2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بچه ها سرما خوردم میترسم ییکلم کنسل بشه واسه انتقال امروز هشتمم  دو روز دیگه انداز گیری ضخامت ...

چرا اینقد زود وارد سیکل انتقال شدی؟؟؟🤔 شما که بعد من انتقال دادی 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از جوابت. اره دستگاه قند خون دارم و هر روز ناشتا اندازه میگیرم. الان روزی دو تا متفورمین میخو ...

پس اگه دو تا متفورمین میخوری و رعایت هم میکنی و همچنان قند ناشتات بالاست  باید حتما تحت نظر دکتر باشی 

ممکنه دوز قرصو بیشتر کنن یا انسولین تجویز کنن

راستی رفتین دکتر؟ بتا دادید؟

چرا که نه عزیز دلمممم. خیلیییی زود خدا دوباره دامنت رو سبز می‌کنه به اولاد سالم و صالح. البته که اول ...

انشااله که دعات در حقم گیرا باشه  و خدا دوباره منو لایق بدونه و مادر شم.. خیلی با ایمان و پاکی منو تو دعاهات فراموش نکن ممنون از دلگرمی های همیشگیت دوست خوبم🙏

چشم حتما خیلی ممنون  فقط من میخوام ای وی اف کنم خیلی دلم میخواد زودت نتیجه بگیرم

خواهش میکنم انشاالله که نتیجه میگیری حتما

فقط یکی دوماه قبل شروع سیکل پانکچر سعی کن غذاهای مقوی و داروهای تقویتی که برای تخمک خوبن بخوری مثل اوابوست یا فرتیل اید ،اینوفولیک ،ویتامین دی ،سی، ای،امگا ۳ و.......و

حتما حتما از الان پیاده روی کن در طول هفته حداقل ۴ روز روزی ۱ ساعت ، خیلی تو نتیجه گیریت تاثیر داره... تو سیکل پانکچر آب هم زیاد مصرف کن

انشاالله خیلی زود و با اولین انتقال نتیجه دلخواهت و میگیری🙏🙏🙏

آره بلاخره اومد 😂 خدا کنه با این پریودیم انتقال بدم و تا آخرش خوب پیش بره دل مامانم شاد بشه  ...

ان شاالله همه چیز خوب پیش میره 🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام چقدر سخته خدایا .منم تهووم و دارم هنوز و بیحالم انشاالله که زودتر برطرف بشه از زندگی افتادم ازا ...

انشاالله بسلامتی بگذرونیم این دوران رو تهوعش هم شیرینه تحمل میکنیم

برام خیلی جالبه که روزی ک داروهارو برا سیکل پانکچر شروع کردم شهادت امام سجاد ع بود. حالا ک فردا مشخص ...

از خدا میخوام یه هدیه عالی روز تولدت بهت بد و دلت شاد بشه 🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام ،به همه گی ،میدونم هر کسی اینجاست یه امید مادر شدن داره براتون آرزوی فرزندی سالم و صالح را دارم،من یکبار با میکرو خداروشکر بچه دار شدم ،بماند که چقدر منفی شدم و چقدر اذیت شدم که همتون بهتر از من اینشرایط رو درک میکنید .الان داشتم صفحه های قبل رو میخوندم با این که خیلی یادم نمونده اما اسم داروها انگار تغییر کرده . کسی وقت میزاره لطفا یکم بهم مشورت بده ،تاپیک زدم جواب درست نگرفتم 

یک اینکه بیمارستان آرش میخام برم قبلا ابن سینا بودم و بخاطر اشتباه اونا کلی جنین از دست دادم و کلی هزینه کردم و درد کشیدم چون بااین که هایپر بودم انتقال دادن جنینام ... 

اللن از نظر شماها آرش خوبه ؟!خیلی هارو شنیدم تو آرش جواب گرفتند اما تابحال ندیدم ،هزینه های میکرو الان چنده ؟!

خونمون طبقه چهارمه بدون آسانسور بعد از انتقال جنین ممکنه باعث منفی شدن بشه ؟

۳۵سالمه یعنی میکرو تو این سن جواب میده؟

خودم مشکل خاصی ندارم همسرم آزو انسدادی هستند

مگه سرم نیست؟ یعنی چهار تا سرم زدی؟ چرا تا آخر بارداری؟ معمولا ایمنی ها یا تا پایان سه ماهگی هست یا ...

چرا سرمه.بله چهار ویال ای وای جی.والله دکتره گفت هرماه بزن توبارداری.سلول های Nk برام مثبت دراومده.

متاسفانه هنوز نتونستم دکتر ایمونولوژی خوب مثل زرنانی برم ببینم چه میگه☹

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦