2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
قربوووونت برم عزیزم.  ببخشید ی مقدار حالت تهوع دارم ک اثر گشنگی و بیهوشیه شاید نتونم ب پیام هم ...

عیب نداره خانومی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوشبختانه عفونت ادراری نداری ولی خون توی ادرار هست باید یه ازمایش انعقادی بدی اگه انوکساپ ...

مرسی عزیزم

نه من فقط تا اخر هفته پنج انوکسا زدم و دیگه نزدم

کلیه هامم قبلا بخاطر یکی از همین ازمایش ها ک خون تو ادرارم بود رفتم چک و سونو ک خب مشکلی نبود

دکتر کلیه گفت خون توی ادرار برای خانم ها طبیعیه و اکثرا دارن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من پریروز هیسترو کردم امروز رفتم حمام کمرم خیلی درد میکنه یعنی نباید برفتم

انشاالله که بهتر بشی 

عزیزم دردت چطوره؟؟

همراه داشتی؟؟

چقد طول کشید عملت

معذرت خیلی سوال پرسیدم بعد ماه بعد میری انتقال انشاالله 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
البته میشه این خون داخل ادرار از واژنت باشه خونریزی داری؟ ولی از نظر عفونت خیالت راحت باشه عفونت اد ...

نه زمانی ک ازمایش دادم هماتومم دفع شده بود کامل

خداروشکر

اینم دکترم دید اما چیزی نگفت ک بررسی بشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

ای جونم انشاالله بسلامتی انتقال موفقی داشته باشی جونم وای دلم رفت برا کنجدت😍😍😍😍😍🙏🙏

مرسی از دعای قشنگت عزیزم خداروشکر‌که دیگه خیالت راحت شد از بابت بچه ایشالا بقیه بارداریت با بخوبی و ...

منم  پارسال بیست تیر ماه.تقریبا ده هفته بود که رشد نکرد و افتاد..دو ماه افسردگی شدید گرفتم ولی بعدش به خودم اومدم و دوباره تغدیه خوب تقویت کردن ، ورزش رو شروع کردم شش ماه بعد سقط رفتم انتقال بعدی که حاملگی الانمه..شما هم شش ماه دیگه  با روحیه عالی انتقال بده حتما مثبت میشی دوباره، همون طور که این دفعه شد..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
ان شاالله همه چی خوب پیش میره و انتقال میدی و مثبت میشی  عزیزم ضخامتت چنده؟

ان شاءالله عزیزم.الان حدود ۷ شده.

با روزی ۴تا استرادیول.

شنبه دوباره میرم سونو توکل به خدا.

آمپولا شروع میشه تا روز انتقال.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

مبارکت باشه گلم برات خوشحال شدم انشاالله همه چی به خیروخوشی بگذره و نتیجه سختیات شیرین و دلچسب تمام بشه عزیزم مراقب خودت باش

مرسی از دعای قشنگت عزیزم خداروشکر‌که دیگه خیالت راحت شد از بابت بچه ایشالا بقیه بارداریت با بخوبی و ...

سلام

خیلی پیش میاد

اکثر خانوما با این مسئله روبرو شدن.

انشاله همه باردارا سلامت باشند

ولی من خیلی دیدم 

حتی هفته های پایانی رو هم دیدم

فقط باید یاعلی گفت و دوباره شروع کرد

برای خودمم ۳۰ هفته اتفاق افتاده بود.

😉

سلام عزیزم ان شاالله جفتت سر جاشه اگرم پایین باشه مال خیلی ها هفته های بالاتر خود به خود بالا نی ره. ...

اره عزیزم توکل بخدا 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

ای جانم چند تا جنین شد برات 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام عزیزم استرس نداشته باش .من خیلی سررشته ای توی این مسایل ندارم ولی ممکنه هماتوم دارین که استراحت ...

اره عزیزم فعلا استراحتم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام عزیزم ببین برای من ی چیزایی مثه خون خشک شده تیره تیکه های کوچیک قد کنجد یابزرگتر میومد گاهی ک ...

سلام عزیزم دقیقا من عین خودتم ی چیزای اندازه کنجد و لک بیرون میاد من دقیق نتونستم شرح حال کنم دقیقا مث توام اره عزیزم ی چند روز دیگه میرم اگه قطع نشد انشاءالله هماتومه داره جذب میشه توکل بخدا 

خب خداروشکر عزیزم همه چی عالیه😍😍😍 انشالله تا اخر بارداری هم همه چی عالی پیش میره

قربونت برم

شما کی ازمایش داری؟

سرکار میری یا مرخصی گرفتی؟