2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
سلام به همه ی دوستایه گلم،من امروزرفتم سونو ان تی خداروشکرهمه چیز خوب بود،ازصمیم قلب این لحظه رو واس ...

خدارو شکر عزیزم،تبریک میگم بهت،خیلی حس خوبیه همه چی اکی باشه❤️❤️❤️

عزیزم منم عکس رنگی ام مشکلی نداشت ولی هیسترو شدم. خراش هم داد برام با اینکه انتقال اولم بود. خودم خو ...

شماهم بار اول مثبت شدی گلم؟؟؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلااااام جان جان 😍😍خدا حفظش کنه عزیزمم  وییی که سه شنبه میااد من برم 😩😂

منم سه شنبه باید برم سونو جواب قطعی بده وضعیتم برای انتقال چطوره.ان شاءالله همه سه شنبه خبر خوش بیاریم صلوات  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
منم سه شنبه باید برم سونو جواب قطعی بده وضعیتم برای انتقال چطوره.ان شاءالله همه سه شنبه خبر خوش بیار ...

الهی آمین سه شنبه سر نوشت ساز😂

انشالله همچی خوب پیش میره به امید خدا 

بچه ها چسب استروژن یا پچ استرادیول ؟ عکسش دارین بفرستین برام؟ دستور استفاده روزی یکی؟کجا بزنیم بهت ...

من عکسشو ندارم ولی بمن دکتر رزاقی گفته بود روی شکم سمت چپ یا راست ناف بزنم یک روز در میان هم عوض میکردم

من عکسشو ندارم ولی بمن دکتر رزاقی گفته بود روی شکم سمت چپ یا راست ناف بزنم یک روز در میان هم عوض میک ...

از روز چندم سیکل زدی تا کی ادامه داشت عزیزم؟

عزیزم با اجازت پیامو برا همسرم خوندم،یکم امیدوار شد دعا کنید بهتر بشه هم روحی هم جسمی

عزیزم دکتر ب همسر من گفته بود طبیعی نمیتونی باردار کنی ولی من بعد ای وی اف منفی طبیعی باردار شدم هیچوقت ناامید نباشید علم صد درصد همه چیز  رو نمیتونه پیش بینی کنه

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
منکه خیلی سخت پیدا کردم انشالله شما راحت پیدا کنی من پارسال دونه ای صدمتومن گرفتم الان حتما بیشترشده

فعلا خر جا پرسیدم نداره.منشی هم گفت فکرکنم پیداکنی .

بلزداروخونه که شما گفتی وسحر جون گاندی گفت میپرسم ببینم داره.ممنون از راهنماییت گلم

سلام به همه ی دوستایه گلم،من امروزرفتم سونو ان تی خداروشکرهمه چیز خوب بود،ازصمیم قلب این لحظه رو واس ...

خدارو شکر عزیزم. مبارک باشه انشالله شش ماه دیگه دخمل نازتو بغل کنی. منم فردا میرم دعا کن همه چیز خوب پیش بره

سحر جان معجزه جان  قند ناشتا رو چند باشه خوبه؟؟  بعد قند دوساعته بعد چی  میشه بهم ...

عزیزم ناشتا باید زیر ۹۲ باشه توی بارداری. دو ساعت بعد غذا هم زیر ۱۲۰ باشه.

به یک روز هم اکتفا نکن، اگر داری قندت رو بررسی می‌کنی باید چندروز چک کنی با رژیم درست. یعنی مثلا شیرینیجات خیلی نخوری که الکی بالا نشون بده، یا زیادی کم نخوری که پایین نشون بده، غذاهای معمول روزمره رو بخور و شیرینیجات مصنوعی هم نخور.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم