2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا من چون دوتاجنین گرید بی بیشتر نداشتم از دکترم خواهش کردم ک هرکاری میتونه برام بکنه ک مثبت بشم

اون ک پیشنهاد پانکچر دوباره داد و من قبول نکردم

گفتم خراش و هیسترو گفت چون انتقال اولته انجام نمیدیم اون روش تشخیصی و کمک درمانی هست اما ن برای انتقال اول

اما خب انوکسا رو ک داد

و دیشبم تو پروندم دیدم چسب جنین هم استفاده شده

اینجور باید فکر باشن نه ک بگن حالا ما انتقال بدیم هرچی شدشد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چی بگم فریناز  همش میگم چرا بمن امپول ندادن واس خونرسانی ولی خب حتما لازم نبوده چون جایی مثل ر ...

میدونم بقول تو آدم نمیدونه ک چی لازم بوده و چی نبوده

اما نظر من اینه ک تقدیر این جنین هایی ک میرن ب دنیا نیست و چ بسا حتی اگر رشد داشت یا حتی ب دنیا هم میومد نمیموندن بازم و چ بهتر ک همین اولش اینجور میشن

ببین زینب جان

دوست من بعد از سالهای طولانی باردار شد دوقلو

البته فکر کنم اونم ای وی اف کرد اما رو نمیکرد و بچه هاش زودبدنیا اومدن و چون امپول ریه نزده بود و ریه شون شکل نگرفته بود هردوشون ظرف ی هفته مردن

دوستم تا چندین ماه قشنگ روانی شده بود و هیچ تلفنی جواب نمیداد هیچکسم نمیتونست ببیندش

باید خداروشکر کنی ب اونجا نرسیدی

و بازم میگم ان شاالله خدا دستتو میگیره و دامنتو با ی جفت جیگر گوشه برات پر میکنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
داروی خونرسانیه انوکسا؟اسپرین چی؟

انوکسا واسه ایمنیه هپارین و اسپرین خونرسانی

خب اکرم هم فقط شیاف داره فک کنم  اگر دلیلش این باشه واقعاا من حلال نمیکنم مگه ما مسخره ایم&nbs ...

سلام زینب جان امیدوارم حالت زودتر خوب شه من از اول اسپرین واسترادیل و دوتا شیاف در روز سه روز یه بار امپول و داشتم مثلا بعده انتقال دکترم برام یادش رفته بود اسپرین بنویسه خودم دیدم اکثر بچه ها دارن بش گفتم برام نوشت از انتقال تا الان خوردم 

نمیدونم واقعا چی بگم میدونم از دردت چیزی کم نمیشه اما گریه هاتو بکن ناراحتی هاتو بکن یه مدت بیخیال باش ب خودت ب شوهرت فرصت بده دنبال علتش حتما بگرد  ان شاالله خدا یه دو قلو ناز برات کنار گذاشته حتی الان گله هات هم از خدا بکن 

ماهم تنها کاری ک ازمون بر‌میاد دعا برای ارامش قلبیته 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خب چی میشه جفتشو بدن؟ بعد انتقال با ای وی اف اینجوری که بهتره

نمیدونم والا طبیعی این بود ک بدن و زمانی ک لازم بدونن قطع کنن

من اسپرین نداشتم و پرسیدم حتی قبل انتقالم گفت نمیخواد

فقط برای پانکچر بهم داده بود

سلام زینب جان امیدوارم حالت زودتر خوب شه من از اول اسپرین واسترادیل و دوتا شیاف در روز سه روز یه بار ...

چطور دنبال علتش باشم اخه 

رویان وقتی ی اسپرین بمن نداده برای مشکلات احتمالی مگه حرف کسیو گوش میده واس پیدا کردن مشکل 

ولی خب اگه مشکل ایمنی باشه بیا خونرسانی باشه جفتش دارو داره دگ چی میشه ب همه بدن اخه

انوکسا واسه ایمنیه هپارین و اسپرین خونرسانی

نه سه تاش برای رقیق سازی خون و خونرسانی بهتره

انوکساپارین و هپارین و اسپرین

من توی همه انتقالم انوکساپارین میگرفتم تا حالا نشده بهم ندن

من مشکل انعقادی هم ندارم ولی میدن

چطور دنبال علتش باشم اخه  رویان وقتی ی اسپرین بمن نداده برای مشکلات احتمالی مگه حرف کسیو گوش م ...

خیلی از چیزا رو ما انگار باید خودمون ب دکترا گوشزد کنیم مثلا پروانه هی ب دکترا میگفت اینو خوردم. دکتر خودش نمیداد بعد ک میدید خورده میگفت خوب کردی الان من نمیدونم مثلا چون بلافاصله بعده پانکچر انتقال دادی کلا بهت استرادیول ندادن چون اکثر بچه ها داشتن  بعد خودشون دیدن جنینت ب خاطره خون رسانی اینجوری شده  انتقال بعدی بهت میدن حتما خودت هم پافشاری کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️