2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045600 بازدید | 684475 پست
خدا بزرگه انشالله انتقال میدی و نینیا می‌چسبند به دلت  جنین چند روزه میشه

ممنونم عزیزم. فک کنم ۳ روزه میشه دیگه نه؟ شنبه پانکچر کردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میکم شما کجا بودید 

تبریزم عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم. فک کنم ۳ روزه میشه دیگه نه؟ شنبه پانکچر کردم

منم این دعای قشنگ به نیت همه دوستان علی الخصوص شما دوست عزیزم خوندم انشالله که همه نتیجه بگیریم مامان بشیم⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

@alaae     ان شااله که به خواست خدا و شرط عافیت، همین جنین برات یه فرزند سالم و صالح ...

قربووونت برم عزیزم. ممنونم. الهی تلاشای هیییییچ کدوممون بی نتیجه نمونه

منم این دعای قشنگ به نیت همه دوستان علی الخصوص شما دوست عزیزم خوندم انشالله که همه نتیجه بگیریم ماما ...

ان شاالله عزیزم ان شاالله❤️❤️❤️

بله سه روزس تقویتی خوردی ؟

۳ ماه بود میخوردم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

۳ ماه بود میخوردم ولی نمیدونم چرا اینجوری شد

والله نمیدونم چرا تو ای وی اف هییییچ وقت برایه هیچی دلیل قانع کننده نمیارن این همه هزینه میکنیم وجواب چراهامونو نمیدن انشالله عزیزم همین یه دونه میشه چراغ خونت و دلتونو شاد میکنه

برام خیلی جالبه که روزی ک داروهارو برا سیکل پانکچر شروع کردم شهادت امام سجاد ع بود. حالا ک فردا مشخص میشه جنین هست و انتقال میدم یا نه هم به روایتی شهادت امام سجاده. دخیل امام زین العابدینم برای درد مشترک هممون. الهی بزودی نتیجه بگیریم و مامانای گل هم صحیح و سلامت بارشون رو زمین بذارن.

ازونور اگه انتقال بدم فردا روز ۱۳ انتقال میشه روز تولدم کاش ی هدیه تپل مپل بگیرم از خدا🥺😍

والله نمیدونم چرا تو ای وی اف هییییچ وقت برایه هیچی دلیل قانع کننده نمیارن این همه هزینه میکنیم وجوا ...

اره ب خدا. باور کن بیشتر ازینکه ناراحت خودم و اون همه دارو و امپول و اینا باشم ناراحت همسرمم. بنده خدا خیییییلی سخت کار می کنه ازینور کلی قرض و قوله و وام و... ولی نتیجه ای نگیری خیلی فشاره واقعا.

خدا خیرش بده ک ی بارم اعتراض نمی کنه

انشالله نتیجه میگیری عزیزم برات لتروزول شروع کرد؟

الهی امین محتاجم به دعاتون 

از روز ۳ روزی ۳ تا لترزول باید بخورم اینا همش وسیله است امیدوارم خدا بخواد

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
واقعا اگه‌ بچه‌هایی که با ای وی اف به دنیا میان بدونن با چه ماجراهایی به دنیا میان .... واللا من هنو ...

اونا که فکر نکنم در آینده هم بفهمن که ما برای داشتنشون چقدر سختی کشیدیم فکر کنم هیچکی غیر خودمون نمیتونه درکمون کنه اشکالی هم نداره😊

به نظرم اگه بخوای میتونی بری تو سرویس انجام بدی من یه وقتایی به بهونه عوض کردم لباس در اتاق و قفل میکردم سریع تزریق و انجام میدادم

تو سرویس هم میتونی مگه چند دقیقه طول میکشه که میکروبی بشه بعدم قرار نیست چندین و چند روز اونجا بمونی که ، چارش همون پد الکلیه میزنی جای آمپول ضدعفونی میشه فقط باید دستت تند باشه زود کارو تموم کنی که معمولا به مرور میشه☺

میتونم بگم ۹۹ درصده کسانی که به معنای واقعی تلاش کردن و ناامید و خسته نشدن رو دیدم که موفق شدن بالاخره همه اونا از جمله خود من با اینکه از پاننشستن ، همش این جمله میومد تو ذهنشون که یعنی واقعا نوبت ما هم میشه چون این راه انقدر آدم و خسته میکنه که مادرشدن و از خودت دور میبینی واقعا

یادمه شوهرم همش بهم میگفت یعنی میشه من یه روز ببینم تو شکمت قلمبه و گنده شده توش بچست مث پنگوئن راه میری😁😀 انگار براش یه چیز غیر قابل دسترس بود واقعا ولی بالاخره اون روز رسید... چون با همه این افکار بازم ما یک روز دست از تلاش بر نداشتیم و از رحمت خدا ناامید نشدیم...

مطمئنم که شما و همه دوستام که اینجان و دارن تلاش میکنن هم نتیجه زحمتاشون و میبینن ، دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره😉