2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ممنون إز پيشنهادتون عزيزم بسلامتي مبارك باشه🙏🏻🌹شما چطوري تخمك پيدا كرديد وهزينش چقدرشدبرات؟!

خواهش سلامت باشین

همون مرکزی ک میرفتم خودشون رابط داشتن معرفی کردن البته من و همسرم اصلا اون خانم رو ندیدیم و نمیشناسیم حدود 70 میلیون شایدم بیشتر

ممنووونم عزیزم ک جواب دادی. ویتامین ای و اووابوست و کیوتن رو پرسیدم گفتن غیر اووابوست باقی رو ادامه ...

من مطمئنم که به من هربار گفتن ویتامین ای و کیوتن رو قطع کنم، مخصوصا رو ویتامین ای تاکید داشتن قطع کنم. دکترم تو ایران گفت فقط دی رو ادامه بدم

بازم مطمئن شو عزیزم ❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم . خدا خیرت بده❤️❤️❤️

سلام عزیزم خوبی؟ انشالله که همه چی خوب پیش بره مبارک باشه انتقالت مامان خانم🤗

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام خانما کسی اطلاع داره مرکز ابن سینا چطوره؟ کدوم مرکز توتهران بهتره؟ ما مشکلمون اسپرمه

سلام عزیزم من ۱۵ شهریور نوبت دارم ابن سینا ویزیت اولم هست و بعد کلی تحقیق و پژوهش به این نتیجه رسیدم که برم این مرکز اول این که تجربه شون بالاست و به مراکز جدید ترجیح دادم دوم این که از نظر هزینه نسبت به خصوصی پایین تر و از لحاظ امکانات از دولتی بهتره و سوم این که معطلیش کمتر و خیلی رو تایم و منظم کار میکنن  اگه خواستی بازم پیگیری کن خودت که بهترین جا نسبت به شرایطت پیدا کنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
کدوم اسنپ ‌همون‌ که باهاش تاکسی میگیریم این برنامه رو داره یا این‌ برنامه اش ‌جداست‌؟ 😕

بله همون نوشته رزرو هتل خودم یبار رویان بودم مجبور شدم بمونم با اسنپ رزرو کردم

خدایا شکرت
شوره جون از وقتی که راهنماییم کردی من هم نهار فقط ماست و جودوسر میخورم البته توش تکه های گلابی میریز ...

صبحانه اوتمیل بخور ناهار برنج بخور بزار سیر بشی اگه استراحت نیستی پیادهروی قند پایین میاره آب هم زیاد بخور.

خدایا شکرت
نسرین جان این دردا همشون طبیعین تو بارداری ولی خب معمولا یه شخصی میبینی دو تا از این دردارو داره سه ...

سلام عزيزم 

دورت بگردم 

ممنونم که وقت گذاشتی و کامل توضیح دادی عزيزم 

الهی که خیر ببینی 

انشاالله که بهتر بشی  عزیزم دردت چطوره؟؟ همراه داشتی؟؟ چقد طول کشید عملت معذرت خیلی سوال پر ...

مرسی عزیزم شوهرم همرام بود اونم فقط واسه اینکه نمونه رو ببره آزمایشگاه ...عمله راحته مثل تخمک کشی 

نمیدونم کی برام انتقال بده 

سلام بچه ها 

اگر کسی تجربه مشابه من داره کمک کنه 

من 5 روز از نتیجه منفی انتقالم میگذره 

پریود شدم ولی خیلی خیلی خونریزی کم.  شاید در حد نصف روز و قطع شد.  بنظرتون بابد برم دکتر ؟ یا بخاطر بهم ریختن هورمون ها و عوارض داروهاست 

نگرانم 

آره عزیزم دو روزه مرخص شدم‌ بهترم‌ خداروشکر🥰 ممنون از احوالپرسیت مهربون💚

خداروشکر ان شالله به زودی زود صاحب یدوقلو میشی تمام دردااااا و اذیتایی روحی و جسمی که شری بشوره ببره به امید خدا

خب پس منم قطع میکنم بعد از خودش شنبه میپرسم که بخورم یانه،مولتی به من نداد با آهن فرق داره؟آهن من تو ...

عاعاره عزیزم فرق داره بمن اهن کلسی کر و مولتی اکتی ناتال داده همین سه تااا

احتمال زیاد بگه نخووووووری