2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
به نظرم بذار کلاسات و امتحانت تکوم شه بعد انتقال بده ولی میتونی هیسترو انجام بدی فقط بعدش باید ...

یه دنیا ممنون عزیز دلم یه دنیا ممنون بعد یه سوال ما ویتامین که مصرف میکنیم تو داروهامون باعث کبد چرب نمیشه؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی صبح خوشگلت بخیر  کجا میری کلاس نویسندگی  من میرفتم انجمن ادبی که تو مقبر ...

اااای ول بابا . پس پیشکسوتیا😍😍❤️❤️ بابا شاااااعر😍😍😍 دوران مجردی منم ۵_۶ تا مثلاااا شعر داشتم ولی بعدش دیگه خشکید🤪🤪

نه برا من حضوری نیس کلاس مجازیه. نمیدونم خانم مقیمی رو میشناسین یا نه . ۳ تا رمان فوق العاده داره الانم رمان به جان او رو دوباره آنلاین داره میذاره در مورد اعتیاد به فیلم های خاک برسی و مشکلاتی ک تو خانواده ایجاد می کنه و ایناس.. کلاسم با ایشونه تو واتساپ. تو ایتا و تلگرام و اینستا هم کانال و صفحه داره اسمش قلمداران هس. اگه خواستی بخونی پیدا نکردی بگو لینک بدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من 24 آبان دو تا جنین انتقال دادم دکتر گفت روز 12 و 14 برو آزمایش بتا دیروز که رفتم 271.1 بود ب ...

خیلیم خوووبه . مباااارکه😍😍 ان شاالله به سلامتی تا آخر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره اتفاقا ب شوهرمم گفتم همه سه ماهه دوم خوب ميشن من تازه شروع كردم😄 دكترم ميگه بايد برى دكترگوارش ...

اخه دکتر گوارش هم چیزه خاصی نمینویسه نهایت همون پنتو پرازول حالا اول ب دکتر خودت بگو 

هزینه ها هم خیلی بالاس ادم میخواد مطمئن شه  دیگه انجام میده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
عزیزم منم ب نظر خودم چیزای مقوی نمیتونم بخورم  مثلا مغزیجات ک قبل بارداری عاشقش بودم الان چهار ...

بادوم تازه گرده تازه چی اونا رو هم نمیتونی بخوری 

سلام عزیزم خوبید نی نی هاتون چطورن ؟منم خوبم ۳ هفته زودتر به خاطر نارسایی جفت و پیچ خوردکی بند ناف س ...

سلام عزیزدلم خداروشکر خوبیم ما 

الهی بگردم عزیزم چندکیلو بدنیا اومد؟

انشاءالله به حق باب الحوائج خیلی خیلی زود این روزا تموم میشه ودیگه راحت میشی از دکتر رفتن واکو کردن دختر گلتم صحیح وسالم زیر سایه آقا امام زمان عاقبت بخیر بشه الهی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اااای ول بابا . پس پیشکسوتیا😍😍❤️❤️ بابا شاااااعر😍😍😍 دوران مجردی منم ۵_۶ تا مثلاااا شعر داشتم ول ...

عه چه خوب منم یه زمانی خیلی علاقه داشتم چقدر شعر مینوشتم چقدر دوس داشتم بنویسم دیگه ول کردن 

سلام گلی ممنون بابت احوالپرسی فک کردم دیگه پیدات نمیکنم.زایمانم آخر شهریور انشاله پسرت بزرگ شده؟ ...

هرازگاهی به تاپیک سر میزنم چون خاطرات خوشی دارم باهاش روزای خوبی رو گذروندم درکنار شماها 

انشاءالله بسلامتی عزیزم صحیح وسلامت پسرتو بغل کنی 

آره عزیزم بزرگ شده روز به روز داره کولیکشم بهتر میشه خداروشکر درکل اوایلش سخته تا رو روال بیفتی ولی وقتی قلقش میاد دستت راحتتره 

شب بیداری هم سخته خب ولی اگه توروز بتونی بخوابی باز بهتره ولی خیلی خیلی زود این روزا میگذره تموم میشه میره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالله جونم ریپلایتو دیدم رفتم به اون صفحه ها ۱۰ ماه پیش واقعا یادش بخیر لبخند به لبم اومد اله ...

عزیزدلمی چیکا جونم

الهی دورت بگردم خداروشکر 

منم دقیقا هرازگاهی میرم نگاه میکنم تجدید خاطره میشه برام واقعا روزای خوبی بود درکنار شماها 

هیچوقت فکرشو نمیکردم بیام تو یه سایتی که دوستای مجازی عین خواهر برات دلسوز باشن و خیرتو بخوان وخاطره خوش برات بذارن  

خدا خیر بده همتونو وهمینطور تورک آنارو 

با همه بدحالی و استرس هام شدیدا دلتنگ بارداری میشم با اینکه الان هم خیلی قشنگه ان شالله قسمت همه منت ...

آره واقعا منم خیلی خیلی دلتنگ بارداریم میشم  

دلتنگ دورهم جمع شدنامون تو تاپیک خیلی روزای خوبی بود 

الانم حسابی شیرینه در کنار سختی هاش 

الهی قسمت همه منتظرا 

عزیزم من وقتی ۲۶ سالم بود عددش ۳و خورده ای بود که دکترم گفت خوبه کلا میگن اگه بالای ۳ باشه خیلی خوبه ...

زی زی جونم چه تیکر قشنگی😍😍😍ای جون دلم بسلامتی کی زایمان میکنی؟ تاریخ داده دکتر؟

الهی که صحیح وسلامت بیاد تو بغلتون 

بادوم تازه گرده تازه چی اونا رو هم نمیتونی بخوری 

گردو رو چرا

اما بادوم رو تست نکردم هنوز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
۴ کروموزومی نداریم. انسان ۴۶تا کروموزوم داره منظورت چهار سلولی هست وقتی لقاح صورت میگیره جنین شروت ...

اخه میدونی

اون لحظه که جنین شناس موقع انتقال اومد بالاسرم یه لحظه ازوم با دکترم صحبت کرد

دکتر گفت جنین هاش بلاست هستن جنین شناس گفت اره یکیش ۴ نمیدونم چیه(۴رو شنیدم بقیه رو دیگه نشنیدم🤔🤔)

ذهنم درگیر شده این ۴چی بوده 

فکر کردم شنیدم ۴کروموزومی😂