2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
مگه قبل انتقال برات سرم نزدن دقیق اسمشو نمیدونم  ولی اونایی که ایمنیشون بالاست یه سرم قبل انتقا ...

چرا زدن ولی خوب باید دکترایمونولوژی بری بهتره مثلا دوز پردنیزولون که میدن چقده یا باید از چه زمانی شروع کنی به خوردن باید متخصصش ببینه 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ببینم چیکار میکنم دیگه شایدم اینقدر که فکر میکنم‌سخت نباشه آخه من عادت دارم استرس همه چیز رو اول بکش ...

انشاالله اینسری موفقیت امیز میشه 🙌🌷❤

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@mehremah     سلام عزیزم .امروز به نیت شما سوره حدید خوندم .امیدوارم اگر باردارین به سلا ...

سلام عزیزم ، ممنون امیدوارم حاجت روا باشی از خدا میخوام که هر چی زودتر صاحب اولاد صالح و سالم‌ بشی و دلت شاد بشه 🙏🏻🌹

من هنوز اندر خم یک‌ کوچه ام امیدوارم‌با دعای خیر شما و دوستان خدا معجزه ای کنه برام 😘

نه عزیزم اشکالی نداره اصلا ، بعضیا ممکنه بگن ناف بچه تازه میشه...من همون روز که بچمو بردم حموم اومدی ...

دقیقا بنظر منم خوب بود دفه سوم حموم بردم فرداش افتاد

خدایا شکرت
8 ساعت راهه دوستو گلم اون وقت باید ۱۶ ساعت تو راه باشم‌  تهران فامیل نزدیک زیاد دارم‌که همیشه ...

تو اسنپ بگرد یه جا قیمت مناسب پیدا کن. اینطور استرسشم کمتره

خدایا شکرت
بچه ها الان اومدیم مرکز. گفتن فقط یکیش رشد داشته اونم تازه فردا معلوم میشه که قابل انتقال هس یا ب در ...

عزیزم نمیدونم چی بگم گاها کلا اون اتفاقی که کلا حدسشو نمی‌زنی برامون اتفاق می‌افته انشاالله این جنین برات بهترین هارو به ارمغان میاره

اصلا استرس نداشته باش کلا بزن به بی‌خیالی الان اومدم از دکتر سه تا قرص داده برا رفلاکسم تعجب میکنم شد ۲۹۶تومن موندم این بیشعورا چی و با بیمه میدن اخه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها الان اومدیم مرکز. گفتن فقط یکیش رشد داشته اونم تازه فردا معلوم میشه که قابل انتقال هس یا ب در ...

یوقت از الان نشینی غصه بخوریا😡😡😡والا جنین خوشگلمون هم به زودی میاد تو دل مامانش

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اره عزیزم ۶ تا بود قبل پانکچر گفتن دوتاش ازاددشده و ۴ تا هس . بعد عمل گفتن فقط دو تا. امروزم گفتن فق ...

فاطمه جان نداشتیم از الان ناراحتی گلم خدا باید بخواد تو چی می‌دونی از فردات انشاالله همون میشه فسقلی تو دلت بعدش هم هی بارداری طبیعی برات پیش میاد😍😍😍

بچه ها ببخشید تک تک جواب محبتتاتونو ندادم. بی ادبی حساب نکنین. کلا انگار انرژی از بدنم رفته. میدونم ...

تو که عزیزمی ما بفکرتیم عزیزم انشاالله بهترین ها برات اتفاق بیافته انشاالله اشک شوق مثبت شدنت گلم انشاالله 😍😍😍

توی آلمان اینترالیپید تجویز میشه. اما انگار ایران بیشتر ای وی ای جی تجویز میشه.

ن تو ایران هم تجویز میشه عزیزم

عزیزم اینرالیپید بهتره یا ای وی اجی؟؟

والا نمیدونم، فقط میدونم هر دو در نهایت قراره سیستم ایمنی رو سرکوب کنند.

اما احتمال میدم اینترالیپید ضعیف تر باشه و ای وی ای جی قوی تر. چون معمولا اینجا با داروهای ضعیف تر شروع میکنند.

چرا زدن ولی خوب باید دکترایمونولوژی بری بهتره مثلا دوز پردنیزولون که میدن چقده یا باید از چه زمانی ش ...

برا من دکترم تاکرولیموس تجویز می‌کنه میگه پردنیزولون برا کسانیکه تیرویید دارن خوب نیست

والا نمیدونم، فقط میدونم هر دو در نهایت قراره سیستم ایمنی رو سرکوب کنند. اینجا اینترالیپید میدند. من ...

برا منم گفته یک هفته قبل انتقال تزریق کنن و انشاالله بعد مثبت شدنم بازم تجویز میکنه