نوشت 

آزمایش ژنتیک کاریوتایپ نوشت ،فرضی جان تا اونجایی که اطلاع داری آزمایش ژنتیک فقط از همون نوع کاریوتایپ هست یا نوع دیگه ای هم‌داره ؟

من بیمه ندارم اما کسایی بیمه داشتن تو سیستم میزدن میرفتی داروخانه میگرفتی  دکتر ب همسرت چی گفت ...

برای همسرم از حسینی وقت گرفته بودیم‌ فرستادن پیش دادخواه 

هیچی فقط آزمایشش رو دید گفت یک ماه بعد ازمایش بده دوباره

تو‌امپولارو آزاد میگرفتی ؟

رادیس جون سلام . خوبی ؟ بسلامتی کی انتقالته ؟ داروهارو شروع کردی ؟

سلام پاپیون جون خوبی وارد سیکل انتقال نشدی میگم شما هزینه تخمک کشی تونو بیمه داد پرون درونم به اسم تعیین جنسیت باز نکردید درسته؟چا.ه منم اول تعیین نکنم احتمال داره بهم بدن هزینه رو 

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

خدارو شکر نسرین جان .‌الحمدلله .دوستم انجام داد تا یک هفته رفت خونه ی مامانش ، اصلا از جاش تکون نخورد فقط برای سرویس ،حتی غذاشو توی رختخواب میخورد الحمدلله بچشو سالم بغل کرد 

انشالله گل پسرات صحیح و سلامت بیان تو بغلت 

خدارو شکر عزیزم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
برای همسرم از حسینی وقت گرفته بودیم‌ فرستادن پیش دادخواه  هیچی فقط آزمایشش رو دید گفت یک ماه ب ...

جواب منو ندادی چرا برات ازمایش ژنتیک نوشتن؟

یا چرا ازمایش ایمنی نخواستن وقتی انتقالای منفی داشتی