2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نگران نباش عزیزم. دیگه ماساژ رحم رو انجام نده، پیاده روی هم تند نباشه، آروم در حد بیست دقیقه کافیه. ...

نه دیگه ماساژ نرفتم تا روز قبل انتقال

تو خونه فعلا راه رفتم و کارهام انجام دادم،البته از فردا که میشه روز چهارم (روز انتقال حساب نکنیم)میرم بیرون راه میرم همون ۲۰ دقیقه

اما امیدوارم اگر قسمت من هست این بار انجام بشه چون روحی و روانی ۸ ماه درگیر پانکچر و انتقال و دکتر…

سلام. وای بچه ها چند دقیقه پیش زن داداشم زنگ زد که بیداری؟ یه تک پا بیایم برگردیم. نمیدونم چرا دلشور ...

فاطمه گلی زیارتت قبول عزیزم انشاءالله که مادر شدنت امضا شده باشه ، ممنون که به یادمون بودی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم اصلا باور نمیشه هنوزم فکر می کنم رویا بود. البته به یاد  همه تون بودم. همتون ش ...

عه عکساشو گذاشتم ولی برا خودم نشون نمیده. برا شمام نمیاره،؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دکتر زرنانی خیلی دکتر خوبیه روی سقط و ای وی اف مکرر خیلی تحقیقات کرده نوبتش اینترنتی هست من رفتم بیم ...

از چند‌وقت پیش باید وقت بگیریم ؟ خودش مطب نداره فقط بیمارستان ویزیت میکنه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فاطمه گلی زیارتت قبول عزیزم انشاءالله که مادر شدنت امضا شده باشه ، ممنون که به یادمون بودی   &n ...

قربونت برم عزیزم زیارت همتون قبول❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدا حفظ شون کنه. دقیقا ب خاطر همین من نذاشتم بیاد بنده خدا هی میگف بیام گفتم نه کلی قسم و آیه و... ک ...

الهیییی سلامت باشند

مامان من میاد 

و ناراحت میشه که چرا راه میری ولی گفتم این بار بزار اینجور رفتار کنیم با کمی تحرک 

بچه ها با ماشین یکم بریم دور دور اشکالی نداره یا چون اوایله بهتره بیشتر حواسم باشه؟

خیلی دلم هوای یه جایی رو کرده فقط رفت و برگشت مثلا ۲ ساعت طول میکشه . نمیدونم برم با نه

مشکوک به پلیپ بودم و بعد هیسترو گفتن پلیپ بوده بیرون آوردن 

من چون انتقال منفی داشتم دو تا گفتند هیسترو که انجام ندادم

گفتم دوره بعدی اگر نیاز بود 

واقعا بدن من کشش بیهوشی نداره ،

بچه ها با ماشین یکم بریم دور دور اشکالی نداره یا چون اوایله بهتره بیشتر حواسم باشه؟ خیلی دلم هوای ی ...

ماشین برات ضرر نداره اگر ۳-۴ روز گذشته 

چون سفر با ماشین حدود ۳-۴ روز  مشکلی نیست 

و البته بسته به مسیر داره 

ماشین برات ضرر نداره اگر ۳-۴ روز گذشته  چون سفر با ماشین حدود ۳-۴ روز  مشکلی نیست  ...

اگه انتقال رو حساب نکنیم امروز روز سومم