2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره تصمیم گرفتی سزارین بشی یا طبیعی؟ من از الان یه وقتایی درد دارم. انقباض نیست دردای پریودی مان ...

رحمت داره جا باز میکنه طبیعیه عزیزم اخه منم اون اوایل که تازه فهمیده بودم باردارم تو همین هفته های ۲۱ اینا بود که این دردارو داشتم خیلی هم آزارم میداد با خودم میگفتم کاش هنوزم نمی فهمیدم باردارم تا الان که نمیدونستم این دردارو نداشتم اصلا 😁ولی خداروشکر بعد سه چهار هفته خوب شد عوضش یه درد دیگه جایگزین شد از هفت ماهگی درد استخوان واژن دارم پدرمو در آورده😌😟

رحمت داره جا باز میکنه طبیعیه عزیزم اخه منم اون اوایل که تازه فهمیده بودم باردارم تو همین هفته های ۲ ...

آهان، همش میترسم خدای نکرده خطرناک باشه 🥺

از وقتی دکتر شیافم رو‌ کرده یدونه دردم بیشتر شده، حالا فردا بهش بگم شاید دوباره بگه همون 2 تا رو بذارم.

آره واقعا آدم تا وقتی چیزی رو نمیدونه انگار درد و رنجش هم کمتره. ولی خب اگر طبیعی باشه دردش هم شیرینه 🥰.

ان شاالله چند هفته دیگه گل پسرت صحیح و سلامت توی بغلته 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ان شاالله ک همه چیز بروفق مراد پیش میره و عالی و با همین سیکل انتقال مامان خانوم میشی😍😍 تو ...

مرسی عزیز دلم .ان شاالله 🤲 ممنونم که به یادم هستی و منو توی دعاهات لحاط میکنی .❤ ان شاالله برگرده به خودت و دخمل قشنگت ❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وای اینجوری میگید من تن و بدنم میلرزه من ازالان درد دارم 😁😁🤦🤦

پس چیییی، فکر کردی مامان شدن راحته؟؟ 🧐🧐

شوخی کردم عزیزم، همه که درد ندارن مثلا شروین جان گفت تا حالا اصلا درد نداشته شکر خدا 🤲🌹

پس چیییی، فکر کردی مامان شدن راحته؟؟ 🧐🧐 شوخی کردم عزیزم، همه که درد ندارن مثلا شروین جان گف ...

اره بخدا راست میگی،من شبا جدیدا اذیت میشم کمرم بشدت میگیره و زیر دلم درد میکنه 

من شنبه ازمایش دارم تا ازمایشم استعلاجی گرفتم  والا هیچ علامتی ندارم میگن ترشحات زیاد میشه یا ...

عزیزم اصلاااا دنبال علائم نباش، حتی بعد بارداری هم چند روز میبینی علائم داری چند روز نداری. ان شاالله که مثبتی 🤲🌹

کسی نمیتونه راهنماییم کنه؟😔

عزیزم من این قرص و مصرف کردم قرص خوبیه و معمولا دیگه از همین هفته ها دکتر فولیک و قطع میکنه و قرص آهن شروع میکنه تا آخر بارداری هم باید بخوری...

فریناز عزيزم ممنونم ازت انشاالله که ثوابش نصیب نی نی قشنگت بشه عزيزم  از تمامی دوستان هم ممنون ...

ان شاالله ک همه چیز بخوبی پیش میره عزیزم🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خیلی خوبه جشن تعیین جنسیت 😅😅 ولی ن شوهرم ن خودم طاقت نداشتیم 😂😂 ولی قراره یه آلبوم درست کنم تم ...

ان شاالله ک البوم دومادیشو بشینی ببینی😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم