2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
خونریزی ندارم. لکه بینیم قهوه ایی روشن هست یعنی تیره یا به رنگ خون نیست. ولی درد وحشتناک دارم. از هم ...

منطورم اینکه دکتر رفتنی ب ما خبر  بده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همین الانم بدون نوبت دکترت معاینت میکنه خیلی اورژانسیه همین الان پاشو برو یه دکتر زنان ببینت

امروز که آخر هفته است و همه جا تعطیله، دکترم هم سه شنبه میاد که بهم وقت دادند. اورژانس هم تنها در صورت درد شدید زنگ میزنیم، خودشون میان که اگه تشخیص بدند دردم زیاده با آمبولانس میبرند اورژانس.

سر بارداری اخر که دردم شدید بود، امدند با آمبولانس منو بردند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما من امروز انتقال جنین داشتم ولی هرچی کتتر رو فشار دادن نرفت داخل خیلی درد کشیدم آخرش گفتن برو پس فردا بیا تا با بیهوشی انجام بدن تاحالا کسی اینطوری بوده

خدا باید خودش جور بکنه کاری که خدابرات جور کنه بهترینه🥰🥰
این اخری سریه باید بزنم.خداکنه پیدا بشه چون نباید دیر بشه زیاد

عزیزم درخواست دوستی فرستادم. تایید کن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم خیلی ممنون اره واقعا🤭😍انشاالله الهی امین،والا گفت احتمالا دختر پسره 

ماشاءالله لاحول ولاقوت الابالله،دوقلویه دختروپسرخیلی خوبه دیگه جفتت جورمیشه،انشاالله که به سلامتی به دنیابیان

شاید خودت ترسیدی و عضلاتت رو سفت کردی. حالا هم ان شااله فردا با بیهوشی و به سلامتی برات انتقال میدن ...

انشاالله تا تونستم شل کردم واقعا خود دکتر هم گفت تاحالا توی این بیست سال نشده بود که نتونم انتقال بدم

خدا باید خودش جور بکنه کاری که خدابرات جور کنه بهترینه🥰🥰
امروز که آخر هفته است و همه جا تعطیله، دکترم هم سه شنبه میاد که بهم وقت دادند. اورژانس هم تنها در صو ...

باران جان منم درد پریودی داشتم بعد از انتقال دکتر علاوه بر شیاف برام دو تا پروژسترون توی یک سرنگ در روز تجویز کرد. دردم برطرف شد بعد از مدتی. اگر شرایطشو داری خودت یک آمپول دیگه بگیر فعلا تزریق کن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
باران جان منم درد پریودی داشتم بعد از انتقال دکتر علاوه بر شیاف برام دو تا پروژسترون توی یک سرنگ در ...

ممنون از راهنماییت عزیزم. شما هم درد زیادی داشتی؟

فعلا روزی یه آمپول ۲۵ پروژسترون تزریق میکنم. متاسفانه آمپول رو بدون نسخه نمیدند ولی توی خونه هم شیاف پروژسترون و هم پروژسترون خوردنی (مثل همون دوفاستون خودمون) به تعداد کافی دارم، میتونم اونها رو استفاده کنم. به نظرت شیاف و قرص رو مصرف کنم تاثیر داره؟