2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
الان زدم گوگل نوشته بود ممکنه خون ب جنین نرسیده و ...خب جرا پس قبل انتقال بررسی نمیکنن این چیزارو ،؟ ...

زمانی ک میگفتی فقط شیاف داری من برام تعجب بود ک چرا دارو دیگه ای نداری

اما خب میگفت روش دکترها فرق داره حتما و اینکه من از ازمایش هاش خبر ندارم که

بعدم چون خودم انتقال اولم بود تو ی سری مسائل ک اطلاعی ندارم نظر نمیدم معمولا

اما فکر میکنم برات داروهای انعقادی باید میداد

چقدر این دکترها حق الناس گردنشون و چطور میخوان جوابگو باشن اون دنیا وقتی همه چیز رو برای بیمار بررسی نمیکنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
زمانی ک میگفتی فقط شیاف داری من برام تعجب بود ک چرا دارو دیگه ای نداری اما خب میگفت روش دکترها فرق ...

خب اکرم هم فقط شیاف داره فک کنم 

اگر دلیلش این باشه واقعاا من حلال نمیکنم مگه ما مسخره ایم 

وقتی یکی با این سختی باردار میشه باید همه چیزو تحت نظر بگیرن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چیزیه که بی بی سنتر معتبرترین سایت بارداری امریکا نوشته مادرشو هم که سایت فارسی هست همینو نوشته

عالی بود ممنونم❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم شما علتشو فهمیدی،؟

برایه منم گفتن سقط فراموش شده من امپولم داشتم اسپرینم داشتن دکتر خیییییلی راحت گفت در ۲۰ درصد حاملگی ها پیش میاد و برو از نو شروع کن اما من هیچ وقت یادم نرفت تالاپ توپ ضربانشو رو مانیتور رفتم ببینم چه قدر رشد داشته که اونجوری شد نمونه روهم دادیم آزمایش گفتن مشکلی نبوده دلیلشو نفهمیدن

برایه منم گفتن سقط فراموش شده من امپولم داشتم اسپرینم داشتن دکتر خیییییلی راحت گفت در ۲۰ درصد حاملگی ...

پس تو داروام داشتی باز این مشکل پیش امد 

ب نظرم میتونه از ضعیف بوذن جنین هم باشه 

مثلا جنین ام گرید بی بود ممکنه خب ضعیف بوذه

خب اکرم هم فقط شیاف داره فک کنم  اگر دلیلش این باشه واقعاا من حلال نمیکنم مگه ما مسخره ایم&nbs ...

نه اکرم الان فقط شیافه مثل من

از اول داروهای دیگه هم داشت

ببین دکتر من با اینکه ازمایش ایمنی انعقادی نخواسته بود چون انتقال اولم بود اما بازم انوکسا رو بهم داد

و از اخر هفته پنج ک خونریزی کردم دیگه قطع کرد و بعدشم ب نظر خودش لازم نشد ادامه بدم

واقعا ب نظرم بررسی نکردن برات

و منم بودم نمیبخشیدم اگر دلیلش این بود

خب اکرم هم فقط شیاف داره فک کنم  اگر دلیلش این باشه واقعاا من حلال نمیکنم مگه ما مسخره ایم&nbs ...

دکترا هییییچی رودر نظر نمیگیرن من شیاف خارجی بود برایه ضربان رفتم  گفتن به جای خارجی باید دوتا ایرانی استفاده کنی صدبار براش تکرار کردم گفتم یکی کافیه گفت آره خان وم کافیه در صورتی که بعد سقط رفتم میگفت چون هماتوم داشتیی تازه باید سه تا استفاده میکردی ایرانیش از اون روز عضاب وجدان دارم میگم کاش خودم استفاده می‌کردم ولی چه میدونستم اخه حلالش نمیکنم 

بله خانم گل منم پردينزون و هيدرركسي تا قبل انتقال داشتم روز انتقال گفت تا پنج روز قطع كن بعد ادامه ب ...

من هیدروکسی کلروکین از یک ماه قبل انتقال شروع شد و گفتن همینطوری ادامه داشته باشه گفتن اگه مثبت هم شدی تا ماه سوم باید ادامه بدی

نه امرم الان فقط شیافه مثل من از اول داروهای دیگه هم داشت ببین دکتر من با اینکه ازمایش ایمنی انعقا ...

از دست من که کاری بر نمیاد 

حتما انتقال اول رویان دارو نمیده اگه چیزی شد انتقالای بعدی دارو میده 

نمیدونم دگ نمیشه تهمت ام زد شاید دلیل چیز دگ اس

پس تو داروام داشتی باز این مشکل پیش امد  ب نظرم میتونه از ضعیف بوذن جنین هم باشه  مثلا ج ...

هر احتمالی هست میتونه از جنین باشه از خونرسانی ضعیف باشه ولی من از این میترسم دلیلشو پیدا نکردن خداییی نکر ه برایه بار بعدی 

از دست من که کاری بر نمیاد  حتما انتقال اول رویان دارو نمیده اگه چیزی شد انتقالای بعدی دارو می ...

ان شاالله خیلی زود جاش برات پر بشه دوتایی و همه غم هات رو بشوره ببره

واقعا دیشب ب تو و مهراوه خیلی فکر میکردم😢

دعاکردم خدا ب دلتون آرامش بده🤲🏻🤲🏻

هر احتمالی هست میتونه از جنین باشه از خونرسانی ضعیف باشه ولی من از این میترسم دلیلشو پیدا نکردن خدای ...

خونرسانی صعیف دارو نداره مگه؟

ولی فک نمیکنم انتقال بعدی برات کم بزارن

ازمایش ایمنی بده خب قبل انتقال چی میشه مگه

فعلا ‌که جنین ندارم دارم لاغر میکنم مرکزمم عوض میکنم چون دیگه به اونجا اعتماد ندارم ببینم خدا چی میخواد بهشون میگم برام بنویسن خدا یه نگاهی به قلب تیکه پارمون بندازه ودرمون شاد کنه

ان شاالله خیلی زود جاش برات پر بشه دوتایی و همه غم هات رو بشوره ببره واقعا دیشب ب تو و مهراوه خیلی ...

چی بگم فریناز 

همش میگم چرا بمن امپول ندادن واس خونرسانی ولی خب حتما لازم نبوده چون جایی مثل رویان که انقد معتبره حتما همه چیو در نظر میگیرن