2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
به نظرم منتقل نکن شانست رو همونجا دوباره امتحان کن 

باشه این جنین ها میزارم 

چون توی شهرستان انتقالم به حضور دکتر نمیخوره میرم شیراز پیش همون دکتر توی مطب خصوصیش دوباره پانکچر کنم که همین جا و هم اونجا جنین داشته باشم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه این جنین ها میزارم  چون توی شهرستان انتقالم به حضور دکتر نمیخوره میرم شیراز پیش همون دکتر ...

سلام عزیزم کجا ب سلامتی تخمک کشی دارید تو شبراز؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@alaae    

@فافا1280

@محلا20    

@فافا128    

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها من بالای لبم جای سیبیلا🤪 تبخال زدم . دیروز یکم خارش داشت فک نمیکردم چیزی باشه امروز دیدم قشن ...

فکر کنم فقط میتونی یخ بزاری چون پماد آسیکلوویر توی بارداری منع مصرف داشته باشه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

@مامانمحمدمحمد    

سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید خوندم .امیدوارم جنینهای خوبی برات تشکیل شده باشه و با اولین انتقال گل پسرت رو باردار بشی 🤲🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فدات ولى ب همسرت بگو پماد روبخره تا زودتر خوب شه فقط ب يخ بسنده نكن

این پماد منع مصرف نداره توی دوران بارداری 

خیلی نگران بودم . رفتم آزمایش دادم بعد ظهر جوابش آماده میشه . بچه ها برام دعا کنید . خیلی محتاج دعات ...

خیلی زود آزمایش دادین .ولی ان شاالله که مثبت بشین 🤲

خیلی نگران بودم . رفتم آزمایش دادم بعد ظهر جوابش آماده میشه . بچه ها برام دعا کنید . خیلی محتاج دعات ...

انشالله مثبت میشی عزیزم برات صلوات نذر میکنم خبر خوش بهمون بدی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
باشه این جنین ها میزارم  چون توی شهرستان انتقالم به حضور دکتر نمیخوره میرم شیراز پیش همون دکتر ...

خیلی هم عالی ان شاالله که هم جنینهای خوب برات تشکیل بشه هم با اولین انتقال باردار بشی 🤲

ای جانم عزیزممم، دیگه حسابی باورت بشه 😍 آره منم همین بودم ۲ کیلو هم لاغر شدم‌ فقط میوه می‌تونستم ب ...

آره خدا روشکر .. انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه البته بارداری بدون تهوع 😅منم چند هفته قبل نزدیک چهار کیلو کم کرده بودم .. انشاالله انشاالله تهوع زودتر بره به منم همش میگفتن سه ماه تموم کنی خوب میشی منتظرم فعلا ..رژیم تو بارداری سخت مخصوصا ماه های بالاتر که آدم بیشتر گشنش میشه .. انشاالله که دیگ تا آخر بارداریت قندت بالا نره ..منم دوباره میرم آزمایش ببینم چی میگه برای قندم .. خدا خودش محافظ دختر گلت بشه سحر جون😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان عزیز روز ۹ انتقال جنین ۴ روزه  بی بی چک زدم منفی خاااالص بود یکم هاله هم نداشت ...

سلام عزیزم. عجله نکن انشالله مثبت میشی. منم جنینم چهار روزه بود روز نهم منفی کااامل بود یازدهم هاله محو انداخت.