2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045417 بازدید | 684464 پست
من که متاسفانه کلکسیونی هستم برای خودم. از تیروئید و قند گرفته تا ایمنی و عفونت مزمن🥺 سلولهای کشند ...

اره منم یه سقط داشتم بعد فهمیدم مشکلمو تازه مشکل اتعقادیم دارم🙄خدا خودش به دادمون برسه.بله درسته عزیزم ممنون از توضیحت.انشاءالله بارداریتو به سلامتی به آخرش برسونی💞

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه انجام ندادم چجوریه این هیستروسکوپی؟ تاثیرش چیه بر روی انتقال؟ خدا رو چی دیدی تو این فرصت طبیعی ...

از نت سرچ کردم چجور عملیه و اینکه اینجا دخترا هم گفتن.

یه دستگاه و با دوربین میفرستن داخل رحم ببینن اگه مشکلی بود چسبندگی میوم سپتوم یاچیزای دیگه که برمیدارن و خراش میدن به دیواره رحم که خود همین خراش درصد لانه گزینی بیشتر میکنه..

انشالله خدا از زبونت بشنوه عزیزدلم.. انشالله توهم باهمین انتقال مامان بشی 😍😍😍😍

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز زنگ زدم سونو وقت گرفتم چهارشنبه میرم ۱۲هفته پنجشنبه میرم دعا کنید همه چی خوب با ...

سلام عزیزم به سلامتی ان شاالله. بله باید برگه سونو رو هم با خودت ببری آزمایشگاه 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانوما من دوقلو باردار بودم که۲۵هفته ازدستشون دادم و الان یک سال و نیمه چشم انتظارم خودم تنبلی ...

سلام دوست خوبم 

انشالله که خداوند بهتون نظری کنه و باز هم جای اون دوتا فرشته رو براتون پر کنه 

تو مراکز ناباروری آزمایش بدید و بررسی کنید اگر تعداد خوب باشه کافیه 

نگران نباشید البته برای زمانی که می‌خواهید ای وی اف کنید 

دلیل سقطتتون چی بود عزيزم؟ 

البته اگه مایل هستید بگید 

سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

عزیزم انشاءالله همین جنین چشم وچراغ خونتون میشه.دلم برات خیلی روشنه💞

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

@alaae    

@خورشیدوار    

@مهرواره0    

عزيزان دلمممم، خانم‌های صبور ❤️🌹

به نيت شما دعای عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونتون برم واقعاااا همش اثر دعاهای شماها ابجیای گلم بود وگرنه من دیگه امیدی نداشتم. خیییلی برام ج ...

عزیزم خیلی برات خوشحالم ان شاالله نی نی نازت بچسبه ب دلت بشه چراغ خونت 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
مهرواره جان خیلیییی برات ناراحت شدم اصلا شوک شدم وقتی پیامتو دیدم نمیدونستم چی بگم واقعا... هیچ چیز ...

ممنونم عزیزم از دلگرمی‌و حس خوبی که با حرفات بهم دادی عزیزدلم. خیلی بهم سخت میگذره هنوز نتونسم برگردم‌به زندگی عادی..مخصوصا امروز وقت سونوی ان تی داشتم خیلی گریه کردم ... چقد انتظار میکشیدم یک شهریور شه ولی نمیدونسم چی در انتظارمه ..😥 کاش لاقل منم دوتا قل داشتم‌که یکیش واسم‌ میموند😔  راستی عزیزم واسه شما مشخص شد که علت پاره شدن کیسه آب چی‌بوده؟ بمن که جواب درستی ندادن هنوز تو شوکم‌که چرا این اتفاق واسم‌افتاد... دعا کن خدا منم نگاه کنه و جای خالیش تو آغوشم‌پر شه😥

بچه ها لطفا یکی ب من بگه ازمایش ادرار کدوم فاکتورش مربوط ب عفونت ادراریه یعنی اگر ازمایش همش اوکی ب ...

سلام فریناز جون خوبی منم ازمایش ادرار دادم منم مثل تو همیشه ب خاطره کلیه هام خون تو ادرارم بوده اما این سری دوبار آزمایش و تکرار کردم دوبار هم خون بود گفتن  مقدارش زیاده خودمم رنگ ادرارمو میدیدم ب قرمزی میزد رفتم دکتر گفت از عفونت میتونه باشه بهم سفکسیم داد خوردم خوب شدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ممنونم عزیزم از دلگرمی‌و حس خوبی که با حرفات بهم دادی عزیزدلم. خیلی بهم سخت میگذره هنوز نتونسم برگرد ...

وای مهرواره جان چیشد؟😭😭خیلی ناراحت شدم الهی بمیرم من چندوقته زیاد نمیام درجریان نبودم ،خدابه دل خودت و همسرت ارامش بده و جای نی نیت و برات پر کنه انشاالله که بهترین اتفاقا برات بیفته عزیزم .خیلی ناراحت شدم 😔😔

دوستان دکتر بهم اینو داده الان هفته 15 هستم،ولی بهم نگفت فولیک اسید مصرف کنم یا نه،خودمم یادم رفت بپرسم به دکترم دسترسی ندارم،این خودش توش فولیک اسید داره،چیکار کنم به نظرتون،شما چجوری مصرف میکنین؟