2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز یکشنبه بود میدونی منظورم چیه اینکه اگه مطب نمیری مرکز یا بیمارستان ناباروری بری همون موقع سون ...

من ایران نیستم. اینجا شنبه و یک شنبه آخر هفته است.

کلا سیستم درمانی اینجا خون به دلم کرد. من حتی حاضرم از جیب پول بدم ولی برم برای معاینه اما قبول نمیکنند. چون بیمه ام خصوصی نیست. حتی اینجا آزمایشگاهی نیست که شخصا برم و آزمایش خون بدم، حتما باید دکترم خون بگیره و به آزمایشگاه بفرسته.

بیمارستان زنانی که تحت درمان بودم با تلفن بهم جواب دادند که چه داروهایی مصرف کنم ولی حضوری راه نمیدند. دکتر خودم نیست مسافرته، رفتم دکتر جایگزینش اونها هم گفتند که هیچ اتفاقی نمی افته و صبر کنم تا دکترم بیاد اگه اتفاقی افتاد برم اورژانس. اورژانس اینجا هم نمیشه همینجوری برم، همون جریاناتی که نوشتم رو باید طی کرد.

امروز یکشنبه بود میدونی منظورم چیه اینکه اگه مطب نمیری مرکز یا بیمارستان ناباروری بری همون موقع سون ...

من سه بار سقط داشتم. بارداری دوم مشکوک به خارج رحمی بودم، خونریزی و درد داشتم. دکترم گفت فعلا نمیشه کاری کرد چون توی سونو هیچی نمیبینم، صبر کن هر وقت دردت غیر قابل تحمل شد برو بیمارستان. یعنی تا این حد من استرس کشیدم که هر لحظه فکر میکردم الان خونریزی داخلی میکنم و می میرم🤦‍♀️

خانمایی که سابقه سقط دارن  من رفتم بیرون پشت فرمون نشستم ی ساعت بعد امدم لباس زیرم خونی بود ام ...

من که سقط داشتم خونریزی همراه درد بود جوری بود که مجبور میشدم مسکن بخورم. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
خانمایی که سابقه سقط دارن  من رفتم بیرون پشت فرمون نشستم ی ساعت بعد امدم لباس زیرم خونی بود ام ...

دمنوش بخور و کارهایی که مامان سوفی جون گفت رو انجام بده تا پری بشی. من هم پیشنهاد میکنم کیسه آب گرم هم استفاده کنی.

من هم سقط اول یه بار خونریزی کردم که رفتم دکتر و گفت قلب جنین ایستاده ولی بعدش دیگه هیچ خونریزی نداشتم و کورتاژ شدم.

سلام رفتم سونو. هفته هفت هستم قلبش خدارو شکر می زد ولی نوشته جفت سرکولار . پرسید خونریزی نداری؟گفتم ...

بسلامتی. مبارک باشه عزیزم. ان شاء الله که ماه‌های باقیمانده بسلامتی و خوبی طی کنی. منم احتمالا آخر این هفته برای سونو بره. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

به خونریزی افتادی اما درد در حد زیاد نیست شاید بقایا بمونه و شاید نمونه 

داروهات البته قطع کرده باشی از خونریزی شروع میشه 

در مل حواست باشه تصمیم بگیر چطور میخواهی سقط کنی طبیعی یا نه

به خونریزی افتادی اما درد در حد زیاد نیست شاید بقایا بمونه و شاید نمونه  داروهات البته قطع کرد ...

سرگیجه دارم ولی هیچ خونی دگ نیومد 

نمیدونم چیکار کنم زعفرون غلیظ ام خوردم

@هیوا7276     سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم بارداری خوبی رو پشت س ...

سلام عزیزم خیلی ازت ممنونم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰