2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
دوستان من همچنان کف پای چپم درد میکنه. خطرناک نیست؟  انگار ساعت ها بدون جوراب روی یه سنگ یخ وا ...

باران جان من دقیقه زیر انگشتام سینه پام این دردو داشتم انگار رو سنگ راه رفتم و زخم یه درد خاصی بود 

چند روز با روغن زیتون ماساژ دادم خوب شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@alaae     @خورشیدوار     @مهرواره0     عزيزان دلمممم، خانم ...

بارها و بارها منو شرمنده کردی سحر جان❤️🤗🥺 خدا نی نی گلتو حفظ کنه ان شاالله صحیح و سالم بغل بگیری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

بهت تبریک میگم عزیزم

توکل کن به خدای مهربون

ایشالله ۱۴روز بعد میای به ما خبر خوش میدی😍😍😍

ما هم برات دعا می کنیم

💓💓💓💓

باران جان من دقیقه زیر انگشتام سینه پام این دردو داشتم انگار رو سنگ راه رفتم و زخم یه درد خاصی بود&n ...

ممنون. حتما از امروز با روغن ماساژ میدم ، ان شااله بهتر بشه. من فقط کف پای چپه، خیلی بده دردش، شبها واقعا نمیتونم بخوابم.

نه اگه ازمایشگاه انجام بده مورد نداره فقط استرس نداشته باشی پیاده روی تند هم نداشته باشی

پرولاکتین باید ناشتا باشه عصر نمیشه بره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنون از جوابت. همون یه بار رفتم که بتا نگرفتند و گفتند زوده. واسه هفته آینده سه شنبه بهم وقت دادند ...

ایشالا که همه چی عالی پیش میره و به خواسته قلبیت میرسی

واقعا خارج از ایران سخته پیگیری این روال ها

من خودمم این چند ماه درگیرش بودم

و چون تازه هم اومده بودم خیلی نمیدونستم کجا برم چیکار کنم.

قربونتون برم واقعاااا همش اثر دعاهای شماها ابجیای گلم بود وگرنه من دیگه امیدی نداشتم. خیییلی برام ج ...

خدارو هزار مرتبه شکر

واقعا براتون خوشحال شدم

الهی که دیگه آخرین انتقالتون باشه و با نی نی قشنگتون روزهای خیلی خوبی داشته باشید

سلام خانوما من دوقلو باردار بودم که۲۵هفته ازدستشون دادم و الان یک سال و نیمه چشم انتظارم خودم تنبلی ...

در مورد مشکلت چیزی نمیدونم عزیزم

فقط خواستم بهت بگم صبور باش و روحیه ی خودت رو حفظ  کن

هیچ کدوم از ماها مسیر راحتی در پیش نداریم  

من هم مثل شما گاهی خسته میشم  ولی باز میگم باید ادامه داد

ما هم یه روزی به امید خدا مادر میشیم و اون وقت میایم به بقیه ی دوستامون همینجا روحیه میدیم😍😍

نزار این ناراحتی ها اذیتت نکنه (به خدا میدونم سخته)خودتو مشغول کن  ببین چه کاری حالتو خوب میکنه 💕💕💕

موفق باشی

یاحساسیت دارویی باشه ،شما رو بدنت لک افتاده من صورتم زیر چشمم رو بینیم کل صورتم داره لک میشه نمیدونم ...

هم به خاطر با داریه هم به خاطر داروها 

به‌خاطر داروها صورت منم‌ خیلی لک افتاده 😧

خداکنه حالا بره نمونه اگه بمونه که هیچی😐😑🤦

اونایی که به خاطر دارو‌ افتاده که از بین نمیره باید با لیزر و کرم‌و اینجور چیزا کم‌رنگ کنیم اونایی هم‌که از بارداری هست باز از بین نمیره ولی بعد از بارداری پوست شفافتر میشه این ۹ ماه رو‌چون پریود نمیشی لکها تشدید پیدا میکنه پریود بشی بهتر میشه

عزیزیم‌ آزمایش پرو لاکتین‌ باید ناشتا باشی ، شب خواب کامل داشته باشی ، وقتی میخوای صبح بری آزمایش‌۳ ...

عزیزم از مامای دکتر پرسیدم که ناشتا باشم گفت ناشتا نمیخواد باشی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍