2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلامت باشی بله ، امروز از نسرین جان خبری نبود  چیکا جان هم دقیق نمیدونم به گمونم دخترو پسرن

عزيزم خودش ديشب گفت ممكنه يكى دو روز نياد

احتمالا چون بعد از امينو ب استراحت احتياج داره زياد سروقت گوشى هم نمياد

پس فردا فك كنم جواب امينو رو بدن ميادش ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها الان دوستامو ك ماه هاى اخر هستن بسلامتى،گلشيد و شروين و زى زى و مهتابيتا هستن؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
وایییییی از دستت    قهقهه زدم ها مهمونم هستیم

اخه امروز یکیشون انقدر سرتق بازی درمیاورد اصلا خودشو تکون نمیداد😂😑هی دکتر میزد به شکمم اون یکی انگار خواب بود بیدارکرد ولی این یکی ببخشید کونشو کرده بود بما تکونم نمیخورد اخر دکتر گفت برو ده دقه دیگه بیا ببینم تکون میخوره🤦😂

اخه امروز یکیشون انقدر سرتق بازی درمیاورد اصلا خودشو تکون نمیداد😂😑هی دکتر میزد به شکمم اون یکی انگ ...

برا من یکیشون انقدر وول میخورد ک  هی پهلو ب پهلو میشدم ان تیش رو بگیره   اولی رو راحت بدون دردسر گرفت 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
الهی آمین       انشاءالله دل تک تک دوستامون هم شاد بشه

الهى آمين

امشب رفته بودم دكتر در ساختمون مطب ى خانومه بساط داره ليف و اين چيزا ميفروشه

از زمانى ك من با اين دكتره شروع كردم انگار دخترش تازه ب دنيا اومده بود و الان شايد شش ماه بيشتر داره

امشب داشت باهاش بازى ميكرد و هى بالاپايينش ميكرد

با تمااااام وجودم از خدا خواستم هيچ زنى چشم انتظار نمونه و طعم مادر شدن رو بچشه و اينجور لذت بچشو ببره🤲🏻🤲🏻🤲🏻

حتى با همين بضاعت

برا من یکیشون انقدر وول میخورد ک  هی پهلو ب پهلو میشدم ان تیش رو بگیره   اولی رو راحت ...

اخییی عزیزم😁😁واقعا برام جالب بود دکتر سونو میکرد همش خندم میگرفت جلوخودمو میگرفتم گفتم الان دکتره میگه دختره دیوونس هی میخنده😑😁😁