2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ببخشید من پشت رانم دقیقا زیر باسنم این شکلی شده هر دو طرف پاهام دلیل خاصی داره 

سلام گلم مشکل کم خونی یا افت پلاکت ندارین؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
@alaae     فاطمه جان اگر تونستی این دعاها رو روزانه بخون، برای رشد و سلامت جنین توصیه شد ...

وااااااای خدا. چقد لطف کردی بهم عزیزم😭😭😭 خییییییییبلی ممنونتم. به نیت همه منتظرا و همه مامانای گل  گروه من جمله شما میخونم ان شاالله❤️❤️❤️ یک دنیا ممنونم ازت عزیرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم از مامای دکتر پرسیدم که ناشتا باشم گفت ناشتا نمیخواد باشی

آهان باشه گلم خوبه پس اینجوری راحتره ،من چون پرولاکتینم ‌بالا میشه برای اینکه مطمئن باشم هیچی تاثیر نذاشته رو‌نتیجه‌ ناشتا میرم چون پرولاکتین حداکثر میزان ترشحش صبح هست ،صبحها قبل از ساعت ۱۱ ناشتا بهترین حالتشه برای کسی که مشکل نداره فرقی نمیکنه البته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
الهی که دامنت به زودی به وجود فرزندانی سالم وصالح  سبز بشه عذر خواهی میکنم اگر اذیت نمیشی علت س ...

ممنون دوست خوبم♥️

بارداری دوقلویی کلا پر خطر هستش تا هفته ۲۲ کاملا نرمال بود همه چی برای سونو کنترل که رفتم گفتن طول سرویکسم ۷شده و ی ذره دهانه رحمم باز شده دوهفته بستری بودم و بعدش زایمان کردم

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔
در مورد مشکلت چیزی نمیدونم عزیزم فقط خواستم بهت بگم صبور باش و روحیه ی خودت رو حفظ  کن هیچ کد ...

مرسی از حال خوب و روحیه ای که میدی دوستم😍🌺

انشاالله که دامن همه منتظرا سبز شه به حق همین ماهای عزیز 

یکم اول راهم  استرس دارم و بی تجربم🤐

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔

@delara60    

سلام عزیزم امروز به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم خیلی زود به خواسته قلبیتون برسین و مادر بشین 🤲🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@alaae     @خورشیدوار     @مهرواره0     عزيزان دلمممم، خانم ...

خیلى ممنونم سحر نازنین و خوش قلبم که به ىادم بودى . ان شاءالله براى سلامتى خودت و نى نى گلت سوره ىاسىن و ۱۰۰ صلوات مى خونم ، پیام هاى معنوى و زیباتون حال هممون رو خوب میکنه.  ان شاءالله امواج مثبتش باعث خوشبختى شما و همسرتان در کنار فرزندان دلبندتان شود

اونایی که به خاطر دارو‌ افتاده که از بین نمیره باید با لیزر و کرم‌و اینجور چیزا کم‌رنگ کنیم اونایی ه ...

من همینجوری بخاطر ژنتیکم پوستم مستعد کک و مک بود الانم که بدتر شد🤦