2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست
عزیزم هماتوم نیاز ب استراحت مطلق نداره یا نمیخواد 

سلام هیوا جان هماتوم نیاز به استراحت مطلق داره فقط در حد سرویس میتونی بلند شی از جات همین و بس 

تا دفع یا جذب نشه همچنان لکه بینی و خدای نکرده خونریزی رو داری 

قبلا هم بهت گفتم آب زیاد بخورر

استراحت 

غذام کم بخور منظورم حجم و کم کن وعده هارو زیاد کن 

شیاف رو به موقع بزار 

من اصلاا خداروشکر نداشتم لکه بینی اینا فک میکردم بارداریم حتما سالمه که ندارم

ان شالله هست  وخوش خبري😍😍لكه بينيم چيزي نيستااا لعنتي فقط استرس دااااره من هي خودمو چك ميكردم فك ميكردم لكه بيني  ممكنه سقط بشه يبوستم داشتم از ترس لكه بيني سر دستشوييم گريه ميكردم كه يوقت بچه هيچيش نشه ونيفته يوقت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب منم سر پسرم لك بيني داشتم ولي هماتوم نداشتم فك ميكنم بخاطر انوكسا و اسپرين بود چون استراحت مطلق ...

ممنون عزیزم انشاءالله که رفع شه همینکه قطع میشه دوباره پیداش میشه اعصابمو خورد میکنه انشاءالله که برا تمام هما تومیا خیر باشه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بله ضخامتم سری قبل رفت بالا  ولی باسیکل نچرال بهتر جواب گرفتم

عزیزم ان شاالله بقیه راه رو هم با لطف خدا به خوبی بگذرونی با بتای عالی خوشحالمون بکنی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام هیوا جان هماتوم نیاز به استراحت مطلق داره فقط در حد سرویس میتونی بلند شی از جات همین و بس  ...

باشه عزیزم ممنون انشاءالله که هر چه سریع تر رفع شه از نگرانی درام 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ان شالله هست  وخوش خبري😍😍لكه بينيم چيزي نيستااا لعنتي فقط استرس دااااره من هي خودمو چك ميكردم ...

اره میدونم ب قول شما چیزی نیس فقط استرس میاره 

ان شالله خدا هیچ زنی رو حسرت مامان شدن و هیچ مردی رو تو حسرت پدر شدن نزاره 

منم دگ امید بستم ب رحمت خدا هرچی که اون بخواد همون میشه ❤️

اما بعدش نمیدونم شرایط باشه بتونم برم دوباره دنبال درمان یا نه

نه امپول پروژسترون رو برام قطع کرد 😁از دست این دکترا 🥴عوضش نمیکنی ؟

همسرم كه ميگه برو لباف ولي من از ترس هماتوم و داروهاش نه هنوو ،گفتم اوكي بشه شايد عوض كنم ولي  با هماتوم نه برم لباف ميگه فقط استراحت مطلق اين باز خوبه ميگه كارسبك ميتوني بكني اون خيلي ميترسونه😅

سلام به همه ی دوستایه گلم،من امروزرفتم سونو ان تی خداروشکرهمه چیز خوب بود،ازصمیم قلب این لحظه رو واس ...

سلام عزیزم.  بسلامتی.  مبارک باشه.  ان شاءالله شش ماه باقیمانده رو بسلامتی و خوبی طی کنی و دخمل گلت به خوشی بغلت بگیری🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
اره میدونم ب قول شما چیزی نیس فقط استرس میاره  ان شالله خدا هیچ زنی رو حسرت مامان شدن و هیچ مر ...

اصلا كار به اونجاهاااا نميرسه ان  شالله دوميم طبيعي مياااااري و معجزه خدا شامل حالت ميشه وتوهم قلب فسقلتووووووووو اينسري رفتي ميبيني وهمه چبز ختم بخير و شادي ميشه🥰

ممنون عزیزم انشاءالله که رفع شه همینکه قطع میشه دوباره پیداش میشه اعصابمو خورد میکنه انشاءالله که بر ...

عاره دقيقاااا من اخرياااا يادداشت ميكردم مثلا سه شنبه ساعت دو ديدم بعد ٥ ديدم در چه حد و چه رنگ بعد يهووو دو سه روز نبود خوشحال ازينكه تموم شده يهوووو باز ميومد البته براي من رگه قهوه اي و نارنجي بود