2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان خوبم  من تیروئید اومده زیر یک 😐 دکتر دو روز در هفته قرصمو نصف کرده خواستم اینو ...

ان شالله نتايج بقيه ازمايشت خوب باشه

قبلاااا خيلي بالاتر بود نه؟؟؟ ٤ شده بوووودي

الان بايد قرص بهوري بياد بالا؟؟؟ يا دوز قرصاتو كمتر كني

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخام دلتونو بزنما اما من تو ابن سینا با این که هایپر شدم انتقال جنین دادنب ام و کلی درد و عذاب روح ...

یا خدا همینجوریش استرس تهران رفتن و شلوغی رو دارم بعد این همه تحقیق و برسی باز ی جا دیگه نوبت بگیرم😐

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
عه فقط تو جديدا من ونسرين بوديم ديگه فرزيم كه نميذازه تيكر الان ملينا و كوثرم هستن البته دوق ...

خب ماشالله همه جدیدا روگفتی دیگه مامان رقیه هم که امروزاضافه شد😁😍فکرمیکنم میمونیم من وفریناز وسحر

خب ماشالله همه جدیدا روگفتی دیگه مامان رقیه هم که امروزاضافه شد😁😍فکرمیکنم میمونیم من وفریناز وسحر

خانومای که جدیدن رفتید ابن سینا خبر ندارید از طرفه ها میگن هزینه ها تغییر کردن درسته؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
والا من تا جایی که فهمیدم برا دکتر زنان شه بخ و واسه آقایون آراسته البته اونجا کارشون تیمیه و این خی ...

ممنون ازواسپرمی میخواد اورولوژی وجنین شناسیش خوب باشه من هربار جنین ها ضعیف بودن ورشدشون کند بود

یا رب العالمین
یعنی ۶ هفته بعداز انتقال عزیزم؟ ممنونم 🙏

قربونت،نه عزیزم اگه تاحالاسونونرفتی چهارهفته بعدازانتقال یابه عبارتی دوهفته بعدازمثبت شدن آزمایش بایداولین سونوروانجام بدی ،حالااحتمال داره که قلب هنوز تشکیل نشده باشه ولی ساک حاملگی بایددیده بشه،البته انشاالله که قلبشم تشکیل شده باشه تاخیالت راحت بشه

عزیزم نمیدونستم واست مشکل بوجود اومده از بس درگیر خودم‌بودم این مدت. ناراحت شدم خیلی سخته امیدوارم خ ...

اون موقع که باهم حرف میزدیم فکرشم نمیکردم جفتمون اخرس اینجوری بشیم😔

قربونت،نه عزیزم اگه تاحالاسونونرفتی چهارهفته بعدازانتقال یابه عبارتی دوهفته بعدازمثبت شدن آزمایش بای ...

نه تاحالا سنو نرفتم 

هفته اینده میخام برم ببینم تو دلم چه خبره 🙈

توکل برخدا 

دعام کنید🙏