2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها لطفا یکی ب من بگه ازمایش ادرار کدوم فاکتورش مربوط ب عفونت ادراریه

یعنی اگر ازمایش همش اوکی باشه بازم برای عفونت ادراری باید کشت ادرار داد؟

من دکترم دید اما چیزی نگفت و ظاهرا همه اوکی و منفی بودن جز خون ک همیشه تو ادرارم دیده میشه و واسه کلیه هم دکتر رفتم و گفته این خون دیدن برای خانم ها طبیعیه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان من امروز زنگ زدم سونو وقت گرفتم چهارشنبه میرم ۱۲هفته پنجشنبه میرم دعا کنید همه چی خوب با ...

بسلامتی خانومی

اره عزیزم جواب سونو رو میبری ازمایشگاه ازمایش میدی

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

ای جونم مبارک عزيزم 

الهی که همین یه دونه جنین بشه نی نی قشنگتون و بشه چشم و چراغ زندگیتون 

آمین یا رب العالمین 🤲🤲🤲

من رفتم پیشنهاد هیستروسکوپی داد. بعد که منشی دوستم بود گفت اگه نظر بخوای چون رحمت گرمه منتظر بمون ت ...

نه انجام ندادم

چجوریه این هیستروسکوپی؟

تاثیرش چیه بر روی انتقال؟

خدا رو چی دیدی تو این فرصت طبیعی باردار شدی 

انشالله نتیجه بگیری دوست خوبم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

سلام عزیزم انشاالله که دوهفته دیگه بیایی خبر مامان شدنت و بدی عزیزم خدابهت بچه های سالم وصالح بده🤲😍❤️💖

بچه ها لطفا یکی ب من بگه ازمایش ادرار کدوم فاکتورش مربوط ب عفونت ادراریه یعنی اگر ازمایش همش اوکی ب ...

سلام فریناز جان من دیدم دوستان میگن حتما کشت ادرار داده بشه

چون عملا اون باید منفی باشه 

بودن دوستانی که ا مایش منفی بوده ولی کشت ادرار عفونت نشون داده 

حالا من فردا میخوام برم هر دو بدم بعلاوه آزمایش قند 

الان دوسه روزه دارم قندمو میگیرم ناشتا 85 بعد غذا 112 

برم آزمایشگاه آزمایش بدم خیالم راحت بشه 

سلام خانوما من دوقلو باردار بودم که۲۵هفته ازدستشون دادم

و الان یک سال و نیمه چشم انتظارم خودم تنبلی دارم سری قبلم همون دفعه اول باامپول باردار شدم

تازه متوجه شدیم همسرم واریکوسل گرید۱ و کم تحرکی اسپرم داره و گفتن باید عمل شه (مجموع a.b.c _9.3) 

امیدی هست بدون جراحی بارداربشم

دارم خل میشم😭😭😭😭

شده آیا که غمی ریشه به جانت بزند؟💔 شده دلتنگ شوی غم به جهانت برسد؟💔
چشم حتما خیلی ممنون عزیزم فقط این داروهایی که گفتید با دکتر مشورت کنم بعد مصرف کنم دیگه درسته ؟

بله به دکترت بگو البته خیلی از دکترا وقتی اولین بارته بیخیالن و میگن نمیخواد خود منم وقتی رفتم رویان بهشون گفتم داروی تقویتی بهم بدین حرفم و جدی نگرفتن و گفتن زیاد تاثیر نداره تا اینکه بعد مصرف کلی دارو چند روز مونده به پانکچر با آزمایش فهمیدم هرچی فولیکول دارم همش پوچه و سیکل پانکچر مو کنسل کردم...

از همون موقع شروع کردم به مصرف قرصای تقویتی و پیاده روی تا ۲٫۵ ماه بعد که پانکچر کردم و ۲۱ تخمک ازم کشیدن البته من تنبلی دارم که اینقدر تعداد تخمکم زیاد بود...شما که نداری ، تخمک کمتری میدی بیشتر مهم اینه که هر تعداد تخمک داری کیفیتش عالی باشه و جنینای خوبی برات تشکیل بشه بنظرم ۵ تا تخمک داشته باش اما با کیفیت

اگه دکترت زیاد راغب نبود بهش حتی اصرار کن برات بنویسه بگو دوس دارم بخورم اینطوری خیالم راحت تره چون خیلی از دوستام و دیدم که خوردن و نتیجه گرفتن به نظرم دکترت برات مینویسه...

ویتامین دی و ای و سی و امگا و.... رو که خودت آزاد میتونی بگیری و دکترتم ننویسه اشکال نداره ماها خودمون می گرفتیم اینارو

اما اوابوست یا اینوفولیک یا مثلا فرتیل اید و دکترت برات بنویسه بهتره...

فقط اینکه اگر اوابوست پیدا کردی دیگه نیاز به فرتیل اید و اینوفولیک نیست...

اگه اوابوست نبود فرتیل اید و اینوفولیک و با هم بگیر بخور...

پس اول برگرد دنبال اوابوست اگه پیدا نکردی اون دوتا رو بگیر جاش...

اووابوست داروی خیلی خوبیه