2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
چون دوفاستونو قطع كرد فك كنم با شياف كاري نداشت اسپرينمم چون٦ هفته بود نخورده بودم فك كنم گفت بخور ...

آهان . آره به منم هر ۱۰ روز دوز ۵۰۰ داده.

نه خارجیش نیست اصلا منم ایرانی گرفتم.

آنوکسا داشتی راستی یا نداشتی؟ 🤔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بسلامتی عزیزم انشالله اینبار مثبت میشی نه مال من کیفیتشون خوب بود هشت سلولی ab بودن و سه تایی ...

شما باردار شدی؟

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  
ناامیدم خیلی ناامیدم  ب خاطر گریه های خودم نه گریه های مامانم از خدا خیلی گله دارم خیلی  ...

متاسفم عزیزم ... 💔💔💔

هرچی هم که دلداری بدیم بازم مرحم زحمت نمیشه ...

دعا میکنم خدا خیلییییییی زود دامنت رو به اولاد سالم و صالح سبز کنه و جاش با دو تا فرشته ی خوشگل سبز بشه ان شاالله 🤲🌹

خانمها اینجا کسی فرتیل اید استفاده کرده برای تقویت تخمک قبل از پانکچر؟!

بله من استفاده کردم روزی ۳ تا و خیلی هم راضی بودم از تاثیری که روی تخمکام داشت...

البته من همراهش روزی ۲ ساشه پودر اینوفولیک هم می خوردم که واقعا این دو دارو باهم خیلی موثر و عالین

ممنون ازواسپرمی میخواد اورولوژی وجنین شناسیش خوب باشه من هربار جنین ها ضعیف بودن ورشدشون کند بود

بنظرم رویان خیلی بهتراز ابن سیناست بچه ها هم خیلی تعریف میدن میگن جنین شناس خوبی داره حالا باز خود دانی انشاءالله هرجا میری خیر باشه برات

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آهان . آره به منم هر ۱۰ روز دوز ۵۰۰ داده. نه خارجیش نیست اصلا منم ایرانی گرفتم. آنوکسا داشتی راستی ...

عاره داشتمم يادم ميره راجع به اون بپرسم چون بعيد ميدونم الانا قطع كنن اصلا

ولي ماماش برام٢٥٠ نوشته خداكنه خودم بتونم بزنم از تزريقاتياا ميترسم تو اين شرايط( تقريبااا اينم فك كنم تا اخره بارداري باشه نه؟)

فقط كاغذمو كرفت خودش سوالمو جواب ميداد 😂زسيد به شياف نوشته بودم ركتال ميشه گفت عاره در مورد جذب ايناش چيزي نگفت

ركتال بذاري دراز كش بودن نميخاد نه؟

عاره داشتمم يادم ميره راجع به اون بپرسم چون بعيد ميدونم الانا قطع كنن اصلا ولي ماماش برام٢٥٠ ن ...

به من گفت تا ۳۴ هفته آنوکسا هست.

من که همون ۵۰۰ گرفتم همسرم زد تو خونه. خوب بود دردش مثل پروژسترون معمولی بود. فقط اینکه با سوزن نباید بکشی، نمیاد بالا. باید سوزن رو در بیاری با سری خود سرنگ مواد رو بکشی بعد سوزن رو بذاری دوباره. موقع تزریق هم یکم سخت خالی میشه نگران نشی فکر کنی بد زدی 😅

نه دیگه رکتال خوبیش اینه بعدش با خیال راحت به کارات میرسی کثیف کاری هم نداره 🤭

@alaae     @فافا1280 @محلا20     @فافا128     عزيزان دلممم ...

سلام عزیزم مرسی ممنون که به یادم بودی مهربونم الهی که ثوابش هزاران برابر به خودت برگرده  و خودتو و نی نی و بابایی نی نی سلامت باشید 🤲🤲🤲🤲 مرسی ممنونم عزیزم

آره عزیزم برو،انشاالله که همه چیزعالی باشه وخیالت راحت بشه،آره تاوقتی که سونونرفتی باورت نمیشه که با ...

واقعا همینجوره

همش منتظر سنو هستم 

من با توجه به اخرین پریودم ۷ هفته هستم 

اما با توجه به تاریخ انتقالم باید حتما سنو بشم تا بفهمم و خیالم راحت بشه

عزیزمین . لطف دارین