2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان صبحتون بخیر من تازہ با این تاپیک آشنا شدم امروز روز نھم انتقال جنین ھستم اما ھیچ علائمی ...

هن‌وز برایه علائم خیلییییی زوده عزیزم . عزیزم هورمون بتا اچ سی جی بیاد اینقدر تو خونت زیاد بشه که رو اندامات تاثیر بزاره و بعد دنبال علائم باشی 

چه قانونی ؟

جدیدن گفتن قراره تمام مراکز تا ۹۰ درصد هزینه ناباروری رو رایگان کن با هر بیمه ی پاییه ای و اونای ای هم که انجام ندن پروانه درمانشون لغو میشه من از ابن سینا پرسیدم گفتن به زودی توضیح میدید و لایو میزاریم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
نه عزیزم این‌جا چندبار سوال پرسیدم کسی جواب نداد فقط یکنفر لطف کرد جواب داد دیدم شما هم داری پاسخ م ...

اگه درد زیادی نداری طبیعیه. امروز بهتری؟

نمیدونم کدوم مرکز میرفتی ولی اینجور مواقع اگه ب مرکزت دسترسی نداری میتونی رویان تماس بگیری. ی شماره ی مستقیم دارن که یه خانم دلسوز سوالای مربوط به بارداری رو جواب میده من هروقت تماس میگیرم راهنماییم میکنه نمیپرسه بیمار خودمونی یا مثلا شماره پروندت چنده

میگم اگه رویان تهران نمیرفتی هم اشکال نداره با این شماره تماس بگیری

021/ 23562308

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان صبحتون بخیر من تازہ با این تاپیک آشنا شدم امروز روز نھم انتقال جنین ھستم اما ھیچ علائمی ...

اینو دکترم امروز استوری کرد. انشالله شما هم خوش خبری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
هن‌وز برایه علائم خیلییییی زوده عزیزم . عزیزم هورمون بتا اچ سی جی بیاد اینقدر تو خونت زیاد بشه که رو ...

ممنونم گلم ان شااللہ ھمینطور باشہ توکل بر خدا 🙏

یا زهرا (س) ی کنجد ناز نازی بزار تو دلم 😍 الهی آمین 

خانما خیلی به همفکری و مشورت نیاز دارم ...

من ۲۷ سالمه ۷ ساله اقدام دارم. شوهرم سالمه. خودم ذخیره ی تخمدانم کم و زیر ۱ هست

ولی پریود و تخمکگذاری منظم دارم همیشه.

۲ سال پیش تخمک کشی ناموفق داشتم شهر خودمون. که جنین تشکیل نشد.

حالا رفتم مام برای تخمک اهدایی ولی دکتر میگه چون سنت زیر ۳۰ هست و پریود منظم داری، یکبار هم شانست رو امتحان کن و تخمک کشی کن. ولی من هزینه ی آی وی اف برای اهدایی رو به زور جور کردم و نمیتونم برای پانکچر خودم خرجش کنم. چون احتمال موفقیتش کمه و نهایتا ۳-۴ تخمک داشته باشم

میخوام بدونم بین مراکز دولتیِ تهران ، کدوم بهتره؟ یکبارم پانکچر بشم تا بعدا حسرت نخورم که چرا اینکارو نکردم

جدیدن گفتن قراره تمام مراکز تا ۹۰ درصد هزینه ناباروری رو رایگان کن با هر بیمه ی پاییه ای و اونای ای ...

امیدوارم واقعا اجرایی شه چون هزینه ها کمر شکنه تو این استرس و عپارض داروها لااقل فشار مادی نباشه

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانما خیلی به همفکری و مشورت نیاز دارم ... من ۲۷ سالمه ۷ ساله اقدام دارم. شوهرم سالمه. خودم ذخیره ی ...

رویان ب نسبت هزینه هاش خیلی کمتره خیلی ها هم جواب گرفتن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

سلام دخترا خوبین.اینجا کسی بود که ۳تا جنین بلاست گذاشته باشه؟؟؟؟؟

من میخوام ۳تا بزارم.دکترمیگه ریسک بالایی داره

باید تعهد وامضابدیم  

بچه ها امروز حالم بجوریه انگار سرما خوردم.  

وای اصلا خسته وبیحالم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دکتر به منم گفت پیگیری نکن پیگیرش نشدم تا موقعی که میکرو کردم آزمایشارو دادم دیدم هم مشکل انعقادی دا ...

عزیزم خب من سقط نکردم واس من رشد نکرد ب فاکتور ایمنی ربط نداره فک کنم 

والا الان ممتظرم سقط شه دریغ از یه لک