2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
ممنونم ک تایپ کردی این همه عزیزم❤️❤️ واقعا همین طوره. زمان ک میگذره ادم خیلی چیزها رو متوجه میشه. م ...

فداتشم

ان شاالله ك ديگه اينم ب پايان رسيده و همين تودلى عزيزت قراره ختم تموم اون هفت سال انتظار باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه داروهایی داده

استرومارین( استرادیول میخواس بنویسه که چون دو سیکلم با اون کنسل شده بود ولی سیکل استرومارین ضخامت بد نبود گفتم اونو بنویسه)، انوکسا، شیاف پروژسترون، دوفاستون، ویتامین دی و ای و کیوتن رو هم گف ادامه بدم ک بچه ها میگن دو تای اخری رو اکثرا حذف می کنن. منم نخوردم دیگه‌

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به تو‌ چه دارویی داره برای انتقال ؟

بالا نوشتم. فقط یادم رفت پردنیزولون هم نوشته ولی گفته از شنبه شروع کنم نمیدونم چرا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چی بگم فریناز  همش میگم چرا بمن امپول ندادن واس خونرسانی ولی خب حتما لازم نبوده چون جایی مثل ر ...

زینب جان دکتر معدنی یکی از پزشکان حاذق هست مطمئنن با توجه به آزمایشات نیازی نبوده 

منم آسپرین دارم چون مینور هستم بهم داد وگرنه میداد 

جنین بی ضعیف نیست شوره جان با سی مادر شد 

هانیل جان شمام نظر بده  چرا بمن نه انوکسا دادن نه اسپرین؟شاید واس نخوردن این دوتا سق ...

والا نمیتونم نظر قطعی بدم. منم انتقال اولم هیچی نداشتم فقط آمپول و شیاف پروژسترون داشتم که متاسفانه افت بتا داشتم. انتقال دوم بهم آنوکسا و آسپرین داد از روز انتقال.

معمولا انتقال اول آنوکسا نمیدن. حالا میتونی درخواست بدی برات آزمایشات ایمنی انعقادی بنویسن که برای انتقال بعدی ان شاالله به سلامت مامان بشی 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
واسه من تازه علاوه بر شياف خارجى(ايرانى قبول نداره) و امپول پروژسترون دوفاستونم داده بود ك اونم ...

اره واقعا خیلی تجویزا متفاوته. گفتم امپولم باشه دلم اروم بشه گفت نه اینا هر دو کارشون یکیه نیازی نیس😬

عزیزم منم از فردای انتقال دیگه آمپول پروژسترون نداشتم فقط روزی ۲ تا شیاف بود نگران نباش.

واقعا؟ نمیدونم از بس وضعیت این دفعه نامساعد بود انگار دلم میخواد به همه چی چنگ بزنم. ممنونم ک گفتی❤️

نه تومن شد ازمایشت ؟ اخه خیلی زیاده والا

اره اگه نه تومن باشه واقعا خیییییلی زیاده😰 من اسفند ۹۹ ازمایش داده بودم تبریز ک اونم ۳ تا ازمایش ایمنی و انعقادی و ژنتیک مولکولی کلا ۲ تومن شد ک ولی یادمه اون موقع خیلی برام زیاد بود

زینب جان دکتر معدنی یکی از پزشکان حاذق هست مطمئنن با توجه به آزمایشات نیازی نبوده  منم آسپرین ...

اخه من ازمایش خاصی ندادم نسرین همون اولش رسیدم ازمایش هورمونی و عکس رنگی دادم نمیدونم والا 

حالا من دیروز حرص ام در امده بود دکترمو عوض کنم

اکرم جان انوکسا و اسپرین باید ازمایش بدی بعد بهت بدن یا نه شماها ازمایش ندادین؟

زمانی میدن که مشکل خون انعقاد کم خونی 

داشته باشی رویان کلی آزمایش خون میگیره 

به ضخامت و.. بستگی داره 

هر چی میخوای به دکتر بگو چون گوش میدن 

من خودم به دکترم گفتم خانم دکتر آخرین شانسمه به گفته خودتون دیگه فرصتی نیست 

پس هر چی که فکر میکنی باید انجام بدی بده 

نه تومن شد ازمایشت ؟ اخه خیلی زیاده والا

بعضی بچه ها دکتراشون بدون آزمایش همون دارو و امپولارو دادن‌ . این دفعه حتما خودت پیشنهاد بده و اصرار کن روش شاید قبول کردن

والا نمیتونم نظر قطعی بدم. منم انتقال اولم هیچی نداشتم فقط آمپول و شیاف پروژسترون داشتم که متاسفانه ...

اون ازمایش خیلیی هرینه اش بالاست عزیزم 

فعلا که نمیتونم اصلا برم رویان 

اگر روزی خواسم برم بهشون میگم خب سقط داشتم امپول بهم بدن بااسپرین

شما بدون ازمایش بهت انوکسا داد؟جون سقط داشتی داده دگ 

واقعا؟ نمیدونم از بس وضعیت این دفعه نامساعد بود انگار دلم میخواد به همه چی چنگ بزنم. ممنونم ک گفتی❤️

اصلا اینطوری فکر نکن، اوضاع خیلییی هم مساعده، انرژی مثبت بده به دردونه ت که مثل یه معجزه مهمون دلت شده. معمولا اتفاقات یهویی قشنگتر میشن و بیشتر هم به دل آدم میچسبن 🥰

ان شاالله دردونه ت تا ۸ ماه بچسبه به دلت و بعدشم بچسبه به آغوشت 😍🥰🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
زمانی میدن که مشکل خون انعقاد کم خونی  داشته باشی رویان کلی آزمایش خون میگیره  به ضخامت ...

اگر رفتم دوباره رویان میگم برام دارو انوکسا بدن چون سقط داشتم اکرم ندادن حتما دلیل اشو باید بگن 

والا ازمایش خون من که همش بررسی هورمون اینا بود نمیدونم شاید من حواسم نیس