2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
آره عزیزم منم همیشه مینویسم،فقط چون نمی‌دونستم تو این قرص آهن فولیک داره ازش نپرسیدم.این دکترای رویا ...

اگر‌ مرکز میری که حق داری 

اونا عجله دارن ادم هول میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
این قرص خودش فولیک اسید داره، اشکالی نداره نخورید البته فولیک اسید حلال در آب هست و زیاد خوردنش ضرر ...

آخه دکتر به یه بیمار دیگه داشت می‌گفت که خوردن فولیک اسید۵ خوب نیست،نمیدونم یادم نیست دقیقا چه بیماری رو می‌گفت انگار گفت اوتیسم میاره یه همچین چیزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قرص خودش فولیک اسید داره، اشکالی نداره نخورید البته فولیک اسید حلال در آب هست و زیاد خوردنش ضرر ...

الان با پیج یه خانم دکتر آشنا شدم گفته تا ۱۲ هفته فولیک بخورید.مال منم که تو آهنم خودش داره پس دیگه فولیک نمیخورم

قربونتون برم واقعاااا همش اثر دعاهای شماها ابجیای گلم بود وگرنه من دیگه امیدی نداشتم. خیییلی برام ج ...

وای فاطمه جان انتقال دادی ؟ چقدر خوشحال شدم ایشالله دردونه بشه چشم و چراغ خونه ات 😍🌹 خدا رو صد هزار مرتبه شکر دلم روشنه برات 

😅😅😅 من میخواستم ی کلیپ تعیین جنسیت سوری درست کنم واسه همین نگفتم اخه گفتم فردا بچم بزرگ میشه ال ...

خیلی خوبه جشن تعیین جنسیت 😅😅

ولی ن شوهرم ن خودم طاقت نداشتیم 😂😂

ولی قراره یه آلبوم درست کنم تمام عکسها از سونو اول شروع بشه تا برسه به عکسهای خوشگلش درست کنم 😍

بچها من امروز رفتم مطب دکتر اگه یادتون بیاد گفتم قرص ویتامین برام ننوشته یادش رفته گفت بیا برات بنویسم الان ماما برام ویتامین دی 1000 نوشت هرروز بخور 

و یه قرص بهم داد مولتی وگان که دو جور قرص توش هست مولتی ویتامینشو باید بعد صبحانه و مولتی مینرال شو عصر ها بخورم و این دارو یه روز درمیون هستش 

خودم فولیک اسید 5 و ویتامین ای 400 دارم که سه روز در میون میخورم 

خواستم بگم شما این دارو مولتی وگان رو کسی استفاده کرده چون دکتر ندیده و هم ماما قبلی نبوده یکم استرس گرفتم 

فریناز عزيزم ممنونم ازت انشاالله که ثوابش نصیب نی نی قشنگت بشه عزيزم 

از تمامی دوستان هم ممنونم 

من رفتم دکتر متخصص داخلی کلیه آزمایشات رو برام نوشت یک سری امروز دادم 

قند و بقیه موند برای فردا ناشتا بدم 

توکل به خدا 

سلام دوستان همسرم برای بیوپسی بیضه فردا میخواد بره وقت بگیره ،آزو انسدادی هست ،بنظرتون چی بهش بدم تقویت بشه غذا ،میوه حلوا و کاچی ؟! بلدرچین خوبه؟!قبلا ده سال پیش که بیوپسی کردیم سه ماه تموم تقویتش کردم خرنوب و دارو و ... بااین که هنوزم اسپرم فریز تو ابن سینا داریم اما دلم با اون فریزیا نیست .الان که دوباره میخام این راه رو برم افسردگیم شروع شده فقط گریه میکنم حوصله رسیدگی بهش رو ندارم ،این چه سرنوشتی بود

سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

سلام عزیزم انشاالله که چهارده روزدیگه با یه بتایه عالی خوشحالمون کنی،اگه لایق باشم ازالان تاروز آزمایشت هرروز تودعاهام به یادت هستم عزیزم

سلام دوستان من امروز زنگ زدم سونو وقت گرفتم چهارشنبه میرم ۱۲هفته پنجشنبه میرم دعا کنید همه چی خوب با ...

سلام عزیزم انشاالله که بری سونووهمه چیزعالی باشه وکلی ذوق کنی،بله بعدازسونو بایدبری آزمایش بدی

قربونت برم شما کی ازمایش داری؟ سرکار میری یا مرخصی گرفتی؟

من شنبه ازمایش دارم تا ازمایشم استعلاجی گرفتم 

والا هیچ علامتی ندارم میگن ترشحات زیاد میشه یا لک لانه گزینی میبینن والا من هیچکدوم ندارم

دوستان دکتر بهم اینو داده الان هفته 15 هستم،ولی بهم نگفت فولیک اسید مصرف کنم یا نه،خودمم یادم رفت بپ ...

پشت جعبه مینویسه فولیک اسید چند میلی داره اگه کمتر از ۵ میلی گرم داره باید جدا هم فولیک اسید بخوری⁦❤️⁩