2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045821 بازدید | 684484 پست

خانمایی که رویان رفتین وقتی آزمایش یا دارویی که دکتر براتون‌ میخواست بده اما نداده یا یادش رفته یا دستیارش ننوشته چه جوری دوباره میگفتین

چه جوری تماس میگیرین یا دوباره میرین ؟

@نسرین_مهر    

برای من‌گفت ازمایش ژنتیک بده اما ننوشته 

بعد گفت hcg مینوسیم و ...دفعخ بعد ببینم‌فولیکولات چه جوریه اما دستیارش هیچی‌ننوشه فقط ویتامین نوشت چیکار کنم‌ چه جوری باید بپرسم‌ ؟ 

برای تو‌بار اول چیا داده بود ؟ 

ازمایش‌ژنتیک رو‌ ننویسه هم‌ خودمون میتونیم‌ بدیم‌؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من جنین شناسی رویان رو پیشنهاد میدم واقعا کارشون عالیه همسر منم همه ی فاکتورای اسپرمش ضعیف بود اون ...

عزیزم توام رویان رفتی ؟ میشه سوال بالایی منو‌جواب بدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مشکل چیه عزیزم؟

زینب جان میشه سوال بالاییمو جواب ،رویان ازمایش یا دارو رو ناقص مینوشتن چیکار میکردین ؟ دوباره مرکز میرفتین یا اگه تماس میگرفتین بررسی میکردن؟ 

مرسی مهربون ایشالا خدا حاجتتو بده و دلتو شاد کنه و مشکلت حل شه گلم😍 الهی که شماهم بارداریتو بخوبی و ...

ممنونم از دعاااااي خيرت عزيزم 

ان شالله به زوووووووودي زود منتظر خبراي خوبي از شما هستيم😍😍

وزنش چقده؟ شیر خودتو میدی؟

اگه حدودا٤ ماهش دخترت پسرمن تو اين سنا بود كه شير رو فقط تو خواب ميخورد اونم به زور تو بيداااااري اصلااا نميخورد

من پيش دكتر مقدادي ميرفتم ميگف اين نخوردنه بخاطر رفلاكسه كه پاهاشون رو سيخ ميكنن و سر بسمت عقب

ولي بعد يكي دوماه خودش خوب شد فقط بايد راه اومد ولي ادم دق ميكنه تا اون مدت بگذره🥺

سلام دوستان میشه کمک کنید من کاربر قدیمی هستم اران تازه وهرد سیکل انتقال شدم جنین فریز و تعیین جنسیت ...

دادن هپارين يا ندادنش بسته بخودتون داره اگه مشكلي نباااشه كه نميدن ولي بعضي دكترا بصورت روتين ميدن

دكتر اكرم جون شه داشت داخيل فاميليش اون نداده بود

@mirrag

خواهرای با تجربه من همچنان منتظرم پریود بشم برم برا سیکل انتقال  داروهایی که مصرف میکنم  ...

امگا رو ميدونم هفته اي دوبار يا سه باره هر روز زياده

بابت نشاسته هم من خودم از روز انتقال تا ٥ روز خوردم البته اگه مشكل تيروييد ندارين چون بچه ها ميگن خوب نيس

سلام عزیزان من یک سوال دارم به نظرتون بهترین پزَشک متخصص زنان برای آی وی اف در اصفهان چه کسی هست? مم ...

بسته به هزینه داره دولتی یا خصوصی

دکتر که وقت بده ولی شلوغ شلوغ و بی نظم اما خوب فشارکی اصفهان

دکتر که خلوت باشه اولیا پناه

طهرانی هم قدیمی و خوب

سلام دوستان میشه کمک کنید من کاربر قدیمی هستم اران تازه وهرد سیکل انتقال شدم جنین فریز و تعیین جنسیت ...

اسم کاربری چی بود قبلا من یادم نمیاد

ببین عزیزم استادیوم وداروهاییی که مانیتورینگ خون رو غلیظ میکنه پس بهتره هارین یا انورسادات رو بزنی تا خوت رسانی به جنینت بهتر باشه خودتم میتونی بزنی

عاره بپرس نظرشوووو، البته نسبت به شناختي كه داري ازشون بعضيااا حرف تو دهنشون بذاري همونو ميكن انجام ...

اها باشه بازم مرسی عزیزم ک گفتی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

من دکترم شه بخش بود بهم نداد البته چون اولین انتقالم بود شاید جوره دیگه ای بود میداد اگه قبلا سقط داشتی یا مشکل انعقادی حتما استفاده کن ب حرف دکترت گوش بده

عاااره اميدم فقط بخود خداااااست ان شالله كه نا اميدم نكنه🥺 عاره هرچيزي ممكنه ولي قطعااا اولش بد قل ...

غذا خوردنش ک فک کنم بخاطر بد غذایی خودتون هم باشه از اونور سختگیری های خودت بیشتر بوده ب خاطره کرونا و اینکه ب سختی ب دستش اوردی هم اینکه این چند سال زیاد با بچه های دیگه ارتباط انچنانی ک نداشته برا همین خیلی لوس و حساس شده ان شاالله دومی ک بیاد حساسیت خودتون نسبت ب علی کمتر میشه اونم بهتر میشه از همین حالا هم هی نگو دومی بیاد وضع بدتر میشه پیش خودت تکرار کن دومی بیاد هم علی بهتر میشه هم خودش اروم میشه تنقدر تکرار کن تا اتفاق بیوفته