2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046062 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان صبحتون بخیر من تازہ با این تاپیک آشنا شدم امروز روز نھم انتقال جنین ھستم اما ھیچ علائمی ...

اصلا استرس نداشته باش اینجا خیلی ها بودن اصلا علائمی نداشتن و مثبت بودن

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

ممنونم دوستان گلم دست خودم نیست ھر چقدر میخوام سری کنم آروم باشم باز نگرانم با دلھای پاکتون آبجی کوچیکتونو دعا کنین😔

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا میخوای خودتون امتحان نکنین اگه میترسین .برین تزریقاتی بزنین یا به یکی بگین بیان توی خونه بزنه ب ...

عاره خودش كه عمراااا هي منم ميترسونه  ،خيلي خوبه، اگه بذاره اميدوارم از پسش بر بيام😅

تو جمع دوستامون بعضی وقتا بهم میگن فافا. ی لحظه فک کردم با منی🥴

عاره لصلا بااااا خود تو بودم ، توييي كه الان يفسقلي نازززز تو دلته و قراره ٩ ماه محكم بچسبه بدلت

ان شالله كه ني ني شماااااااهم صحيح و سلامت و دختر باااااشه😍😍

عاره خودش كه عمراااا هي منم ميترسونه  ،خيلي خوبه، اگه بذاره اميدوارم از پسش بر بيام😅

ان شاالله ازپسش برمیای 😉😎

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دخترا

نوزاد کلی وقت و انرژی میخواد. نصف انرژی رو نگه دارید وقتی بدنیا اومد. ما آی وی اف ها خیلی انرژی برای بارداری و زمان بارداری صرف می کنیم. هر کسی به شیوه خودش روحیه خودشو حفظ کنه چون کارهای اصلی تازه بعد از به دنیا اومدن بچه است. ان شالله قسمت دوستای گلم بشه. ان شالله منتظرها با خبر بارداری بیان. باردارها بسلامتی زایمان کنن. دیروز یکی از دوستام خبر بارداری داد  بعد ۸ سال. ان شالله برای شما هم معجزه وار پیش بیاد

خدایا شکرت
سلام خانمي شما از بعد از انتقال پردينزون را ادامه دادين؟

سلام‌ عزیزم یه هفته قبل انتقال واسه من یک روز در میونش کرد بعد گفت نخور تا مثبت شدی روزی نصق قرص بخور 

شما هم همین دارو‌ها رو دارین؟

عاره لصلا بااااا خود تو بودم ، توييي كه الان يفسقلي نازززز تو دلته و قراره ٩ ماه محكم بچسبه بدل ...

😍😍😊😊😊❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای مثل مامان من همش به ادم عذاب وجدان میده هی میگه وای مادر شوهرت گناه داره بگو نمیدونم این نفهم ...

سلام عزیزم

اصلا عذاب وجدان نگیر

هرچقدر میتونی دووم بیاری و به اطرافیان نگی بهتره

فعلا آرامش خودت از همه چیز مهم تره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مهم اینه جطور حل شد  چیارو با خودش برد حل شد  یکیش ارامش پنج ساله من بود  منم جوون ...

عزیزم واقعا سخته. من درکت می کنم. 18 ساله که ازدواج کردم همه بعد من ازدواج کردن بچه دار شدن حتی دخترشون هم دارن شوهر میدن ولی انگار قسمت ما اینه.  من شرایطم واقعا سخت بود چون تو هفته 26 مجبور شدم سزارین بشم و بعدش دکتر گفت فقط رحم جایگزین. خودم دیگه نمی تونستم باردار بشم. اولش گفتم دیگه ادامه ندم اما بعد که حال روحیم بهتر شد دوباره بلند شدم.  شوهرم اعتقاد داره این مسیر با همه سختیش باعث شده ایمانمون قوی تر بشه. ان شاء الله که خدا بهترین ها رو برات کنار گذاشته. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
وای خیلی مناسفم عزیزم، خیلی برات ناراحت شدم 😔 منم چنین تجربه ای دارم همون موقع که گفتی ۷ هفته ای و ...

سلام عزیزم

پاسخ های هوشمندانه ای که به دوستان میدی رو می پسندم

چون این اتفاق برای خودمم افتاده بود با دیدن اون پیام متوجه مفهوم پاسخت شدم.

بنظر منم تو این موقعیت ها نباید شخصی که شرایط متزلزلی داره رو الکی امیدوار کرد و واقعیتی که داره بیان می کنه رو به کلی نفی کرد و گفت همه چی خوبه!!!!

از اونطرف هم چون گذرزمان تکلیف رو مشخص میکنه نمیشه به کلی نا امیدش کرد.

باید فقط بهش آرامش داد.

عزیزم واقعا سخته. من درکت می کنم. 18 ساله که ازدواج کردم همه بعد من ازدواج کردن بچه دار شدن حتی دختر ...

دقیقا همینطوره

بعضی وقتها هرچقدر سعی میکنی به هدفی برسی کار اونطور که دلت میخواد پیش نمیره  انگار تو این موضوع مسیر از قبل مشخص شده و این راهیه که باید بری 

خیلی وقتا نا امید میشی، خسته میشی، کم میاری، دلت میشکنه،

یا یه جایی کار داره درست میشه و خوشحال میشی، ناگاه همه چیز خراب میشه...

مهم اینه تو هر راهی که هستی با هر هدفی که داری به خدا توکل کنی و به تلاشت ادامه بدی تا  تقدیرت مشخص بشه

مادرشدن تون مبارک باشه 

الهی نی نی(ها) تو سالم بغل کنی❤️❤️❤️