2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045859 بازدید | 684486 پست
چرا عزیزم بخونیم، اتفاقا خودم در نظر داشتم امشب براش دعا بخونم. ساعتش رو یکم دیرتر بندازیم که بقیه ه ...

منم میخونم ولی الان مهمون هستیم چون نباید صحبت کنیم مابین دعا میشه تایمش رو نزدیک ده و یازده بذاریم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزيزم ممنونم از شما  من چون یه آزمایش دیگه هم دارم میدم بخاطر همین که طول نکشه برای من دو ...

خوب کاری می کنی واقعا انتظار ما ها رو بیشتر از هر چیزی اذیت می کنه. ان شا الله به سلامتی 

دستگاه تست قند خون داری؟ من اینجا یه مدت همش قبل و بعد غذا چک میکردم تا دستم بیاد چی بخورم چی نخورم ...

ممنون از جوابت.

اره دستگاه قند خون دارم و هر روز ناشتا اندازه میگیرم. الان روزی دو تا متفورمین میخورم. از هفته دیگه میکنم ۳ تاش. ولی من وزنم هم بالا نیست ۵۵ کیلوم. صبحها هم سعی میکنم یه برش نون فول کورن بخورم با کمی پنیر. اصلا مربا و شیرینی نمیخورم. ولی بعضی وقتها کم میارم اونقدر که گشنه ام میشه و یه دونه نون سوخاری کوچولو میخورم

سلام دوستان من سری پیش به دلیل عدم رشد ضخامت آندومتر سیکل کنسل شد الان دکتر بهم استرادیول داده  و قرص سیلدنافیل که به شکل واژینال استفاده کنم کسی تجربه ای داره نظربده و دیگر اینکه بنظرتون سرخود استرومارین استفاده کنم یا نه؟ 

این نوع عفونت توی پاپ اسمیر هم‌مشخص میشه ؟  

نه، فقط با بیوپسی رحم و یا مشابه مامان سوفی یه دکتر ماهر توی هیسترو تشخیص میده. یا آزمایش خون CD138

چون عفونتی نیست که اذیت کنه، تعداد سلولهای پلاسما رحم بالاست که طبیعی نباید بالا باشه. سلولهای پلاسما هم یه نوع سلولهای دفاعی هستند

سلام دوستان من سری پیش به دلیل عدم رشد ضخامت آندومتر سیکل کنسل شد الان دکتر بهم استرادیول داده  ...

سلام عزیزم به نظرم سرخود استرومارین مصرف نکن چون به هر حال نهایتش دوز مشخصی داره  و شاید تاثیر منفی بذاره اگر امکان تماس داری با پزشکت مشورت کن 

اون قرص واژینال موثر هست .

به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت جنین فاطمه جان (alaae)که ان شاالله بشه اولاد سالم و صالح براشون :

بچه هاااا، یه دعایی هست به اسم دعای مقاتل بن سلیمان. خیلیییی مجرب و گره گشا هست. من خودم چند باری که این دعا رو خوندم فورا گره از کارم باز شده. باید رو به قبله و بدون تکلم با دیگران و متصل ۱۰۰ بار این دعا خونده بشه که من هر بار برای مشکل خاصی که داشتم اینطوری خوندم. طریقه بعدیش اینطوریه که ۱۰ نفر باهم ۱۰ بار این دعا رو بخونن که میشه جمعا ۱۰۰ مرتبه.

حالا بیایید امشب ساعت ۱۲ شب ۱۰ نفری این دعا رو ۱۰ مرتبه بخونیم به نیت حوائجی که دارید و همینطور به نیت جنین فاطمه جان (آلا) که ان شاالله بشه اولین اولادتون و چشم و چراغ دل و خونشون 🤲🌹.

اگر دوست دارید لطفاً اعلام کنید که ببینیم چند نفر میشیم.

امشب ساعت ۱۲شب ۱۰ مرتبه دعای مقاتل بن سلیمان 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم به نظرم سرخود استرومارین مصرف نکن چون به هر حال نهایتش دوز مشخصی داره  و شاید تاثیر ...

مرسی بابت راهنمایی . خودمم دودل بودم ولی شنیده بودم در کنار این دو دارو خوبه ولی حق با شماست عزیزم. ببخشید میپرسم شما استفاده کردین؟