2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046204 بازدید | 684503 پست
سلامت باشی عزیزم من تااین سونورو جواب ازمایش بیاد میمیرم 😔🤦

خدانکنه

ان شاالله همه چیز بخوبی پیش میره

سنت بالانیست نگران نباش 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام فریناز جان من دیدم دوستان میگن حتما کشت ادرار داده بشه چون عملا اون باید منفی باشه  بودن ...

عزیزم پس چرا دکترم چیزی نگفت🥺🥺

حالا صبر میکنم تاشنبه ک سونو ۱۶ هفته طول سرویکس دارم جواب سونومو ببیرم بگم اینم بنویسه برام

اخه باید متذکر شد؟؟ اونم این دکتری ک خیلی دقت داره رو همه چیز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فریناز جون خوبی منم ازمایش ادرار دادم منم مثل تو همیشه ب خاطره کلیه هام خون تو ادرارم بوده اما ...

سلام اکرم جون

من اینو نگفت تکرار کن اما قبلا تکرار کرده بودم همیشه خون دارم تو ادرارم اما زیاد نیست ک تغییر رنگ بده

حالا میپرسم باز

مرسی ک گفتی

ممنونم عزیزم چشم.خداروشکر الان از نظر جسمی خوبم فقط از لحاظ روحی داغونم. ایشالا که خدا بازم واسم معج ...

خیلی بهت فکر میکنم و خدا فقط ب دلت آرامش بده ان شاالله

ان شاالله به زودی معجزه شو شامل خالا میکنه و حتی بهترشو

ما از حکمتش هیچ سردرنمیاریم و قطعا مصلحت این بود🥺

سلام من پریروز هیسترو کردم امروز رفتم حمام کمرم خیلی درد میکنه یعنی نباید برفتم

سلام عزیزم بسلامتی.. 

سیکل انتقالتون کی میشه گلم؟؟ 

چندم سیکل عمل کردین؟؟

منم میخوام انجام بدم ولی اطلاعی ازش ندارم 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه این همون کشت ادرار نیست؟؟

چون سرچ کردم تو اینترنت همینارو بررسی میکنن تو کشت دیگه

سلام عزیزم بسلامتی..  سیکل انتقالتون کی میشه گلم؟؟  چندم سیکل عمل کردین؟؟ منم میخوام ان ...

سلامت باشی دقیق نمیدونم کی انتقالم بشه چون باید جواب آزمایشم بیاد بعد برم پیش دکترم 

روز نهم پریودم انجام دادم 

سلامت باشی دقیق نمیدونم کی انتقالم بشه چون باید جواب آزمایشم بیاد بعد برم پیش دکترم  روز نهم پ ...

عزیزدلم انشالله که خیلی زود خبر مثبت شدنتو بهمون بگی الهی 🌹❤🌹

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
ممنونم دوستان دکترم گفت همین الان برو آزمایش بده احتمالا پلاکت خونم  دارم میرم آزمایش بدم  ...

ان شاالله ک هیچی نیست و بخیر میگذره

برات صدتاصلوات هدیه ب امام سجاد میفرستم

بچه این همون کشت ادرار نیست؟؟ چون سرچ کردم تو اینترنت همینارو بررسی میکنن تو کشت دیگه

@سحربانوو68    

عزیزم میشه اینو ببینی ب من جواب بدی؟

دوستان ببخشید من پشت رانم دقیقا زیر باسنم این شکلی شده هر دو طرف پاهام دلیل خاصی داره 

نسرین جون ممکنه از حساسیت به دارو یا ماده غذایی باشه یا اگه کبود طور هست از مصرف آسپرین هم باشه .برای اینکه خیالتون راحت بشه به دکتر بگین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنونم دوستان دکترم گفت همین الان برو آزمایش بده احتمالا پلاکت خونم  دارم میرم آزمایش بدم  ...

ان شاالله که چیزی نیست 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...