2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
قربون محبتت دوست خوبم انشالله بحق شش ماهه امام حسین بارداری عالی داشته باشی  با عشق نوزادتو بغل ...

فداتشم عزیزم

ان شاالله همه مادران باردار❤️🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آخه دکتر به یه بیمار دیگه داشت می‌گفت که خوردن فولیک اسید۵ خوب نیست،نمیدونم یادم نیست دقیقا چه بیمار ...

خانمها بخورن یا آقایون هم ،شوهر من فولیک اسید ۵ میخوره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها در مورد فرتیل سی ام نمیدونین بعد انتقالم خوبه خورده بشه یا تا قبل انتقال بود؟ انقد از مامای ...

انتقال دادی فاطمه جان ؟ dhea برای اینکه‌کیفیت تخمک‌ بالا بره قبل از پانکچر میخورن بیشتر از سه ماه هم نمیخورن ضرر دا ه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ان شاءالله عزیزم.الان حدود ۷ شده. با روزی ۴تا استرادیول. شنبه دوباره میرم سونو توکل به خدا. آمپول ...

سلام عزیزم ان شالله که همه چیز به خوبی پیش بره برای ضخامت کار خاصی انجام دادید منم مشکل ضخامت دارم ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

سلام عزیزم. خداروشکر😍 آلا جان امیدوارم دو هفته دیگه با خبرای خوش بیای 🤲🌱

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم ان شالله که همه چیز به خوبی پیش بره برای ضخامت کار خاصی انجام دادید منم مشکل ضخامت دارم م ...

سلام عزیزم فقط تو این سیکلم استرادیول خارجی لز روز اول پردتا سوم دوتا از روز سوم تا۹ روزانه ۳تا از روز نهم تا۱۳ روزی ۴تا.فعلا روز نهم ضخامت ۷ شته.

کلم بروکلی هم میخورم.اب زیاد باید بخورم.پیلاتس چندجلسه کار میکنم خفته دوبار .خونرسانی به بدن بهتر میکنه.

ان شاءالله همه چیز خوب پیش بره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
88988263داروخانه هیراد ، خ فاطمی ، نبش خ پنجم پلاک 92

ممنون عزیز دلم زنگ زدم شبانه روزی نبود.

برم جای دیگه ببینم داره.

بنظرت هیراد بدون نسخه میده؟

سلام عزیزم فقط تو این سیکلم استرادیول خارجی لز روز اول پردتا سوم دوتا از روز سوم تا۹ روزانه ۳تا از ر ...

مرسی ممنون عزیزم ان شالله همه چیز خوب پیش بره و اینبار مامان میشی عزیزم

سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

مبارک باشه عزیزم😍

انشالله تا چند روز دیگه مامان میشی حواست باشه فقط ب پهلو چپ بخوابی

اگه حالت خوب بود هفت روز سوره ی یس رو بخون

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ﴿٨٢﴾

شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.

فقط از خدا بخواه، بگو برات کاری نداره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنون عزیز دلم زنگ زدم شبانه روزی نبود. برم جای دیگه ببینم داره. بنظرت هیراد بدون نسخه میده؟

این شماره را یکی از بچه های اینجا دادن داروهای کمیاب داره فکر کنم استرادیول خارجی داشته باشد عزیزم.

این شماره را یکی از بچه های اینجا دادن داروهای کمیاب داره فکر کنم استرادیول خارجی داشته باشد عزیزم.

داروخانه اش اسمش چیه؟کجاست؟