2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دو سه روزه سوزش معده شديييييد دارم خيلى اذيتم ب خدى ك خيلى گرسنه م ولى نميتونم چيزى بخورم

حس ميكنم از زمانى ك قرص اهن رو شروع كردم اينجورى شدم

نظرتون چيه؟ بخاطر اونه يعنى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها من دو سه روزه سوزش معده شديييييد دارم خيلى اذيتم ب خدى ك خيلى گرسنه م ولى نميتونم چيزى بخورم ...

ممکنه من ازالان برای مولتی ویتامین عذا گرفتم همینجوری فولیک اسیدو میخورم بیسبار عوق میزنم

😂😂😂 پس آیین نامه رو داده بودی شهری میخواستی شهری نیاری به ایین نامه نداشت .ولی باحال بود جلوتو نگ ...

😁😁😁

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ااااای جاااان دلم😂😂😂 نمیری دختر مردم از خنده

تو که عزیزمی بخند خواهری خنده بهت میاد

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دختر خونت رو ازمايش كردن و سلفرى جنسيتش قطعيه مباركت باشه دختردارشدنت🥰 ما ك هميشه آرزوشو داشتيم و ...

آخه بعضی از کاربرا میگفتن سل فری یه چیز گفته آنونالی یه چیز دیگه مال بیشتریا سل فری درست دراومده ولی بود کسی که آنومالیش درست بود و سل فری غلط

آخ که چی میشد اگه همسایه میشدیم😍😍

ووی دل من رفت😍😍

قربووونتون برم ک انقد انرژی مثبت میدین. امروز کلاس داشتم مجبور شدم چند ساعت بشینم . از کمر درد دارم ...

عیب نداره مامان خانوم فعال وپر انرژی حالا کلاس چی 

خلط‌پشت گلو تاثیری داره توی ای‌وی اف یا مثبت و‌منفی شدن اینا ، منم دارم همیشه

ن عزیزم برا اذیت نشدن خودمون میگم

خلط پشت گلو ب تیرویید ربط داره فاطمه جون؟ من از هفته ۱۴ حس میکنم تو گلوم هلط چسبیده و کنده هم نمیشه ...

عزیزم انشاالله روز زایمانت مامان خوشگل 

نمیدونم گلم اما جاریم هم همینطوره منم اینجوریم کلا انگاری همیشه یه چی تو گلو هستش کنده نمیشه خلطه معمولا دقت کنی هم دکتر غدد موقع بررسی میگه آب دهنمونو قورت بدیم و معاینه می‌کنه اما نمی‌دونم ربط داره یا نه انشاالله که همه چی برات بخوبی پیش میره عزیز دلم 😍😍😍

عزيزم من از هفته دهم برام قطع كرد يهويى😄 دوتا تو ى سرنگ ميزدم ك گفت ديگه نزن بعد از سونو ان تى هم ...

منم تا ان تی دو تا امپول تو یه سرنگ میزدم

بعد تبدیل به شیاف شد الان باید قطعش کنم

گفتم بپرسم ک مطمئن بشم

مرسی عزیزم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻