2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
بچه هااا من جديدا هم بخاطر علي خيلي كمتر ميام سايت ولي خداشاهده هرروز بياد همتون هستم ان شالله اوناي ...

مرسی مهربون ایشالا خدا حاجتتو بده و دلتو شاد کنه و مشکلت حل شه گلم😍 الهی که شماهم بارداریتو بخوبی و خوشی بگذرونی عزیزم 🤲 چقد خوبه که اینجا دوستای خوبی مثل شما دارم💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جون دلم الهی که این روزات به خیر وخوشی وسلامتی بگذره😍😍😍 فرزی جون تا میتونی لذت ببر از این روزا ...

قربونت عزیزم. ممنونم😘😘😘 آره بخدا ماه های اول که استرسم بیشتر بود دیر میگذشت ولی الان خداروشکر سریع داره میگذره

خدا نی نی قشنگتو حفظ کنه😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام عزیزان امیدوارم که خوب باشه حالتون 

من زیاد سایت نمیام ولی هرروز سوره ی حجرات آيت لکرسی و۱۰۰صلوات به نیت هممون میخونم 

خواستم بگم درسته دیر دیر میام ولی چله رو فراموش نکردم و هرروز به یادت تک تکتون هستم 

التماس دعا 

خواهرای با تجربه من همچنان منتظرم پریود بشم برم برا سیکل انتقال 

داروهایی که مصرف میکنم 

ویتامین دی ۲۰۰۰وففول که دکتر تجویز کرده 

داروهایی که خودم مصرف میکنم 

ال آرژنین ۱۰۰۰روزی یکی 

امگا۳روزی یکی 

قرص نروبیون یک روز درمیون 

قرص ویتامین سی(قرصجوشان)۱۰۰۰یک روز درمیون 

همینا رو باید مصرف کنم مقدار مصرفشون اکی هست 

ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

راستی یه سوال دیگه البته ببخشید زیاد سوال میکنم 

این که میگن نشاسته حل کنیم تو آب بخوریم من میتونم از الان بخورم ؟؟

یا بعدا بخورم لطفا بگید از کی بخورم 

پیشاپیش سپاسگزارم ازتون 

سلام دوستان خوبم صبحتون بخیر  اول یه تشکری کنم از تمامی عزیزانی که جویای حالم بودن و برای من و ...

خدارو هزار مرتبه شکر. نسرین جان خیلی خوشحال شدم انشالله گل پسرات رو صحیح و سالم بغل بگیری.

من احتمالا ابن سینا برم اونجا آزمایش داده . جایی باید برم که جنین شناسش خوب باشه چون بما گفتن فقط چن ...

من جنین شناسی رویان رو پیشنهاد میدم

واقعا کارشون عالیه

همسر منم همه ی فاکتورای اسپرمش ضعیف بود اونجا نتیجه ی خوبی گرفتیم

خودمم با کلی تحقیق رفتم رویان و بهم ثابت شد که بهترین مرکزه

البته قبل از شروع میکرو بهتره رژیم سلامت بگیرید که جنین های با کیفیتی براتون تشکیل بشه بدون رژیم اقدام نکنید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام عزیزان من یک سوال دارم به نظرتون بهترین پزَشک متخصص زنان برای آی وی اف در اصفهان چه کسی هست? ممنون میشم بهم اطلاعات بدید برای یکی از دوستهام میخام که خیلی التماس دعا داره و باردار نشده ممنونم 

سلام عزیزان من یک سوال دارم به نظرتون بهترین پزَشک متخصص زنان برای آی وی اف در اصفهان چه کسی هست? مم ...

دکتر الهام نقشینه و هتاو تهرانی

ااا جه باحال دقیقا قدشم مثل دختر من بود. خداکنه آلرژیش برطرف شه خیلی سخته رژیم من نون نمیخورم نون ذ ...

ان شاالله خوب شه زودتر

خدا از دهنت بشنوه خدا کنه خوب شه بخدا بعضی وقتا شیر نمیخوره میشینم گریه میکنم

دکتر بخاطر همین کم شیر خوردنش براش آزمایش نوشت زینک و آهنش کم بود دارو داد ولی تاثیری نداشت

من کمکی رو حدود یه ماه میشه شروع کردم فقط فرنی و حریره و الان چند روزه سوپ ساده میدم

دیگه چیا میتونم بدم؟اصلا پوره دوست نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آره دکتر پسر منم گفت چون وزن میگیره دارو بهش نمیدم

وزنش چقده؟

شیر خودتو میدی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان میشه کمک کنید من کاربر قدیمی هستم اران تازه وهرد سیکل انتقال شدم جنین فریز و تعیین جنسیت کلینیک ابن سینا میرم الان روز ۶ پریودی هستم استرادیول و ا اس ا و فولیک میخورم . میخاستم بپرسم کسی تو این مرکز اشنایی داره کدوم دکتر هپارین نمیده تو سیک برم با اون ویزیت بشم چون واقعا سخته واسم تزریق هپارین . چنمد سیکلتون انتقال دادین 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
@alaae     @داداشمممم     @rose_710     عزيزان دلمممم، خانم ...

قریون مهربونیت عزیزم 

انشالله خودتم به حاجت دلت برسی❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش