2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046060 بازدید | 684498 پست
وای مهرواره جان چیشد؟😭😭خیلی ناراحت   شدم الهی بمیرم من چندوقته زیاد نمیام درجریان نبودم ،خدابه دل خو ...

هفته دهم کیسه آبم ناگهانی پاره شد😥 بعدشم افتادم به خونریزی و سقط و کورتاژ. عفونت کردم ۵‌روز بیمارستان بستری بودم. خیلی روزای بدی رو گذروندم جای خالی بچم اصلا تو قلبم‌ پر‌نمیشه  خیلی دلتنگ روزایی هستم‌که تو دلم‌ بود😭😭😭خدا واسه هیجکس نیاره این چیزایی که من‌تجربه‌کردمو😭😭😭

هفته دهم کیسه آبم ناگهانی پاره شد😥 بعدشم افتادم به خونریزی و سقط و کورتاژ. عفونت کردم ۵‌روز بیمارست ...

وای خدای من چرااخه خدایا چه حکمتی توکارته 😭الان حالت خوبه؟نمیتونم بگم ناراحت نباش چون خیلی سخته میدونم ولی قوی باش عزیزم بخودت برس بعد کوتاژ و عفونت بدنت ضعیف شده مواظب خودت باش عزیزم ازخدامیخوام بهت صبر بده 🌹❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم‌مرسی که بفکرمی‌مهربون.منم‌برای سلامتی نی نی نازت یاسین‌ میخونم و صد تا صلوات عزیزدلم🙏

لطف میکنی عزیز دلممم، خدا خیلی زود جای فرشته ت رو برات سبز کنه ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
وای خدای من چرااخه خدایا چه حکمتی توکارته 😭الان حالت خوبه؟نمیتونم بگم ناراحت نباش چون خیلی سخته مید ...

ممنونم عزیزم چشم.خداروشکر الان از نظر جسمی خوبم فقط از لحاظ روحی داغونم. ایشالا که خدا بازم واسم معجزه کنه تا بتونم این روزارو فراموش کنم😔 مرسی از دعای خیرت عزیزم خدا دوقلوهاتو واست حفظ کنه در پناه خودش انشااله🙏

سلام بچه ها از دعاهای همتون بی نهاااااایت سپاسگذارم❤️❤️❤️❤️  اومدم مرکز گفتن خدارو شکر رشد کرد ...

الهی شکر فاطمه جان  صبری کنی آندومترت هم با مصرف دارو بالاتر میره ، انشاءالله که مادر شدنت امضا شده 

@alaae    

فاطمه جان اگر تونستی این دعاها رو روزانه بخون، برای رشد و سلامت جنین توصیه شده:

* روزانه 7 مرتبه صلوات خاصه حضرت زهرا رو به قبله

* روزانه سوره حجرات

* روزانه سوره یاسین هدیه به صاحب الزمان (عج)

* روزانه نافله مغرب به نیت رشد و سلامتی جنین و فرزند

* روزانه زیارت عاشورا

* روزانه 100 صلوات به نیت یکی از شهدا، از سیدالشهدا شروع بشه تا مابقی شهدای اسلام. به مدت 40 روز بیشتر هم شد که چه بهتر

* نذر 1000 صلوات به نیت خانم ام البنین

* نذر 1400 صلوات به نیت خانم رقیه

* نماز استغاثه به حضرت زهرا

* نماز استغاثه به نرجس خاتون و قسم دادم ایشون به پسرشون

* انداختن حرز امام جواد

* آغاز ختم قرآن هدیه به 5 تن آل عبا

ان شاالله که ائمه اطهار خودشون شما رو پیش خدا شفاعت کنند و این جنین خوشگل بشه اولاد سالم و صالح براتون 😍🥰🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هفته دهم کیسه آبم ناگهانی پاره شد😥 بعدشم افتادم به خونریزی و سقط و کورتاژ. عفونت کردم ۵‌روز بیمارست ...

الهی عزیزم خدا دلتو آروم کنه تا یه مدتی سردی نخور بذار رحم گرم بمونه ، کاچی بخور منم دوتا کورتاژ داشتم سخته، اشکای بی اختیار و دلتنگیهای گاه و بیگاه ...ولی میگذره گرچه سخت ولی میگذره عزیزم توکلت به خدا باشه خدا به گونه ای دلتو شاد کنه که اشک شوق بریزی از خدا میخوام یه دوقلو بهت بده دلت شاد بشه 

الهی آمین 

سلام خانوما من دوقلو باردار بودم که۲۵هفته ازدستشون دادم و الان یک سال و نیمه چشم انتظارم خودم تنبلی ...

الهی که دامنت به زودی به وجود فرزندانی سالم وصالح  سبز بشه عذر خواهی میکنم اگر اذیت نمیشی علت سقط چی بوده ؟

الهی عزیزم خدا دلتو آروم کنه تا یه مدتی سردی نخور بذار رحم گرم بمونه ، کاچی بخور منم دوتا کورتاژ داش ...

واقعا اطرافیانم‌هیشکی به اندازه شماها منو درک‌نمیکنه چون واقعا همدردم هستین... اگه‌ اینجا و این انرژی مثببتی که شما دوستای گلم میدین نبود خیلی بیشتر ضربه میخوردم خداروشکر که هستین. ممنونم از راهنماییت عزیزم چشم گرمی‌میخورم‌رحمم گرم‌شه. ایشالا خدا دعاتو در حقم بشنوه و  منو لایق مادر شدن بدونه😭