2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046091 بازدید | 684498 پست
الا میدونی من تمام ماه محرم رو یا از لایو تو اینستا یا از تی وی انقد امام حسین رو قسم دادم دعا ...

مگه میشه امام حسین ماها رو نبینه

امام حسینی که اینقدررر مهربونه عزیزم

من در این مواقع  به خودم میگم  حتما حکمتی پشت این ماجرا بوده که من ازش بی خبرم(خودم هم این ماه انتقالم منفی شد من هم خیلی به امام حسین و بقیه ی عزیزان توسل کردم)

و البته چون صبر خودم خیلی کمه و از پشت پرده حکمت ها خبر ندارم قبولش برای من سخته

برات دعا میکنم  دلت آروم بشه هر چی ناراحت باشی حق داری عزیزم💓💓

ریسک چی داره؟برام توضیح میدی لطفا منم بسته  ام اینسری سه تایی هستش میخواستم بلاست کنم

ریسک سه قلویی داره

بارداری سه قاویی خطرناکه ممکنه خدای نکرده یکیش باعث‌بشه همه با هم سقط بشن

کلا هرچی تعداد قلها بیشتر باشه بارداری پر ریسک تر میشه، ممکنه خدای نکرده ۶ ماهگی زایمان زودرس اتفاق بیفته

برای همین دکترها به سه قلوها میگن که یکیش رو ریداکت کنن، یعنی یه آمپول به یکی از جنینها میزنن که رشدش متوقف بشه

یکی از دوستامون پارسال مجبور سد این کارو انجام بده و متاسفانه عفونت کرد، عفونت باعث شد کیسه آب یکی دیگه از قلها هم پاره بشه

طفلک خیلی عذاب کشید ، خدا رو شکر نهایتا یکیشون موند براش

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الا میدونی من تمام ماه محرم رو یا از لایو تو اینستا یا از تی وی انقد امام حسین رو قسم دادم دعا ...

قربون دل شکستت برم. میفهمم حستو ب خدا. ولی ندیدن شون نیس. از کجا میدونی شاید  اصلا لطف اونا بوده ک این اتفاق افتاده . حرفی بود ک یکی از بچه ها زد  امروز .فک کن ب ابن ک خدای نکرده تو سن بالاتر از دستش میدادی یا خدای نکرده ب دنیا میومد و دچار معلولیت بود. 

من بارداری دومم تو مشهد بی بی چکم مثبت شد .ولی سه چهار روز بعد برگشتن از دستش دادم. خیییییلی غصه می خوردم ک امام رضا چرا ندید چرا نگهش نداشت. ولی بعد دیدم واقعا لطف خدا و امام رضا ع بود که بتا خودش پایین اومد و من لوله دومم رو هم از دست ندادم. همیشه به این فک کن که شرایط میتونس بدتر ازینم باشه. یا این دفعه تو سفر مشهد من هر روز برا همه اعصا خونواده که ۵ ماشین بودیم ایه الکرسی و صلوات و... میخوندم زد ی تصادف وحشتناک کردیم اونم کی؟ درست ورودی مشهد انقد دلم شکست ک نگو. همه رسیده بودن ب اقامتگاه ما لرزان مونده بودیم تو خیابون. خییییلی جای بدی بود ینی صبح ک شوهر خالم و همسرم رفتن سر صحنه ، شوهر خالم برگشتنی رنگ ب روش نمونده بود میگف فقط امام رضا رحم کرده بهتون وگرنه تیکه بزرگتون گوشتون بود.

در حالیکه من چقد دلم شکسته بود ک چرا بهمون توجه نکرده امام رضا و درست وقتی داشتیم وارد مهمونیش میشدیم اینجوری شد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم به نظرم سه تا بلاست خیلی خطر داره... برا من سه تا بلاست انتقال دادن که سه قلو شدن و مجبور شدم ...

اخه میگن بلاست شانس بارداری رو میبره بالا🤔🤔

من هم بسته ی بعدیم سه تایی هستش

اخه سری قبل که بلاست بود نگرفت😔😔 نازه هچینگم بود

یعنی بلاست نکنم اینسری؟

میگم بلاست بشه شانسم بره بالا

الا میدونی من تمام ماه محرم رو یا از لایو تو اینستا یا از تی وی انقد امام حسین رو قسم دادم دعا ...

تک تک این کارات از چشم خدا و اهل بیت دور نمیمونه. اینو مطمئن باش اهل بیت مدیون کسی نمیمونن و بزودی ان شاالله جوری دلت شاد میشه که همه این غمارو میشوره میبره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ریسک سه قلویی داره بارداری سه قاویی خطرناکه ممکنه خدای نکرده یکیش باعث‌بشه همه با هم سقط بشن ...

اخه میدونی من شنیدم بلاست شانس بارداری رو میبره بالا

من نمیدونم چرا جنین شناسم بسته هامو سه نایی کرده

به ماما گفتم چرا 

گفت جنین شناس تشخیص داده🤔🤔

همه هم a هستن

یه بسته دو‌تایی کرد دو تا سه تایی

که اینسری دو تایی نشد😔😔

حالا باید سه تایی انتقال بدم

میگم بلاست و هچینگ کنم حداقل یکیش بگیره😔😔

الان اینو از شما عزیزان شنیدم

چیکار کنم

از طرفی اینسری بلاستم بود نگرفت یعنی سری بعد عادی باشه میگیرع

تک تک این کارات از چشم خدا و اهل بیت دور نمیمونه. اینو مطمئن باش اهل بیت مدیون کسی نمیمونن و بزودی ا ...

😔😔😔دلم الان خونه الا 

سینه هام ورم کرد درد میکنه انقد رگاش مشخصه 

داشته واس بچم اماده میشده😭😭

اخه میدونی من شنیدم بلاست شانس بارداری رو میبره بالا من نمیدونم چرا جنین شناسم بسته هامو سه نایی کر ...

واس من گرید بی سه روزه لانه گزینی کرد 

گرید آ که خیلی خوبه بلاست کن ان شالله میگیره

اخه الان دوستان میگن خطرناکه انحام نده بلاست رو

میگن که سه تا بلاست خطرناکه ممکنه هر سه بگیره

چرا سه تا آ رو گذاشتن تو یه بسته حیفه بابا 

دوتا دوتا بزارین هم اینجوری جنینات میمونه هم بگیره دوتاس و خطر نداره

اخه میدونی من شنیدم بلاست شانس بارداری رو میبره بالا من نمیدونم چرا جنین شناسم بسته هامو سه نایی کر ...

نه بذار بلاست کنن حتما

خود جنین شناس بهت میگه اگر بشه یکیش رو وقتی بلاست شد دوباره فریز میکنن و دو تا رو انتقال میدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
😔😔😔دلم الان خونه الا  سینه هام ورم کرد درد میکنه انقد رگاش مشخصه  داشته واس بچم اماده ...

بمیرم برا دلت خواهر😭😭😭😭

سلام دوستای عزیز

من قرار بود دکتر دوشنبه برام انتقال بده دیروز بعداز سونوی واژینال گفت ضخامت اندومترت ۹ هست ولی سه خطی خوب نیس گفت به نظرم اول بیا هیستروسکوپی شو بعد انتقال بده خلاصه گفت نوبت بگیر از رویان بیا انجام بدم 

.حالا دیروز زنگ زدم رویان ۲ مهر رو بهم نوبت داد هر چی اصرار کردم سنم بالاست لطفا یه کم زودتر نوبت بدید قبول نکرد.دوستان کسی میدونه هزینه هیستروسکوپی تو بیمارستان نیکان اقدسیه چقد هست؟راستش چون سنم بالاست و نمیخوام زمانو از دست برم تصمیم گرفتم برم نیکان انجام بدم چون جنینامم نیکانه ‌

بچه ها به نظرتون دو سه روز بعداز هیستروسکوپی امکان انتقال هست

یا باید بمونه برای ماه بعد؟

الهی و ربی من لی غیرک
سلام دوستای عزیز من قرار بود دکتر دوشنبه برام انتقال بده دیروز بعداز سونوی واژینال گفت ضخامت اندومت ...

در مورد هزینه اش من اطلاعی ندارم

ولی بعد از هیستروسکوپی دیگه نمیشه انتقال داد و ماه دیگه باید دوباره وارد سیکل انتقال بشید

خدایا شکرت 🙏🏻❤️