2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
حالا بیمه قبول نمیکرد بایه بدبختی راضیش کردیم دکتررو میگفت این سرم و سه بار بیشتر نمیدیم شما چهاربار ...

ای باباااا عجب داستانی .🤦‍♀️ خیلی اذیت میکنن ادم کم خودش استرس داره اینام بدتر اذیت میکنن.تا کی باید تزریق کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وااای چقد ذوق کردم😂😍 ی استاد داشتیم اینجور وقتا میخندید میگف منو میگنا😂😂😂 از تواضع ترکیدم🤪 م ...

اختیار دارین شکسته نفسی میفرمایین 👌 عالی عالی همینجوری ادامه بدین 👏👏👏

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره هم زردچوبه هم فلفل سیاه هم هم رب اما خونگی اگرم نداشتی گوجه رنده کن پیاز ک صددرصد چون غذا عطر ن ...

یواش یواش داشتم میترسیدما اخه من اصلا رعایت نکردم این دفعه خیلی بی خیال بودم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزدلمی چیکا جونم الهی دورت بگردم خداروشکر  منم دقیقا هرازگاهی میرم نگاه میکنم تجدید خاطره م ...

خدانکنه قلب جان. اره واقعا. الهی که قسمت همه منتظرا بزودی زود😍😍😍واسه من که اینجا خانواده ی دوممه واقعا از ته دل همتونو دوست دارم🥰🥰😘😘

خداياشكرت....❤️ 
بگم باور نمیکنی😝 من حتی یکی دوروز بعد مثبت شدن قلیه ماهی هم درست کردم خوردم ک کل خورشتش گشنیز هست ...

بچه ها سیر و پیاز ضرر داره؟ من خوردم😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خونریزی ندارم. لکه بینیم قهوه ایی روشن هست یعنی تیره یا به رنگ خون نیست. ولی درد وحشتناک دارم. از هم ...

ای جااانم عزیزم. کاش میشد زودتر بری. ولی حالا که امکانش نیس اصلا خودتو نترسون. ان شاالله که ازون نباشه. ی بارم اینجا گفتم فک کنم تو بیمارستان یکی از هم اتاقیام خیییلی درد داشت خونریزی هم داشت ۵ روز وضعش این بود هی سونو میبردن دیده نمیشد احتمال زیاد میدادن خارج رحمی باشه. ولی شکر خدا بعد ۵ روز داخل رحم دیده شد. ان شاالله که برا شمام اینجوری باشه. 

اره بخر فوقش میمونه واسه بچه بعدی 😄🤣

نننننننننههههه😅 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ب نظرم نظریه پسر بودن کمتر احتمالش هست رد بشه چون بقول دکتر اکرم جون شومبول دارن🤣🤣

😄

درموردش خوندم گفته از هفته یازدهم با توجه ب ناحیه تناسلی تشخیص میدن ولی فقط براساس زاویه و شیبی ک وجود داره.اگه کمتر از سی درجه باشه دختره و بیشتر از سی پسر.

یعنی خیلی واضح آلت وجود نداره 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خونریزی ندارم. لکه بینیم قهوه ایی روشن هست یعنی تیره یا به رنگ خون نیست. ولی درد وحشتناک دارم. از هم ...

حتما دکتر خبر بده 

همین الانم بدون نوبت دکترت معاینت میکنه خیلی اورژانسیه همین الان پاشو برو یه دکتر زنان ببینت