2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ای جووونم مهربون دلگرمم کردی عزیزم اخه اصلا لکه بینی هم ندارم  

ماهم نداشتیم لکه بینی و ترشح زیاد

دنبال علائمی هم نباش چون از هفته شش ببعد میاد اونم نه برای همه

ان شاالله ک مثبتی و خبر قشنگشو چند روز دیگه میاری

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من فکر میکنم بیشتر بخاطر دور بودن از گوشی ک شنیده ضرر داره نمیاد وگرنه دیگه ب هرطریفی باشه میتونه ه ...

منم در طول روز خاموش می کنم بیشتر کتاب میخونم یا فیلم میبینم. یا دعاها و قرآن هایی ک سحر و دوستان گفتن. ولی هر از گاهی اون وسط مسطا زود میام میرم🤪

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم در طول ردز خاموش می کنم بیشتر کتاب میخونم یا فیلم میبینم. یا دعاها و قرآن هایی ک سحر و دوستان گف ...

منم چهارده روز اول اینجوری بودم و تو روز ی تایمی میومدم ی سر میزدم و میرفتم

و کلا انگار با دنیای مجازی قهر بودم😆😆😆

ولی بعدش ک مثبت شد بچه ها هم گفتن تو نداشته باشی همسایه داره دیدم راست میگن

و دیگه اشتی کردم🤪😬

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ماهم نداشتیم لکه بینی و ترشح زیاد دنبال علائمی هم نباش چون از هفته شش ببعد میاد اونم نه برای همه ا ...

مرسی عزیزدلم

امیدوارم با خبر خوش بیام 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
منم چهارده روز اول اینجوری بودم و تو روز ی تایمی میومدم ی سر میزدم و میرفتم و کلا انگار با دنیای مج ...

😂😂😂 اخه جالبه ک مودم ما وای فای هم نیس😁 منم چون بیشتر با اینترنت گوشی میام اینو قطع می کنم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من فکر میکنم بیشتر بخاطر دور بودن از گوشی ک شنیده ضرر داره نمیاد وگرنه دیگه ب هرطریفی باشه میتونه ه ...

من یادمه امد گفت یه ده ساعتی راه امدن تهران یه عملی دارن نفهمیدم خودش رو گفت یا یکی از اعضا خانواده شون .ان شاالله خودش و نی نیش سلامت باشن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم. بله رفتم خدارو شکر همه چیز اوکی بود. آزمایش خون هم دادم شنبه آماده میشه ببینیم خواست خدا ...

سلام عزیزم خداروهزارمرتبه شکر،انشاالله که آزمایشتم خوبه،والامن هرکیو تاحالادیدم احتمالش درست دراومده،مبارکه گل پسرتون،انشاالله که دومادیشوببینی😍