2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم جانم 🥰🥰🥰 عاره رعايتو ميكنم ولي خوب چون فرقش زياد نيس برام جاي سواله,حالا فردا ببينه ببينم ...

من یک هفته بعد غربالگری رفتم پیش دکترم گفت یک ماه دیگه باز بیا که میشه ۲۳ هفتگی.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عاره خداروشكر باز سه شنبه بعد اكو رو نوشته بدم مياد علي رو ببرم مراكز تواين كرونا، بابامم وقت دندونپ ...

عزیزمممم. منم به فامیل خودم هنوز نگفتم، اونا همشون تهرانن وگرنه به لطف همسرم میفهمیدن 😅😅

سلام عزیزم رفتی سونو ،انشاالله که همه چیزخوب بوده باشه🤲❤️

سلام عزیزم. بله رفتم خدارو شکر همه چیز اوکی بود. آزمایش خون هم دادم شنبه آماده میشه ببینیم خواست خدا چیه. راستی دکتر با احتمال خیلی کممم گفت نی نی پسره. چقدر میشه به این احتمال امیدوار بود؟😀

سلام بچه ها  اگر کسی تجربه مشابه من داره کمک کنه  من 5 روز از نتیجه منفی انتقالم میگذره& ...

سلام عزیزم، یکم صبر کن احتمالا هنوز کامل باز نشدی. اگر تا پس فردا کامل باز نشدی برو دکتر سونو کنه. ان شاالله که خیره 🤲🌹

عزیزمممم. منم به فامیل خودم هنوز نگفتم، اونا همشون تهرانن وگرنه به لطف همسرم میفهمیدن 😅😅

منم اونوریارو خبر ندارم اصلا  چون همون شمالن و همسرم از اول رفت وامد نداشت خودشونم خیلی دیر به دیرمیرن و میان  ولی احتمالاا میدوونن

سمت خودم که تهرانن به هیچکس نگفتیم

بگم احتمالآ  کم کم چون فامیلامون با بی بی چکم به همه اطلاع میدن من اینجوری خیلی تابلو میشم

میگم دوستان یه سوال داشتم

من میخوام جنین هام از شهرستان ببرم شیراز حدودا ۴ ساعت راه است و جنین هام ضعیف هستند به نظرتون این جابجایی باز رو کیفیت جنین ها تاثیر داره؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
عاره خداروشكر باز سه شنبه بعد اكو رو نوشته بدم مياد علي رو ببرم مراكز تواين كرونا، بابامم وقت دندونپ ...

هرچی دیرتر بگی بهتر، بذار ۵ ماهت تموم شد بگو

هروقت بگی یه چیزی میگن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
میگم دوستان یه سوال داشتم من میخوام جنین هام از شهرستان ببرم شیراز حدودا ۴ ساعت راه است و جنین هام ...

ببین تو همون تهران هم که از یه مرکز به یه مرکز دیگه یکساعت راه هست، میگن نکنین کیفیت میاد پایین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خواهش سلامت باشین همون مرکزی ک میرفتم خودشون رابط داشتن معرفی کردن البته من و همسرم اصلا اون خانم ر ...

فدات عزيزم؛ما انقدر پول نداريم😅مجبوريم بريم بيمارستان دولتي البته بيمارستان مهديه رو معرفي كردن😑شريعتي هم رفتم قبولم نكردن

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"