2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046195 بازدید | 684502 پست
مرسی از دعای قشنگت عزیزم خداروشکر‌که دیگه خیالت راحت شد از بابت بچه ایشالا بقیه بارداریت با بخوبی و ...

ان شاالله عزیزم خداروشکر ک جنین داری🤲🏻💚

آره با روحیه شاد و انرژی مثبت میری و چشم و چراغ خونه تو میکاری تو دلت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا قبول نکرد؟ چقدر خوبه از شما انقدر سونو میکنه وضعیت صخامت رو می سنجه من یه روز سوم سیکل دارو ویزی ...

عه چرااا؟

برای منم فکر کنم سه با چهار بارسونو کنترل کرد با اینکه ضخامتم روز ۹ هشت بود و میگفت عالیه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
@سحربانوو68     عزیزم میشه اینو ببینی ب من جواب بدی؟

سلام عزیزم خوشبختانه عفونت ادراری نداری ولی خون توی ادرار هست باید یه ازمایش انعقادی بدی اگه انوکساپارین یا هپارین مصرف میکنی، سابقه سنگ کلیه یا شن کلیه نداری؟ چیز خطرناکی اصلا نیست ولی چون ما داروهای ضدانعقادی مصرف میکنیم یه بررسی انعقادی بشی خیالت راحت تره

ممنونم عزیزم از دلگرمی‌و حس خوبی که با حرفات بهم دادی عزیزدلم. خیلی بهم سخت میگذره هنوز نتونسم برگرد ...

الهی بگردم میدونم خیلی سخته واقعا😢هرچقدر بگی ناراحتی حق داری

من که همون قبل ریداکشن اولم عفونت توی خونم بود چون یه سری شبا تب و لرز داشتم که وقتی آز دادم wbc که مربوط به عفونته تو خونم خیلی بالا بود و همونم بعد ریداکت اول انگار کار دستم داد چون چند نفر دیگه هم تو همین تاپیک بودن که مثل من بود شرایطشون اما اونا خداروشکر تا آخرش به سلامت رسوندن و بچه هاشون بدنیا اومدن...

من که بعد پاره شدن کیسه دکترا جوابم کرده بودن و همه میگفتن ختم بارداری ، خدا بیامرزه پدر دکتر رحیمی رو که پسرم و نجات داد بعضی دکترا واقعا دست خدا روی زمینن الهی خدا عمر باعزت بهش بده🙏🙏

احتمالا تو هم عفونتی چیزی باعث پارگی کیسه آبت شده چون تو هفته های پایین توجیه دیگه ای نداره...

عزیزم ما از کار و حکمت خدا سر در نمیاریم واقعا ، خدای مهربون عوض اون بچم که ازم گرفت چند ماه بعد یکی دیگه تو دلم گذاشت که قراره دنیا بیاد

برای شمام انشاالله از همین معجزات کنار گذاشته شاید برات دوتاشو سوا کرده یجا بهت بده اونوقت همه این روزای سخت یادت میره ، خودم تجربه کردم که دارم میگم.......‌

باور کن با اینهمه سختی که تو دوران بارداری کشیده بودم ، بچم و از دست داده بودم بازم دلم برای دوران بارداری تنگ میشد

میخوام بگم تا این حد زمان برام همه چیز و حل کرده بود شمام وقتی دو تا نی نی خوشگل بیاری همه این لحظات سخت از یادت میره اصلا بهش فکرم نمیکنی من دلم خیلی برات روشنه

همیشه خدا هوای دلای شکسته رو بیشتر داره الان دلت شکسته خیلی پیشش عزیزی یه جا یه جوری بهت حال میده که خودت باورت نمیشه عزیزم😊

سلام دخترا پیشنهاد پی ار پی.ای وی ای جی .وچسب جنین دادم دکترم قبول نمیکنه. خداروشکر ضخامت بهتر شده. ...

ان شاالله همه چی خوب پیش میره و انتقال میدی و مثبت میشی 

عزیزم ضخامتت چنده؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دوستان یکی بیاد راهنمایبم کنه میگم منکه لکه بینیم قطع میشه دوباره بر میگرده خصوصا همراه شیاف تازه هم ...

نگران نباش

من اوایل هماتوم داشتم اون که اصلا مهم نبود

جفتمم سرراهی بود تا آخر

در آخر هفته ۳۵ رفتم سونو گفت جفتت سرراهی نیس

گفت حتی میتونی طبیعی زایمان کنی

چه استرسهایی که سر این دو مسیله بیخودی کشیدم.

ولی الان شرایطم اوکی هست.

😉