2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
تو اسنپ بگرد یه جا قیمت مناسب پیدا کن. اینطور استرسشم کمتره

کدوم اسنپ ‌همون‌ که باهاش تاکسی میگیریم این برنامه رو داره یا این‌ برنامه اش ‌جداست‌؟ 😕

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شیر و جودسر و مخلفات دیگه ولی من فقط شیر و جو دسر میریختم. بعد ۵ ماه کنجد هم میزدم

شوره جون از وقتی که راهنماییم کردی من هم نهار فقط ماست و جودوسر میخورم البته توش تکه های گلابی میریزم تا بی مزه نباشه. ولی باز هم قندم روی ۹۸ هست اون هم بعد ۱۱-۱۲ ساعت ناشتایی. نون و برنج رو خیلی کم کردم، سیب زمینی و پاستا هم که اصلا نمیخورم. دیگه نمیدونم چکار کنم.☹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوره جون از وقتی که راهنماییم کردی من هم نهار فقط ماست و جودوسر میخورم البته توش تکه های گلابی میریز ...

دستگاه تست قند خون داری؟

من اینجا یه مدت همش قبل و بعد غذا چک میکردم تا دستم بیاد چی بخورم چی نخورم.

الان تقریبا خیلی از روزا برای ناهار برنج قهوه ای میخورم، خیلی برای پایین آوردن قند خوبه. صبحا که حتما نون قهوه ای فول کورن. بعد سعی کن شبا شام رو زودتر بخوری بدون کربوهیدراتو اینا بعد صبح قندتو چک کنی.

اگه بعد یکی دو هفته باز هم قندت بالا بود باید قرص مصرف کنی.

من روزی دو تا قرص متفورمین میخورم. الانم که هفته ۲۷ هستم به نسبت خیلی تونستم قندو کنترل کنم.

هیچ علامتی نداشت، پریودم هم سر جا و درست بود ولی دکتر گفت عفونت داخل رحم کاملا معلوم بود ، برای خیل ...

این نوع عفونت توی پاپ اسمیر هم‌مشخص میشه ؟ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم من وقتی ۲۶ سالم بود عددش ۳و خورده ای بود که دکترم گفت خوبه کلا میگن اگه بالای ۳ باشه خیلی خوبه ...

چشم حتما خیلی ممنون  فقط من میخوام ای وی اف کنم خیلی دلم میخواد زودت نتیجه بگیرم 

اره عزیزم ۶ تا بود قبل پانکچر گفتن دوتاش ازاددشده و ۴ تا هس . بعد عمل گفتن فقط دو تا. امروزم گفتن فق ...

فاطمه جان عزیزم از خدا میخوام یه دونه جنین رو برات حفظ کنه ، ایشالله جنینت رشد میکنه و با همین دردونه مامان فاطمه میشی ، انرژی مثبت براش بفرست 🙏🏻🌹

@alaae‍ 

@iiiiiimahi‍ ‍ 

عزیزهای دلم خواهرهای عزیزم برای سلامتی ی دونه جنین هردوتون و اینکه بشن چشم و چراغ خونه تون ان شاالله جداجدا ی صدتاصلوات و ی ایت الکرسی و ی دعای نادعلی خوندم🌸🌸

ان شاالله ک لیاقت داشته باشم و خدا صدای دعامو بشنوه و بحرمت این طفل معصوم توی دلم شمارو با همین ی دونه جنین جاجتروا کنه 🤲🏻🤲🏻و ان شاالله میکنه چون خودمم با ی  دونه جنین مادر شدم و از دعای خیر همه منم با همین ی دونه چراغ خون م روشن میمونه 💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
شما سرم چی براتون تجویز شده؟

هم آی وی جی هم سرم اینترالیپید

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

دخترا من امروز ۱۵سیکلم هستش خیلی بد پهلوی چپم درد می‌کنه یکم میترسم کیست نباشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
والا نمیدونم، فقط میدونم هر دو در نهایت قراره سیستم ایمنی رو سرکوب کنند. اما احتمال میدم اینترالیپی ...

آهان ممنون عزیزم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
برا من دکترم تاکرولیموس تجویز می‌کنه میگه پردنیزولون برا کسانیکه تیرویید دارن خوب نیست

آهان نه خداروشکر تیروئید ندارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
فدات شم گلم میزارم هر روز نگران نباش  سحر جان دیگه اون دعا رو دسته جمعی نمیخونیم؟  امشب ...

چرا عزیزم بخونیم، اتفاقا خودم در نظر داشتم امشب براش دعا بخونم. ساعتش رو یکم دیرتر بندازیم که بقیه هم برسن . نظر سنجی کن ببین کیا میخونم چند نفر میشیم که تقسیم کنیم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها الان اومدیم مرکز. گفتن فقط یکیش رشد داشته اونم تازه فردا معلوم میشه که قابل انتقال هس یا ب در ...

عزیز دلمممم، ناراحتی رو با تمام وجودم درک میکنم ...

دیگه شما هرررر کاری می‌توانستید کردید ، این مسائل واقعا هیچ وقت نمیشه حکمتش رو فهمید شاید بعد از گذشت سالها تازه بفهمیم داستان چی بوده ...

خدا رو چه دیدی شاید قسمتتون همین یدونه جنین باشه که فردا انتقال بدن و بشه اولین اولادتون. شاید هم قسمتتون بارداری طبیعی باشه. در هر صورت مطمئنم شما چه به لحاظ جسمی و رسیدگی فیزیکی و چه به لحاظ معنوی چیزی کم نذاشتید پس با خیال راحت دل بسپرید به تقدیر که ان شاالله بهترینها براتون رقم میخوره 🌹⁦❤️⁩🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم