2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
@معجزه_۹۷   عزیزم به نیت شما و اینکه سونو آنومالی عالی و هماتوم رفع شده باشه ، زیارت آل یاسین ...

واي ممنونم ماهك جون بلطف دعاهاي شماااا گفت هماتوم نميبينم چون استراحت نداشتم مطلق ،خيلي انگار برام دوراز ذهن بود

خدا فرسته هاي برات نگه داره عزيزم💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوووووووبين؟ من صبح خجسته رفتم مركز طبي گفت خانم شما ديروز جواب موبايلتون نداديدمنم جايگز ...

سلام عزیزم، خب خسته نباشید 😅😅

بعضی روزا اینجوریه کلا خیلی خستگی داره. خدا رو شکر که همه چیز خوب بوده.

والا شریان رحمی رو من اصلا دقت نکردم ان تی چی بود آنومالی چی بود. اعدادشم اصلا مقایسه نکردم فقط بعد آنومالی دکترم گفت آسپرین دیگه نمی‌خواد فقط همون آنوکسا بمونه.

تو هم خیلی حساس نشو، حالا دکترت ببینه خودش نظر میده راجبش. ان شاالله که اونم خوب و عالیه عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها در مورد فرتیل سی ام نمیدونین بعد انتقالم خوبه خورده بشه یا تا قبل انتقال بود؟ انقد از مامای ...

حتما dhea رو قطع کن، فرتیل سی ام رو اگر داری میتونی ادامه بدی

کلا بیشتر داروها باید قطع بشه

هرچی مه میخوری رو اینجا بگو یا با دکترت چک کم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ان شاالله که همه چیز خوب و عالی باشه عزیزم. من فقط دفعه اول عفونت ادراری داشتم اونم بدون هیچ علائمی ...

ممنونم جانم 🥰🥰🥰

عاره رعايتو ميكنم ولي خوب چون فرقش زياد نيس برام جاي سواله,حالا فردا ببينه ببينم چي ميگه  يحتمل باز بگه برو غدد،راستي رفتي دكترت گفت كي بياي٢٢ هفته ميگن يا زودتر؟؟؟

عاره عزيزم من فوليك رو كه قطع كرد بعدش اهن داد فك كنم ديگه نبايد بخوووووري

خدارو شکر که هماتومت رفع شده معجزه جان،ایشالا بقیه بارداریت هم به خوبی پشت سر بگذاری عزیزم❤️❤️❤️

چند هفته بودی فولیکتو قطع کرد؟

سلام عزیزم، خب خسته نباشید 😅😅 بعضی روزا اینجوریه کلا خیلی خستگی داره. خدا رو شکر که همه چیز خوب ب ...

عاره خداروشكر باز سه شنبه بعد اكو رو نوشته بدم مياد علي رو ببرم مراكز تواين كرونا، بابامم وقت دندونپزشكي داره باز بايد بخواهرم بگم بياد 

من تازه جدا نوشتم بدم بهشون قشنگ ببينه 😅چون يادش نمونده كه قبلي چي بوده كه😐

گفتم ان شالله فردا بعد دكتر بفاميل خودم بگم باردارم 👀اكو ندادم بهونه اومده دستم ميگم بعد اكووو مامانم ميگه ميخاي برو زايمان بعدا بگيم چطوره😅

خدارو شکر که هماتومت رفع شده معجزه جان،ایشالا بقیه بارداریت هم به خوبی پشت سر بگذاری عزیزم❤️❤️❤️ چن ...

قربووونت برم عزيز

من دقيقاا بعد ان تي ١٢ هفته و ٤ روز اينااا بودم نخوردم ولي بعدشم كرونا گرفتم بعد بهبودي،مولتي اينا رو يهو فك كنم ١٤ هفته شروع كردم

بچه ها من بعد استنبولي كه به علي دادم  هنوزم هنوزم مشكل داريم ديروز انقد به اوجش رسيد كه دوساعت تمام فقط از دستش گريه ميكردم😭شايد بنظرتون مسخره بياد ولي واقعااا اذيتيم مارو از دعاي خيرتون محروم نكنيد ممنونم❤️🙏

ان شالله حاجت روايي همتون❤️